BT > Nyheter

Sunday, 17 November, 18:52

BT - 12 sep 11 kl. 22:54

Hermansson: "En manifestation av väljarnas förmåga"Sent på måndagskvällen står klart att den största framgången för Norge är att terrordåden den 22 juli inte avgör kommunvalet.
Något som lätt bara hade kunnat bli en känslodriven sympatiaktion blev istället en manifestation av väljarnas förmåga att se till politikens innehåll. Arbeiderpartiets partisekreterare Raymond Johansen var tydlig med detta.
?Ingen röstade på oss för att det var synd om oss?
Läs mer på BT
Läs mer om:
Norge, Raymond Johansen, Arbeiderpartiet, Jensen, FRP, Socialistisk Venstres, Kristin Halvorsen, SV, Jens Stoltenberg, Oslo, Stoltenberg, Höyres Erna Sohlberg, Fremskrittspartiet, Höyre, Nesoddens, Norges, SP, Christian Hintze Holm, Nina Sandberg, Hintze Holms, Nesodden, Holm, Utöyamassakern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HermanssonEn , manifestationav , väljarnas, förmåga
BT - 12 sep 14 kl. 13:41

Hermansson: Se upp för spektaklet!

Så är i valrörelsens elfte timma är det kanske lite sent att börja skära pipor i vassen. Och det är alldeles för tidigt för att göra en mer heltäckande utvärdering av hur vägen till årets andra val har sett ut. Men i ett avseende går det att redan nu säga något mer bestämt, nämligen att politiken har blivit ett spektakel.

BT - 20 aug 14 kl. 00:30

Löfven är redan historia

Socialdemokraternas svarslöshet bygger på att partiet inte vill förnya sig. I kväll låter sig Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven frågas ut av pastorerna Britta Hermansson och Roland Eriksson i Tångahallen i Vårgårda. Där lär han slippa den sortens frågor som Ekots reportrar Monica Saarinen och Lasse Johansson ställde till honom i Sveriges Radio på tisdagsmorgonen.

BT - 29 nov 14 kl. 10:42

Vad visste väljarna i Borås?

I en debattartikel den 10 november meddelar Kerstin Hermansson (C) att hon vill fortsätta kämpa för att de äldre skall leva gott och med största möjliga frihet. Kommer det att krävas mer pengar för att uppnå målet? Pengar som kanske istället går till kongresshus, kanal på Västerlånggatan och glashus i Stadsparken.

GöteborgsPosten - 09 sep 18 kl. 21:49

S-valvakan: "Vår politik är väldigt sossig"

Göteborgs Socialdemokrater är samlade i Folkets hus för att följa valresultatet. Opinionssiffrorna för partiet är dystra, men i väntan på att rösträkningen ska dra igång är stämningen hoppfull.
– Jag tycker nog ändå att det har känts väldigt positivt.

Skånskan - 19 nov 16 kl. 16:29

De protesterade mot MKB:s utförsäljning

malmö Arrangörerna i nätverket Rosengård är inte till salu uppmanade på lördagseftermiddagen till en manifestation utanför Rådhuset på onsdag, då det omstridda projektet Culture Casbah ska behandlas av kommunfullmäktige.
Uppmaningen skedde i samband med en demonstration på Örtagårdstorget. ERWP.

Fler nyheter från BT

BT - 2 minuter sedan

Triss i storsegrar i SDHL

BT - 10 minuter sedan

Borås: Det blir lärarnas julklapp i år

En show av David Batra är den julklapp som lärare och förskollärare i Borås får i år. Varje förvaltning bestämmer var för sig vad julklappen till deras anställda kommer bli. Det kan variera mellan en gåva, en upplevelse eller ett julbord.

BT - 15 minuter sedan

Statsvetare: Sabuni lockade inga nya väljare

Betyget på den nya partiledaren är svalt efter Liberalernas landsmöte. Nyamko Sabuni övertygar inte i regeringsfrågan och kommer inte heller med en tydlig vision om vilket slags parti L ska vara, enligt två statsvetare..

BT - 1 timme sedan

Regerande Europamästarna klara för EM

Ronaldo får vänta på sitt 100:e mål i landslagströjan. Men 34-åringen kan trösta sig med en säkrad EM-plats. Detta står klart efter att Portugal besegrat Luxemburg med 2–0 på bortaplan..

BT - 1 timme sedan

Engelholm en munsbit för Ymer

Tre poäng på hemmaplan. Engelholm blev en munsbit för Ymer. – Det blev lite lättare än vad vi hade tänkt oss, säger Hans Qvarnström, spelande tränare..

BT - 1 timme sedan

Liberalerna vill se utredning om dödshjälp

Liberalerna ska arbeta för att en statlig utredning kring dödshjälp tillsätts. Detta beslutades vid Liberalernas landsmöte i Västerås i helgen. – Landsmötet var moget att ta ställning för en utredning, säger Anna Svalander (L)..

BT - 1 timme sedan

Sverige tog andra raka kvalsegern

Sverige har fått en flygande start på EM-kvalet i basket. Mot Montenegro kom andra raka kvalsegern när Sverige vann med 68–55 hemma i Malmö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.