SvD > Ekonomi

Monday, 18 November, 09:22

SvD - 13 sep 11 kl. 07:34

Fast jobb är målet82 procent vill byta..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fast, jobbär , målet
NT - 09 maj 12 kl. 16:25

Hårt jobb för "Let's dance"-dansarna

Proffsdansarna i TV 4:s "Let's dance" ska inte bara få kändisarna att se ut som stjärnor på dansgolvet. En stor del av deras jobb går ut på att stötta och motivera stjärnorna..

DI - 07 dec 16 kl. 08:22

Riksbanken håller fast vid inflationsmålet

Det finns inte skäl att överge inflationsmålet, utan det behövs som nominellt ankare. Penningpolitiken kan göras mer expansiv vid behov, men utrymmet för detta minskar och det kan komma att ta längre tid att nå inflationsmålet..

Expressen - 07 maj 17 kl. 10:23

Ellens hemliga jobb efter "Let's dance"

Ellen Bergström snuvades på finalplatsen i "Let's dance".Men tv-profilen går direkt vidare mot nya hemliga uppdrag.– I mitten på juni ska jag iväg och filma.

Kristianstadsbladet - 25 maj 13 kl. 04:00

Borg har lämnat målet

Överge överskottsmålet!
Kraven på att finansminister Anders Borg ska skrota den finanspolitik som präglat Sverige sedan 1990-talskrisen kommer från allt fler. Självaste Göran Persson har förklarat att överskottsmålet spelat ut sin roll.

SVT - 03 sep 18 kl. 10:12

Unga om otrygga jobb: ”Fast anställning är målet”

Otrygga anställningar ökar i Sverige. Det är särskilt unga som har svårt att få ett fast jobb. SVT träffade några unga svenskar i en galleria i Solna norr om Stockholm och diskuterade för- och nackdelar med fasta anställningar..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 14:00

En kapten som tar befälet på Venfärjorna

HAVSNÄRA. – Som tur var har jag en klok far, konstaterar Linus Olsson.
Det är en länk i kedjan som lett till att han snart tar över som vd för Ventrafiken.

Skånskan - 30 mar 16 kl. 18:21

Hyrcykelavtal ligger fast

Malmö Hyrcykelavtalet gäller och premiären den 14 maj står fast. Det står klart efter en ny vända kring juridiken i tekniska nämnden.
Med ordförandes utslagsröst satte de rödgröna stopp för oppositionens krav på omförhandling av avtalet med Clear Channel.

Opinionen.se - 25 jul 16 kl. 15:56

Fem tips: Så får du jobb efter sommarjobbet


När man har sommarjobb och vill fortsätta efter att sommaren är över är det viktigt att man håller sig framme och synliggör sitt resultat på olika vis. Ibland är det inte så lätt eftersom det tyvärr är vanligt att man inte ens har så mycket handledning kring vad det är man ska utföra. Här listar jag några viktiga strategier som kan vara bra för att ta sig fram ändå.

DI - 27 mar 18 kl. 08:36

Trots katastrofrapporten: Karl-Johan Persson håller fast vid bättre resultat i år

Trots sämre resultat under första kvartalet och kraftigt stigande varulager håller H&M-vd:n Karl Johan Persson fast vid målet att nå ett bättre resultat i år än förra året.  Det får Di:s experter att förundras. "Tror han det minsta på att infria det här målet så håller han ju i det.

E24 - 06 maj 15 kl. 17:04

Inflationsmålet ställs på ända

Riksbanken och Stefan Ingves har envist klamrat sig fast vid inflationsmålet, som är skälet till den historiskt låga styrräntan. Nu ska Riksrevisionen inleda en förstudie som kan ställa inflationsmålet på ända, och i förlängningen förändra hela penningpolitiken..

SVT - 08 mar 15 kl. 22:55

Finansministern: Därför överger vi överskottsmålet

I veckan gav regeringen besked att den vill överge överskottsmålet. Finansminster Magdalena Andersson (S), som tidigare hävdat att hon står fast vid målet, svarade i Agenda på varför hon kommer med nya besked..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.