Aftonbladet > Nyheter

Monday, 11 November, 23:02

Aftonbladet - 13 sep 11 kl. 06:53

Utförsäkrade ska ta hand om vår kulturRegeringens nya plan för sjukskrivna: Rusta upp det svenska kulturarvetOmfattar digitalisering, inventering och vård av kulturarvet..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utförsäkradeska ta , handom vår , kultur
SVT Debatt - 21 sep 13 kl. 06:21

De utförsäkrade kan vara du och jag

UTFÖRSÄKRINGAR Allt fler hamnar utanför de trygghetssystem vi en gång byggde upp för att ge alla människor ett värdigt liv. Detta är ingen nyhet. Men det måste sägas ?

Alliansfritt Sverige - 23 okt 12 kl. 06:00

Försvinnande få utförsäkrade i arbete - regeringen erbjuder siffertrix

UTFÖRSÄKRADE. Så var det dags att trixa med siffror igen. Den här gången försöker regeringen få det till att en väldig massa utförsäkrade kommer igång och börjar arbeta igen.

Cornucopia - 04 aug 14 kl. 18:44

Löfvéns ungdomshot: "Byt vuxenblöjor eller bli utförsäkrade"

Stefan Löfvén lanserade idag en inblick i hur socialismens Sovjetsverige kommer se ut efter valsegern i september. Arbetslösa ungdomar ska tvingas av arbetsförmedlingen att bli undersköterskor med knappt 9 000:- i månadslön, eller bli utförsäkrade.
Löfvén vill nämligen att alla arbetslösa ungdomar under 25 år efter 90 dagars arbetslöshet ska få ett "erbjudande" (de kan tacka nej till, men då blir de utförsäkrade) om att bli undersköterskor och byta blöjor i hemtjänst och övrigt slutförvar i åldringsvården.

SN - 03 aug 12 kl. 12:51

Utförsäkrade ska behandlas kravlöst

För mycket fokus på utförsäkrades förmåga att börja arbeta kan få motsatt effekt, visar en ny studie. En studie som kastar nytt ljus över debatten om utförsäkrade..

SvD - 10 sep 14 kl. 16:56

8000 utförsäkrade två gånger

Över 83 000 personer har utförsäkrats sedan alliansregeringen ändrade sjukreglerna och införde en maxgräns på hur länge man kan få sjukpenning. Nästan 8 000 har dessutom blivit utförsäkrade två gånger på sex år. En av dem är Åsa Staflin i Jämtland.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Reinfeldt utförsäkrade fel svensk och sabbade min ekonomi"

Han ringer till redaktionen nästan varje dag. Han vill diskutera publiceringar – och han har aldrig fel. Det är det alltid andra som har.

UNT - 25 apr 13 kl. 10:02

Många utförsäkrade går tillbaka till sjukskrivning

Drygt 50 procent av utförsäkrade i Uppsala län, återvänder till sjukförsäkring eller sjukersättning inom ett år..

NSD - 20 jun 13 kl. 01:32

Fler utförsäkrade får socialbidrag

Bland personer som blivit utförsäkrade har andelen socialbidragstagare ökat kraftigt. Det visar en analys som Försäkringskassan publicerar på torsdagen, skriver Dagens Nyheter..

SvD - 20 jun 13 kl. 01:32

Många utförsäkrade får socialbidrag

Bland de personer som blivit utförsäkrade har andelen socialbidragstagare ökat kraftigt..

DN - 20 jun 13 kl. 06:11

Utförsäkrade får allt oftare socialbidrag

Andelen socialbidragstagare har ökat kraftigt bland de utförsäkrade. Det visar en analys av utvecklingen som Försäkringskassan publicerar i dag..

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 18 kl. 04:00

100 utförsäkrade vänder sig till EU

Över 100 personer som fått avslag på sin sjukpenning vänder sig till EU-kommissionen för att få sina fall granskade, rapporterar SR Ekot. Enligt de utförsäkrade bryter Försäkringskassan mot EU:s stadga om de grundläggande rättigheterna när avslagen inte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.