Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 November, 06:53

Aftonbladet - 13 sep 11 kl. 07:17

Cirkus Saab vägrar backaFacken säger stopp ? men Muller gasarKinesiska lån, rekonstruktion och konkursansökningar ? Förvirrande? boHär reder Aftonbladet ut svaren på de viktigaste Saab-frågorna.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Saab, Muller, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cirkus, Saab, vägrar, backa
Skånskan - 12 aug 16 kl. 14:00

Cirkus Assange får nypremiär

Opinion Ecuadors utrikesminister har yttrat sig positivt om att låta våldtäktsanklagade Julian Assange förhöras av svenska åklagare inne på ambassaden där han levt som ett slags flykting de senaste fyra åren. Att Ecuador har hjälpt Assange undan rättvisa blir mer och mer bisarrt efterhand som tiden går och den före detta wikileaks-ledaren vägrar lämna byggnaden.
Målsägarens advokat Elisabeth Massi Fritz tar till brösttoner om Assanges flykt och Ecuadors agerande, vilket är begripligt.

SvD - 30 dec 14 kl. 13:14

Han vägrar sluta sälja Saab

Bilfirman Crossway Saab i Montpelier, Vermont, har sålt Saab i 22 år. Och fortsätter trots att det svenska bilföretaget i Trollhättan sedan länge slutat leverera nya bilar. – Just nu har vi fler Saabar på lager än någonsin, säger chefen Chip Wilkin..

DI - 20 jan 15 kl. 17:03

Så ska Saab dyka upp i Holland

Ett ubåtskontrakt i Holland hägrar när krigsmaterielkoncernen Saab inleder ett nytt samarbete med varvsgruppen Damen. Men det kan också vara aktuellt att slå sina påsar ihop kring det gigantiska kontraktet i Australien..

E24 - 27 jan 16 kl. 16:37

Saab dementerar brasilianska mutor

Mutor. Brottsutredning. Nu utreds försvarskoncernen Saab för att vara en del av en stor korruptionshärva i Brasilien.

Dagen - 21 apr 17 kl. 09:00

Anders Nilsson vägrar jobba inom vapenindustrin

Anders Nilsson har arbetat som konsult i Linköping i 20 år – men aldrig för kommunens största privata arbets­givare Saab.– Jag vill inte arbeta inom vapen­industrin och Saab har därför aldrig varit en tänkbar uppdragsgivare, säger han till Dagen..

Dagen - 21 apr 17 kl. 09:00

Anders Nilsson vägrar jobba inom vapenindustrin

Anders Nilsson har arbetat som konsult i Linköping i 20 år – men aldrig för kommunens största privata arbets­givare Saab.– Jag vill inte arbeta inom vapen­industrin och Saab har därför aldrig varit en tänkbar uppdragsgivare, säger han till Dagen..

DI - 04 okt 17 kl. 14:03

Australisk order hägrar för Saab

Försvarsjätten Saab har valts ut av Australiens regering som önskvärd leverantör av ett taktiskt ledningssystem för flottans nio nya fregatter. Men inget kontrakt har skrivits under och hur mycket en affär skulle kunna vara värd är svårt att sia om..

DI - 26 apr 18 kl. 15:04

Indisk jätteorder hägrar för Saab

Saab har fallit på Stockholmsbörsen efter att ha redovisat en sämre rapport än väntat. Men bolaget väntar på besked i flera mångmiljardorder under året. Inte minst i Indien..

DI - 13 jul 18 kl. 20:54

Mångmiljardorder hägrar för Saab i Indien

Indien har öppnat offerterna. Nu väntar Saab på besked om bolaget ska vinna sin största missilaffär någonsin.   Ordern på runt 20 miljarder kronor skulle ge Karlskoga ett uppsving likt det efter den stora Indienaffären på 1980-talet..

DI - 30 jan 19 kl. 15:49

Finsk jätteorder hägrar för Saab – ”de har 33 procents chans”

Saab är fortfarande med i matchen när Finland ska byta ut sina 64 Hornet-plan. Danske Banks analyschef Björn Enarson tror att Gripen är ett av tre plan som kan ta hem affären värd 60-70 miljarder. ”I det här fallet skulle jag säga att de har 33 procents chans”, säger han till Di..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

Masskjutning i USA – flera döda

Aftonbladet - 1 timme sedan

Masskjutning i USA

Aftonbladet - 1 timme sedan

Masskjutning i USA – flera träffade

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Magnus Ranstorp gör imamerna till monster

Aftonbladet - 7 timmar sedan

Man med vapen hämtad efter 26 timmars insats

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Skottlossning in i lägenhetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.