SvD > Ekonomi

Friday, 15 November, 11:02

SvD - 13 sep 11 kl. 06:59

?Det mesta talar för en grekisk konkurs?Tyskland ryktas förbereda sig..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det mesta, talarför en , grekisk, konkurs
Helsingborgs Dagblad - 13 jun 11 kl. 15:04

Skydd mot grekisk konkurs rekorddyr

Priset för att försäkra sig mot en grekisk konkurs slog rekord på CDS-marknaden på måndagen. Oro för behov av framtida skuldavskrivningar spökar. För ett kontrakt som skyddar mot att Grekland ställer in betalningarna inom fem år steg priset till 16 procentenheter.

DI - 13 jun 11 kl. 15:19

Rekorddyrt att skydda sig mot grekisk konkurs

Priset för att försäkra sig mot en grekisk konkurs slog rekord på CDS-marknaden på måndagen. Oro för behov av framtida skuldavskrivningar spökar..

DI - 09 sep 11 kl. 20:54

Investerarlegend välkomnar grekisk konkurs

En grekisk konkurs skulle bara positiv då "det är dags för människor att vidkännas verkligheten"..

E24 - 25 okt 11 kl. 19:59

Eurogrupp: viktigt att undvika grekisk konkurs - juncker

Eurogruppens ordförande Jean- Claude Juncker sade på tisdagen att det är viktigt att undvika en grekisk konkurs..

E24 - 02 jul 15 kl. 10:24

Riksbanken: Så påverkar en grekisk konkurs

De direkta effekterna på Sverige av en grekisk konkurs och eventuella följdeffekter, inklusive utträde ur valutaunionen, skulle sannolikt bli små. Det skriver Riksbanken i den penningpolitiska rapporten på torsdagen..

Västerbottens Folkblad - 01 dec 11 kl. 00:45

Jocke till Folkbladet: ?Det mesta talar för Skellefteå AIK?

SKELLEFTEÅ Joakim Lindström har gjort sitt i Colorado Avalanche. Och drömmen om en hemkomst av elitseriens poängkung förra säsongen kan nu växa sig allt starkare hos de svartgula hockeyfansen: - Det mesta talar för att det blir Skellefteå AIK eftersom de äger ? Continue reading ?.

DN - 23 feb 13 kl. 09:18

Det mesta talar för norsk seger ? igen

Det mesta talar för att det blir norsk seger i damernas skiathlon. Igen. Marit Björgen, som vann VM 2011, och Therese Johaug, trea i samma VM, är tillsammans polskan Justyna Kowalczyk dagens storfavoriter..

Expressen - 08 mar 16 kl. 15:49

Hallam: "Tror att det mesta talar för oss"

Mästarna Växjö har svajat, men sett över de tio senaste matcherna är Lakers näst bäst i SHL. Därför snackar guldtränaren Sam Hallam om SM-kvartsfinal inför avgörandet. – Det mesta talar för oss, tror jag.

Barometern - 20 mar 18 kl. 22:59

Tom Linder: ”Det mesta talar för att vi vänder det här”

Förlust i första toppmötet – men Tom Linder är övertygad om att IKO kan vända på steken. – Det mesta talar för att vi vänder det här, säger han..

DI - 28 mar 18 kl. 13:39

Magdalena Andersson: Det mesta talar emot ett brett boprisfall

Det mesta talar emot att den senaste tidens prisnedgångar på bostadsmarknaden skulle vara början på ett kraftigare prisfall som kan få makroekonomiska effekter. Det säger finansminister Magdalena Andersson i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt..

Affärsvärlden - 28 mar 18 kl. 13:51

Andersson: Det mesta talar emot brett prisfall på bostäder

Det mesta talar emot att den senaste tidens prisnedgångar på bostadsmarknaden skulle vara början på ett kraftigare prisfall som kan få makroekonomiska effekter, säger finansminister Magdalena Andersson..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.