DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 12 November, 05:33

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Streetrace vid IngarvetDet var dramatiskt värre när streetracetävlingarna avgjordes på Ingarvet under lördagen.
I det avgörande finalheatet mellan hemmaföraren Mikael Engvall och Mikael Svensson från Furuvik diskades Svensson för tjuvstart..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Ingarvet, Mikael Engvall, Mikael Svensson, Furuvik, Svensson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Streetracevid , Ingarvet
BT - 04 maj 14 kl. 08:31

Bilträff slutade i streetrace

Streetrace Väst arrangerade en bilträff i Borås i går. Hundratals bilar samlades i Borås på lördagskvällen för en bilträff arrangerad av Streetrace Väst. Polisen fanns dock på plats på träffen i centrala Borås, som gick lugnt till.

Dalarnas tidningar - 14 jan 16 kl. 20:35

Larm om utsläpp av farligt ämne från återvinningscentralen på Ingarvet

Larmet kom in klockan 20.25 från återvinningscentralen på Ingarvet. Enligt de första uppgifterna ska det röra sig om en gastank som pyser och det luktar biogas.

BT - 22 jul 13 kl. 07:40

Polisbil körde i streetrace

En film visar en polisbil som ser ut att delta i ett streetrace. En polisbil kör upp jämte en annan bil, stannar till och kör sen iväg samtidigt ? i stället för att stoppa tävlingen.

Kristianstadsbladet - 30 apr 14 kl. 01:02

Stor polisinsats mot streetrace


En stor polisinsats mot illegala streetrace i och utanför Helsingborg under helgen ledde till att 29 bilförare miste körkortet direkt på grund av fortkörning. En körde i 178 kilometer i timmen på E6, en annan i 119 på en gata i hamnen med 50 som tillåten maxfart.Polisen hade mer än 15 kontrollpunkter, och patruller som flyttade sig snabbt mellan streetrace på olika platser.

BT - 30 apr 14 kl. 01:02

Stor polisinsats mot streetrace

En stor polisinsats mot illegala streetrace i och utanför Helsingborg under helgen ledde till att 29 bilförare miste körkortet direkt på grund av fortkörning. En körde i 178 kilometer i timmen på E6, en annan i 119 på en gata i hamnen med 50 som tillåten maxfart. Polisen hade mer än 15 kontrollpunkter, och patruller som flyttade sig snabbt mellan streetrace på olika platser.

BT - 04 maj 14 kl. 08:31

Streetrace i Borås stoppades

Polisen lyckades avstyra ett streetrace vid Knalleland på lördagskvällen. Hundratals trimmade bilar samlades i Borås på lördagskvällen för att genomföra ett så kallat streetrace, olagliga biltävlingar i hög hastighet på allmän väg. Men polisen lyckades avstyra loppet.

Skånskan - 06 sep 18 kl. 04:30

I Älmhult anordnas streetrace lagligt

älmhult På söndag, den 9 september, hålls legalt streetrace i Älmhult.
– Vi har förberett det här sedan i våras och har mötts välvilligt av alla instanser, som polis, kommun och länsstyrelse, säger arrangörerna.Det är tredje gången som ett legalt streetrace genomförs i Älmhult.

Polisen - 16 maj 12 kl. 15:17

Streetrace - farligt och olagligt

Polismyndigheten i Jämtlands län ser allvarligt på de uppgifter som framkommit om att det körs olagliga streetrace på allmänna vägar. De som deltar i streetrace utsätter både sig själva och andra för fara och förarna gör sig även skyldiga till brott..

Kristianstadsbladet - 21 jul 13 kl. 20:20

Polisbil körde i streetrace


En film, publicerad på expressen.se, visar en polisbil från Södertörnspolisen som ser ut att delta i ett streetrace på Jordbrolänken söder om Stockholm. Filmen ska vara tagen för några veckor sedan.

BT - 21 jul 13 kl. 20:22

Polisbil körde i streetrace

En film, publicerad på expressen.se, visar en polisbil från Södertörnspolisen som ser ut att delta i ett streetrace på Jordbrolänken söder om Stockholm. Filmen ska vara tagen för några veckor sedan.

Kristianstadsbladet - 21 sep 13 kl. 23:46

Krock vid misstänkt streetrace


Göteborgspolisen ryckte vid 23-tiden på lördagen ut till ett misstänkt streetrace på Söderleden i Mölndal.Flera bilar ska ha varit inblandade i någon form av krock och några mycket lindriga personskador ska ha rapporterats, enligt polisen.Ingen av de personer som finns på platsen vill dock bekräfta för polisen att det ska ha förekommit något streetrace, alltså en illegal biltävling..

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.