BT > Nyheter

Tuesday, 12 November, 09:14

BT - 13 sep 11 kl. 07:38

Träd över vägen i Olsfors -i övrigt lugnt efter blåsig nattStrax innan sju kom larm om att det ligger ett träd över en väg i Olsfors.
Vägverket har informerats och ska ta hand om trädet.
I övrigt tycks inte den blåsiga natten och morgonen ha ställt till med några större störningar i Sjuhärad. Ett tåg från Borås mot Kalmar blev en kvart försenat på grund av ett signalfel i Göteborg, men det är oklart om det berodde på vädersituationen.
På andra håll i Västsverige dras kollektivtrafiken med en del förseningar och inställda avgångar på grund av vädret, bland annat färjetrafiken i Göteborg.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Olsfors, Sjuhärad, Borås, Kalmar, Göteborg, Västsverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trädöver , vägeni , Olsforsi , övrigt, lugntefter , blåsig natt
BT - 01 jan 13 kl. 10:07

Stopp mellan Olsfors och Sandared

Stor vattensamling under järnvägsviadukten i Sandared gjorde att vägen mot Olsfors fick stängas av under nyårsnatten. Ett par bilar hade dessförinnan fastnat i vattnet. En extra blöt nyårsnatt blev det för åtminstone två ekipage som fastnade i vattnet vid järnvägsundergången i Sandared.

BT - 25 maj 11 kl. 07:36

Nu får Olsfors bättre vatten

Äntligen kan Olsfors få bättre vattenförsörjning. Vatten- och avloppsledningarna byggs om mellan Hultafors och Olsfors. Som BT berättat har det varit många problem med vattnet i Olsfors.

BT - 14 dec 14 kl. 12:23

Trötta på halkan på Töllsjövägen

De boende utmed Töllsjövägen har fått nog av dålig halkbekämpning. Nu agerar kommunpolitikerna Bengt Classon (M), Rune Kennborn (M) och Clara Holm (C) för att vägen ska prioriteras högre. – Den är genomfart från väg 180 till riksväg 40 mot Göteborg och vi har mycket tung trafik på vägen, säger Bengt Classon, som är byggnads- och miljönämndens ordförande i Bollebygd.

BT - 05 jul 13 kl. 15:02

Halt efter oljeutsläpp i Olsfors

15-20 liter hydraulolja läckte ut från en timmerbil på Gesebolsvägen i Olsfors vid 14-tiden. Räddningstjänsten lade ut absorberingsmedel vid platsen och grävde upp en bit mark vid vägkanten. Det finns en viss risk att det kan vara halt på vägbanan under dagen.

BT - 25 sep 13 kl. 08:50

Trafikolycka i Olsfors ? Person uppges vara påkörd

En person uppges ha blivit påkörd i samband med en trafikolycka på Boråsvägen i Olsfors, två personbilar ska vara inblandade i olyckan. Räddningstjänst, ambulans och polis har åkt till platsen. Omständigheterna kring olyckan är just nu oklara.

BT - 06 apr 16 kl. 20:44

Inbrott i Olsfors - bil och verktyg stals

Natten mellan tisdag och onsdag var det inbrott hos ett företag på Boråsvägen i Olsfors..

BT - 28 sep 17 kl. 10:56

15 nya jobb i Olsfors – reklamkupp vid motorvägen

Hammar Maskin i Olsfors behöver nyrekrytera cirka 15 personer. Företagets sätt att föra ut budskapet väcker uppmärksamhet..

BT - 15 nov 18 kl. 09:07

Planer på förskolemoduler i Olsfors stoppas

Bollebygds kommun startar inte nya förskoleavdelningar i moduler på den tomma tomten utmed Boråsvägen i Olsfors. Tomten är inte lämplig. Däremot går arbetet med moduler i Bollebygd vidare..

BT - 22 jun 16 kl. 08:00

Bollebygds kommun övertar konstgräsplanen i Olsfors

Bollebygds kommun förbereder att ta över konstgräsplanen i Olsfors. Efter att uthyrningen minskat har IF Olsfors svårt att klara av lånet som togs för att anlägga planen..

GöteborgsPosten - 28 okt 18 kl. 07:00

Dags för Halvorstorp att ta sig an Bollebygd/Olsfors på hemmaplan

Match igen för Halvorstorp när Bollebygd/Olsfors gästar Halvorstorps IP i Kval Div 5 Västergötland grupp 4. Båda lagen vann i premiären, Bollebygd/Olsfors med 1–0 mot Grimsås och Halvorstorp med 5–2 mot Grimsås..

BT - 28 okt 18 kl. 21:54

Rysaren – Bollebygd/Olsfors degraderades i sista sekund: ”Fullständigt rånade”

Länge såg det ut som att Bollebygd/Olsfors skulle hålla sig kvar i femman. Men på tilläggstid kvitterade Halvorstorp och Bollebygd/Olsfors degraderas till sexan..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Vinst för Oscar Properties

BT - 45 minuter sedan

Nöjespappan från Kinna har jobbat med alla de stora

…Janne Olsson, nöjespappa från Kinna, som på tisdag kommer till Marks föreläsningsförening i Kinna. Vad kommer du berätta om? Hur ser du tillbaka på alla artister du träffat genom åren?.

BT - 45 minuter sedan

Önskas: Lekpark i Tubbared

Det behövs en lekpark i Tubbared, anser några föräldrar som har lämnat in ett medborgarförslag till Bollebygds kommun..

BT - 1 timme sedan

Guiden: Evenemangstips i Herrljunga

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Herrljunga..

BT - 45 minuter sedan

Tufft läge inför budgetbeslut i Herrljunga

Herrljunga kommuns befolkning beräknas inte nå målet 10 000 invånare förrän 2028, men Herrljunga är vinnare på regeringens förslag om ny kostnadsfördelning mellan kommunerna. Budgeten 2020–2022, som ska revideras i kommunfullmäktige i dag, siktar mot ett litet överskott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.