SvD > Nyheter

Monday, 18 November, 20:12

SvD - 13 sep 11 kl. 04:46

?Företagen får nya lättnader?Fyra ministrar presenterar satsningar i höstbudgeten..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagenfår nya , lättnader
Dagens PS - 05 sep 17 kl. 11:04

Småföretagen ska få skattelättnader

Det föreslår regeringen i budgetpropositionen. ”Eftersom det framför allt är i små företag som jobben skapas vill vi ge de allra minsta företagen bättre möjligheter att växa. Nu sänker vi tröskeln för fler företag att anställa sin första medarbetare.

YLE - 24 mar 15 kl. 11:50

Skattelättnader får igång konsumtionen

Mera jobb ligger högst på agendan för de två västnyländska riksdagskandidaterna från SDP. Socialdemokraterna hoppas på återval för Maarit Feldt-Ranta i Raseborg och att unge Joona Räsänen ärver Matti Saarinens röster i Lojo. Trots att Socialdemokraterna har ett mycket starkt stöd i Västnyland särskilt i Hangö, Raseborg och Lojo har partiet valt att gå till val med bara två kandidater från regionen.

HBL - 10 jul 13 kl. 15:45

Urpilainen öppnar för skattelättnader

Finansminister Jutta Urpilainen säger att regeringen är beredd att stöda en central löneuppgörelse. Hon gläntar på dörren för sänkt inkomstskatt.Finansminister Jutta Urpilainen (SDP) anser att det har varit sorgligt att följa diskussionen om ekonomin i Finland.

HBL - 22 jan 15 kl. 09:15

SDP lovar lättnader för företagen

Socialdemokraterna lovar höja den nedre gränsen för mervärdesskatteskyldigheten om partiet är med i nästa regering.Också möjligheten till skattelättnader ska utökas. Partistyrelsen slog fast de här målen i sin ekonomiska politik på partistyrelsens möte i dag.

DI - 03 sep 19 kl. 10:00

C laddar för nya krav: Minskad byråkrati för småföretagen

Centerpartiet fick igenom en lång kravlista i januariavtalet och gör sig nu redo för nästa steg. I ett nytt program föreslås nya avregleringar och lättnader för småföretagen och….

YLE - 31 mar 15 kl. 11:06

Innovationer nyckeln till Finlands framgång

Vänsterförbundet i Västnyland tror på nytänkande och hoppas det ska lyfta partiet till valseger. I riksdagsvalet för fyra år sedan gick Vänsterförbundet bakåt i Hangö, Raseborg, Ingå, Sjundeå och Lojo. I Lojo tappade partiet hela 890 röster jämfört med riksdagsvalet år 2007.

BT - 16 sep 14 kl. 19:51

Frankrikes regering klarade test

Frankrikes regering har klarat av en förtroendeomröstning i landets parlament. Regeringen vill genomföra omfattande ekonomiska reformer och sparprogram.Frankrikes premiärminister Manuel Valls säkrade en majoritet i parlamentet bakom regeringens ekonomiska politik.

DN - 05 maj 15 kl. 00:05

”Bättre näringsvillkor är det viktigaste för att skapa jobb”


Budgetmotion från Centerpartiet. Sverige behöver en fördjupad jobblinje och en politik som ­förstår arbetsmarknaden. En ny jobbpakt för småföretagen, ­skattelättnader för ­delägare och jobbfixarpeng i stället för arbetsförmedling är tre av ­förslagen i vår budgetmotion, skriver Annie Lööf, Emil Källström och Martin Ådahl..

Kristianstadsbladet - 03 okt 12 kl. 11:13

Slaget om USA:s framtid

Foto: Scanpix
I?dag börjar nedräkningen inför det amerikanska presidentvalet på allvar. Inför hela världens ögon möts i Denver, Colorado de båda kandidaterna Barack Obama och Mitt Romney i en första duell.

HBL - 10 mar 15 kl. 14:02

Centern vill rensa i avdragen

I utbyte mot ett större inkomstskatteavdrag vill Centern gallra bort andra avdrag för både hushåll och företag.Omkring tvåhundra euro mer per år beräknar Centern att ett större inkomstskatteavdrag skulle ge dem som har inkomster på under 40 000 per år, därefter skulle effekten avta. Bakgrund Centerns skatter Centern vill ge skattelättnader i nedre ändan av skatteskalan för 450 miljoner euro, och ett företagaravdrag för enskilda företagare eller yrkesutövare för 120 miljoner.

YLE - 14 aug 13 kl. 20:39

Kämpigt för små och medelstora företag

Det är inte bara storföretagen som drabbas av lågkonjunkturen. Också de små och mellanstora företagen får kämpa. En allt högre beskattning i kombination med att allt flera kunder har betalningssvårigheter gör att småföretagarna står inför stora utmaningar.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.