Opinionen.se > Opinion

Friday, 22 November, 21:17

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Arvtagaren hoppar av: "Det känns snopet"
Systersonen till en av Sveriges rikaste personer var tänkt att ta över rodret i familjeföretaget. Men efter bara några månader hoppar han av, skriver Dagens Industri..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Sveriges, Dagens Industri

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arvtagaren, hopparav Det , känns, snopet
YLE - 11 sep 17 kl. 11:21

Matias Rosström hoppar fallskärm flera gånger i månaden: "En otrolig frihetskänsla"

Gör det ont? Pirrar det? Är det svårt att andas?

Skånskan - 05 okt 19 kl. 05:00

Hoppar av från SD i protest mot toppstyrningen

Bråk och intriger vanligt i SD genom årenHörby kommun styrs denna mandatperiod för första gången av Sverigedemokraterna. Partiet fick klart flest röster i valet 2018 och styr i minoritet.
Man har ett valtekniskt samarbete med M, KD och SPI.

Kristianstadsbladet - 14 nov 13 kl. 08:17

Sportchefen hoppar av

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstads IK:s sportchef Joakim Johansson hoppar av sitt uppdrag med omedelbar verkan. Det beslutet tog han så sent som i går morse. ”Ibland tar det stopp”, säger ”Jocke”.

Skånskan - 09 apr 17 kl. 12:56

Hoppar av från SD – blir politisk vilde

ERWP.fif(0)HÖRBY
Gerty Holst hoppar av från Sverigedemokraterna, efter att ha stängts av från partiets interna arbete, och blir politisk vilde. Det innebär att kommunfullmäktige nu har två politiska vildar bland de ordinarie ledamöterna.

Skånskan - 10 apr 17 kl. 07:00

Hoppar av från SD – blir politisk vilde

ERWP.fif(1)HÖRBY
Gerty Holst hoppar av från Sverigedemokraterna, efter att ha stängts av från partiets interna arbete, och blir politisk vilde. Det innebär att kommunfullmäktige nu har två politiska vildar bland de ordinarie ledamöterna.

Jönköpingsnytt - 10 okt 12 kl. 10:22

Student hoppar av efter fusk

Två studenter på Högskolan i Jönköping stängs av en månad för att de blivit avslöjade med fusk. I ett av fallen känns inte studentens skrivstil igen, därför stängs hon av. Studenten har då meddelat att hon hoppar av sin utbildning..

Expressen - 11 okt 12 kl. 08:21

Scorupco hoppar av - Winberg tar över

Izabella Scorupco hoppar av "Top model" i TV3. I stället blir det supermodellen Caroline Winberg som tar över programledarrollen. - Det känns superroligt.

NSD - 18 apr 13 kl. 08:06

Vänsterveteran hoppar av

Efter nära 40 år i Vänsterpartiet hoppar Karin Nilsson av partiet och blir politisk vilde. - Det känns på ett sätt skönt, säger Karin Nilsson..

SVT - 28 jul 13 kl. 20:43

Hoppar från 27 meter: ?Helt galet?

High dive-tävlingarna i sim-VM i Barcelona stundar. Där hoppar kvinnorna från 18 meter, och herrarna från hela 27 meter. ?

Eurosport - 22 nov 13 kl. 12:34

Tennis - Stockholm Open - Johansson hoppar av Stockholm Open

Turneringsdirektören för Stockholm Open, den förre världsstjärnan Thomas Johansson, hoppar av sitt uppdrag. Anledningen är att han ska leda en ny tennissatsning via ett klädföretag. ”Årets final var den bästa sedan vi tog över och känns som en fin slutvinjett för mig.

Expressen - 14 feb 14 kl. 13:19

Hon hoppar av SR efter att Soran portats

Sveriges Radio stängde av komikern Soran Ismail inför riksdagsvalet eftersom han är för politisk. Beslutet möttes av hård kritik och har debatterats flitigt de senaste dagarna. Nu meddelar sångerskan Malena Ernman att hon hoppar av Sveriges Radios program Karlavagnen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.