Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 18 November, 02:09

Affärsvärlden - 13 sep 11 kl. 07:01

Så bra går Astrazeneca i USAHär är noteringarna för svenska aktier i USA och Kanada klockan 06.50..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Astrazeneca, USA, Kanada

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , bra, går, Astrazenecai , USA
Dagens PS - 01 feb 18 kl. 08:13

AstraZeneca: Vi ska anställa i Sverige

Brittisk-svenska AstraZeneca kommer att behöva anställa fler i Sverige på grund av brexit, enligt produktionschefen Pam Cheng. I en intervju med Dagens Nyheter uppgav hon att brexit innebär ytterligare kostnader och att det kräver anställningar i Sverige. ”Vi har beslutat att duplicera vårt kvalitetstestande av läkemedel i Sverige”, sade Pam Cheng.

E24 - 10 nov 11 kl. 06:44

Astrazeneca: faslodex portas frÅn brittiskt hÄlsovÅrdsprogram

Astrazenecas bröstcancer läkemedel Faslodex bedöms inte vara tillräckligt bra för att motivera att det ingår i det brittiska hälsovårdsprogrammet..

VA - 24 mar 11 kl. 12:56

Många intressanta Astra Tech-bud

24 mars Astrazeneca befinner sig för närvarande i en granskningsprocess av de bud som inkommit på den svensk-brittiska läkemedelskoncernens dentalbolag Astra Tech. Det bekräftar Astrazenecas svenska presschef Ann-Leena Mikiver för Nyhetsbyrån Direkt. "Vi har fått in bud av lite olika karaktär som vi tittar på nu och vi arbetar med det så fort vi kan", säger Ann-Leena Mikiver.

VA - 08 feb 11 kl. 07:00

Fetmabomben - en miljardmarknad

8 februari Förstora FOTO: PETER JÖNSSON ?Jenni Ruottinen, som så ?många andra med övervikt, ?

VA - 07 feb 11 kl. 07:00

De jagar karteller i gryningen

7 februari EU slår till mot svenska bolag Gryningsräder mot svenska bolag de två senaste åren. SCANIA VOLVO. I januari i år genom­förde EU räder mot sammanlagt fem ­europeiska lastbilstillverkare.

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 09:00

Kull: En mycket våghalsig strategi av spararna

– Köpen i Swedbank är tre gånger så stora som köpen i den näst mest köpta aktien och antalet ägare har ökat med 80 procent på en månad. Det är tydligt att många försöker bottenfiska, men att köpa Swedbankaktien i det här läget är en mycket våghalsig strategi. Risken i aktien har höjts avsevärt, frågetecknen är många och det är omöjligt att förutspå hur den här historien utvecklas.

PrivataAffärer - 30 sep 19 kl. 09:24

Här är spararnas favoritaktier i september

– Frågetecknen kring världskonjunkturen och huruvida centralbankernas stimulanser kommer vara tillräckliga för att lyfta ekonomin består. Aktiespararna väljer att dra ned på risken och de nettosäljer aktier för första gången på över ett år, säger Johanna Kull, sparekonom Avanza. Månadens säljlista hos Avanza domineras av banker.

Sydsvenskan - 09 apr 11 kl. 12:00

Skånsk biobank ska locka forskare

Forskargrupper ska kunna göra insättningar och uttag av biologiskt material.
Mer än 13 miljoner prover från patienter och friska människor som har deltagit i olika studier finns insamlade i Skåne. Det handlar om exempelvis blod-, cell-, urin- och vävnadsprover.

VA - 19 jul 11 kl. 13:39

Köp bolaget som inte kan vinstvarna

19 juli Förstora Med 10 procentiga fall på rapporterna för vissa stora verkstadsbolag är det många som ryggar inför att sätta pengarna på börsen. Samtidigt är börsen framme och nosar på årslägsta för tredje gången i år. Det har varit ett riktigt bra investeringstillfälle de senaste två gångerna.

VA - 09 sep 11 kl. 11:24

Hetaste aktierna i orostider

9 september Förstora Från Veckans Affärers börsfrukost på Nasdaq OMX. Ann Grevelius, private banking på SEB och Krister Nilsson, förvaltare för svenska och nordiska aktier på Ålandsbanken. Foto: Eric Roxfelt Det kraftiga svängningarna på börsen just nu kan även få den lugnaste investeraren att få ont i magen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 11:31

Tar rygg på Nordiska Värdeportföljen

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen investerar i en aktie som sedan tidigare finns i Nordiska Värdeportföljen..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:46

Addtechs it-system fortfarande utslagna efter hackerattack

För två veckor sedan drabbades teknikkoncernen Addtech av ett ransomwarevirus. Fortfarande har många av dotterbolagen stora problem, med försenade leveranser till följd..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:02

Peter Hamberg tankar aktier i Net Ent

Peter Hamberg köpte den 14 november 80.000 B-aktier i Net Ent. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:05

ING: SEB välpositionerad mot eventuella kostnader

Storbanken SEB är överlag välpositionerad för att hantera eventuella kostnader ifall sådana skulle uppstå med anledning av de penningtvättsuppgifter från SVT-programmet Uppdrag granskning som SEB informerade om på fredagsmorgonen. Det bedömer investmentbanken ING, rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:47

Midroc New Technologys vd: Det slutgiltiga Powercell-priset en kompromiss

Midroc har förhandlat med Bosch under en lägre tid och eftersom kursen i Powercell steg brant under tiden hade parterna svårt att enas om priset. Det slutliga priset om knappt 107 kronor per aktie - stor rabatt i förhållande till rådande kurs - var resultatet av en kompromiss..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:43

Aktierna som går mot strömmen

Efter en öppning uppåt vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som tyngsta sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:26

Mohammed al-Amoudi säljer i Powercell

Det tyska verkstads- teknikbolaget Bosch har köpt drygt 5,8 miljoner aktier i det First North-listade bolaget Powercell, motsvarande 11,3 procent av aktierna i bränslecellsbolaget. Aktierna såldes av Midroc som kontrolleras av Preem-ägaren Mohammed al-Amoudi..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:13

Carnegie: Småspararfavoriten fortfarande köpvärd

Carnegie har höjt riktkursen för Embracer till 95 kronor, från tidigare 93:30, efter gamingbolagets rapport på torsdagen. Investmentbanken upprepar samtidigt sin köprekommendation..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:09

UBS: Här får investerare räkna med ett svagt 2020

Investerare bör förbereda sig på låg avkastning under 2020, då handelskriget mellan USA och Kina väntas dra ned tillväxten. Tillväxten kommer dock sannolikt att hämta sig under andra hälften av 2020, säger UBS Asienstrateg Niall MacLeod till South China Morning Post..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:49

SEB och Elekta tunga sänker på börsen

Efter en initial uppgång vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.