DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 20 November, 21:02

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

I går fick barnavdelningen en rejäl slant av Må Bättre i Falun.För drygt två veckor sedan genomförde man välgörenhetsloppet runt Tisken och samlade in pengar som skulle gå till överviktsenheten på barnavdelningen vid Falu lasarett..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Må Bättre, Falun, Tisken, Falu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I gårfick , barnavdelningenen , rejäl, slantav , , Bättre i Falun
Västerbottens Folkblad - 14 mar 17 kl. 09:17

Hockeyprofiler skänker rejäl slant

Tre av Ö-viks mest kända hockeyprofiler har skänkt en rejäl slant till en ny issatsning. Det handlar om Victor Hedman samt bröderna Daniel och Henrik Sedin som tillsammans skänkt 1,5 miljoner kronor. Detta till inköp av en konstfrysningsanläggning som gör att rinkar vid Modohallen och Skyttis kan hållas åkbara och öppna från tidig höst till […].

Hela Gotland - 27 jan 14 kl. 14:14

Insamling: Rejäl slant till sjuka barn

Barnavdelningen på Visby lasarett kommer att få en stor slant från Visby Roma Hockey. - Alla är glada på barnavdelningen, säger Pia Andersson som är lekterapeut..

Länstidningen i Jämtland - 07 aug 19 kl. 12:16

Jakob Larsson: Jag hoppas att ÖFK får en rejäl slant för Hosam Aiesh

Hosam Aiesh vill lämna ÖFK.ÖFK vill sälja.Jahapp.

Expressen - 10 apr 13 kl. 13:37

Rejäl slant att tjäna på att flytta utomlands

Att flytta utomlands efter pensioneringen blir mer och mer populärt för varje år. Många vill bort från den långdragna vintern med evigt mörker. Men för en framgångsrik flytt måste du ha koll på vad som gäller i ditt nya hemland..

Aftonbladet - 24 jun 14 kl. 11:27

”Fick betala en rejäl slant för honom...”

Gänget bakom Victory Tilly har köpt topphästen Corky - berättar om beslutet.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Donera en rejäl slant i stället

Florin Ivanovici, som är chef för hjälporganisationen Liv och Ljus i Rumänien, rekommenderar oss att inte ge pengar till tiggare..

Skånskan - 27 apr 16 kl. 11:20

Smitning kostade rejäl slant

Löddeköpinge 40 dagsböter om vardera 240 kronor, totalt 9 600 kronor, ska en 74-årig Löddebo betala efter att ha kört på en bil och sedan lämnat platsen utan att ta kontakt med ägaren.
Olyckan inträffade på Barsebäcksvägen i höstas. Nu döms mannen till dagsböter för smitningen.

Blekinge Läns tidning - 08 aug 18 kl. 05:00

Karl-Gunnar Abrahamsson: ”Sjöräddningen skulle få en rejäl slant ”

Han ville rädda liv. 23 år senare kan Karl-Gunnar Abrahamsson bara konstatera att de ideella krafterna i Sjöräddningssällskapet behövs mer än någonsin. – Det är bara att anmäla sig, säger 76-åringen från Hjortakroken, som själv känner sig som tryggast när han är på sjön.

Kristianstadsbladet - 21 aug 18 kl. 21:07

Välgörenhet: Kul på hjul drog in rejäl slant till Världens barn

4000 kronor. Så mycket – och drygt det – har Automobile Club Christianstad (ACC) kunnat skänka till Världens barn, tack vare Kul på hjul..

Expressen - 03 aug 13 kl. 12:32

Han slant med kniven: "Var fullt med blod"

Helgutflykten skulle förberedas. Den blev till en mardröm. Mikko Kokslien, 28, slant när han skulle slipa en kniv, skar sig rejält och fick akut uppsöka en läkare.

YA - 18 feb 14 kl. 04:00

Ett rejält magplask

Överskott av simhallar i Skåne blir dyrt för skatte- betalarna under lång tid framöver.
Nya virvelbanor och rutschkanor. Lekland och uppvärmd utomhuspool.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.