Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:27

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 07:11

Greps för misshandelUMEÅ En man greps under den sena måndagskvällen i Umeå. Han misstänks för misshandel. UMEÅ En man greps under den sena måndagskvällen i Umeå. Han misstänks för misshandel. En person som uppger sig ha blivit misshandlad av den gripne skjutsades ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ En, Umeå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grepsför , misshandel
PI - 10 apr 11 kl. 16:35

Black Cobra-ledare greps ? PI listar medlemmar

GROVT KRIMINELLA Genom ett länsöverskridande samarbete mellan polisen i Stockholm och Västmanland greps piketstyrkan två medlemmar i Black Cobra under fredagen i Västerås, 20 och ”27″ år gamla. Det sistnämnde betraktas som en av ledarna i Stockholmstrakten och båda återfinns normalt i bland annat förorten Rågsved. Männen var bara på besök hos en släkting i Västerås.

Uppsalanyheter.se - 22 mar 17 kl. 03:01

Misshandel på asylboende

Polis kallades efter larm om en misshandel till Migrationsverkets asylboende i Åby, en man greps bland annat för misshandel.Polis kallades efter larm om en misshandel till Migrationsverkets asylboende i Åby, en man greps bland annat för misshandel.   Det var strax efter 22 på tisdagskvällen som polisen i Uppsala län fick larm om bråk på Migrationsverkets asylboende i Åby.

BT - 01 maj 13 kl. 08:18

Fylla, bråk och misshandel på valborgsfirandet

När brasorna brunnit ut övergick valborgsfirandet på många håll i fylleri och bråk. En våldtäkt och många fall av misshandel anmäldes till polisen. På en mindre ort i Heby kommun greps en man under kvällen misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka.

Uppsalanyheter.se - 31 okt 15 kl. 04:33

Misshandel, rattfylleri och skadegörelse i Uppsala

Polisen kallades till två fall av misshandel under natten mot lördagen, men även ett fall av skadegörelse och en misstänkt rattfyllerist greps.Polisen kallades till två fall av misshandel under natten mot lördagen, men även ett fall av skadegörelse och en misstänkt rattfyllerist greps.   Vid 23-tiden fick polisen in en anmälan om en misshandel på ett asylboende strax utanför Uppsala, en 29-årig man misshandlades av en annan boende med inventarier och fördes till Akademiska sjukhuset för vård.

Sydsvenskan - 18 aug 11 kl. 00:19

Två män greps för misshandel

Två personer greps för misshandel i Malmö på onsdagen. De är misstänkta för misshandel och försök till utpressning.
När den 28-årige mannen kom tillbaka till lägenheten där han tidigare varit inneboende hamnade han i konflikt med lägenhetsinnehavaren direkt.

Västerbottens Folkblad - 22 jan 11 kl. 22:45

Greps för misshandel

ROBERTSFORS En man greps på lördagskvällen misstänkt för misshandel på sin sambo. ROBERTSFORS En man greps på lördagskvällen misstänkt för misshandel på sin sambo. När polisen kom till platsen framkom det att kvinnan blivit misshandlad flera gånger tidigare av sin ?

Västerbottens Folkblad - 25 mar 11 kl. 07:38

Kvinna greps för misshandel

OBBOLA En kvinna i Obbola greps på torsdagskvällen för misshandel. OBBOLA En kvinna i Obbola greps på torsdagskvällen för misshandel. Kvinnan som är drygt 50 år är misstänkt för att ha misshandlat en tio år yngre man som hon har ?

Västerbottens Folkblad - 16 jun 11 kl. 08:23

Man greps för misshandel

BOLIDEN I natt greps en man misstänkt för misshandel i Boliden. BOLIDEN I natt greps en man misstänkt för misshandel i Boliden. Gripandet skedde vid 01-tiden, natten till torsdagen.

Västerbottens Folkblad - 17 sep 11 kl. 07:06

Greps efter misshandel

INLANDET En man greps under natten mot lördagen misstänkt för misshandel. INLANDET En man greps under natten mot lördagen misstänkt för misshandel. Gripande på en ort i Inlandet skedde efter att en kvinna misshandlats i sin bostad.

BT - 03 dec 11 kl. 05:58

Flera gripna för misshandel

Tre män som är misstänkta för misshandel har gripits i anslutning till tre olika krogar i centrala Borås under natten mot lördagen. En man ha slagit en flaska i huvudet på en annan man på en krog i Borås. Gärningsmannen greps, men var så berusad att han fick läggas in för tillnyktring.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.