Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 21 November, 21:22

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 07:43

Saknad man har inte hittatsSORSELE Den man i 40-rsldern som tros ha drunknat i gr kvll r nnu inte terfunnen. Ls ven: Man befaras ha drunknat SORSELE Den man i 40-rsldern som tros ha drunknat i gr kvll r nnu inte terfunnen. Mannen fll? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saknadman har inte , hittats
BT - 01 okt 13 kl. 22:30

Saknad man hittad skadad i bilolycka

En 19-årig man har hittats svårt skadad i sin bil intill E 14 utanför Ånge, knappt tio mil väster om Sundsvall. Han hittades strax efter klockan 21 på tisdagskvällen och hade då varit saknad sedan tidigt på morgonen. - Det är mycket dålig terräng på platsen och dessutom kolsvart.

Kristianstadsbladet - 10 okt 13 kl. 18:33

Kropp har hittats i Töreboda

Kroppen efter en människa har hittats i det utbrända huset i Töreboda i Västergötland.Polis öppnade eld i samband med att en misstänkt rånare flydde från det brinnande huset.
Kroppen som hittats är ännu inte identifierad men polisen befarar att det kan vara den kvinna i 90-årsåldern som ägde och bodde i det.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 11 kl. 11:06

Saknad norsk miljardär hittad död

Den försvunne miljardären Per-Erik Burud har hittats död i ett sjöområde i Tjöme i södra Norge. Burud anmäldes som saknad efter en båtolycka för en dryg vecka sedan. Resten av sällskapet ombord på fritidsbåten i Tönsbergfjorden hittades i vattnet efter olyckan.

Nya Wermlands Tidningen - 19 mar 12 kl. 08:42

Draggning efter saknad Säfflekvinna

Under måndagen kommer polisen att dragga i Byälven efter den kvinna som anmäldes saknad under söndag. Kläder har hittats vid älvkanten och man befarar att hon drunknat..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Saknad dykare befarad död

Sökandet efter den man som försvann under en dyktur utanför hamnen i Mölle i Höganäs på onsdagen har avslutats. Mannen var ute och dök i ett sällskap när de övriga upptäckte att han saknades.Sjöräddningen, räddningstjänsten och polisen avbröt sökandet vid 19-tiden.

UNT - 06 aug 13 kl. 07:24

Saknad man återfunnen

Den man i 20-årsåldern som befarades saknad i Båsfjärden utanför Hudiksvall har hittats oskadd, på sin arbetsplats. "Han hade tagit båten till arbetet på kvällen", säger Cecilia Wegnelius på Sjöfartsverket till svd.se.

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 07:24

Saknad man återfunnen


Den man i 20-årsåldern som befarades saknad i Båsfjärden utanför Hudiksvall har hittats oskadd, på sin arbetsplats. - Hans mamma skulle köra honom på morgonen, men han hade tagit båten till arbetet på kvällen i stället och mobilen var ur funktion, säger Cecilia Wegnelius på Sjöfartsverkets sjö- och flygräddningscentral till svd.se..

BT - 06 aug 13 kl. 07:26

Saknad man återfunnen

Den man i 20-årsåldern som befarades saknad i Båsfjärden utanför Hudiksvall har hittats oskadd, på sin arbetsplats. - Hans mamma skulle köra honom på morgonen, men han hade tagit båten till arbetet på kvällen i stället och mobilen var ur funktion, säger Cecilia Wegnelius på Sjöfartsverkets sjö- och flygräddningscentral till svd.se..

UNT - 01 okt 13 kl. 22:29

Saknad man hittad skadad i bilolycka

En 19-årig man har hittats svårt skadad i sin bil efter en bilolycka utanför Ånge, väster om Sundsvall. Han hittades vid 21-tiden och hade då varit saknad sedan tidigt i morse, när han inte dök upp till ett arbete.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 13 kl. 22:31

Saknad man hittad skadad i bilolycka

En 19-årig man har hittats svårt skadad i sin bil intill E 14 utanför Ånge, knappt tio mil väster om Sundsvall. Han hittades strax efter klockan 21 på tisdagskvällen och hade då varit saknad sedan tidigt på morgonen. ?

NT - 01 okt 13 kl. 22:29

Saknad man hittad skadad i bilolycka

En 19-årig man har hittats svårt skadad i sin bil intill E 14 utanför Ånge, knappt tio mil väster om Sundsvall. Han hittades strax efter klockan 21 på tisdagskvällen och hade då varit saknad sedan tidigt på morgonen..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.