SVT > Videos

Monday, 18 November, 17:03

SVT - 13 sep 11 kl. 06:44

Över 20 kvinnor i barnporrrättegångI dag börjar rättegången i Falun där en man och över 20 kvinnor åtalas för olika barnpornografibrott. Aldrig förr har så många kvinnor varit inblandade i en barnporrhärva..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Falun

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 20 kvinnori , barnporrrättegång
YLE - 13 dec 16 kl. 13:54

Främst kvinnor vill bli stödpersoner

Vill du hjälpa personer som blivit utsatta för brott? Som stödperson hjälper du brottsoffer ända från polisanmälan till rättegång. Att göra polisanmälan, fixa jurist och gå igenom en rättegång kan vara en svår sak att ta sig an alldeles ensam ifall man blivit utsatt för ett brott.

Skånskan - 24 sep 15 kl. 16:22

Kvinnor låstes in och tvingades sälja sex

STAFFANSTORP Den 80-åriga mamman höll vakt när hennes 39-årige son och en 45-årig man knivhotade och förde bort kvinnorna.
Offren spärrades sen in i en lägenhet i Staffanstorp där de tvingades sälja sexuella tjänster.39-åringen åtalas också för flera våldtäkter.

YLE - 06 okt 16 kl. 15:02

Gröna blöjväskor och fem andra minnen från rättegången mot McDonald

Rättegången mot tidigare ledande läkaren i Hangö Outi McDonald om den påstådda förskingringen av gamla förnödenheter pågick hela dagen på onsdagen. Rätten fick bland annat höra om kartonger med gamla gummihandskar hemma hos McDonald, om gröna blöjväskor i McDonalds kappsäck och om Lappvik FBK som kanske också borde ha fått en donation. På förmiddagen hördes McDonald och på eftermiddagen vittnen.

YLE - 06 okt 16 kl. 15:02

Gröna blöjväskor och fem andra minnen från rättegången mot Outi McDonald

Rättegången mot tidigare ledande läkaren i Hangö Outi McDonald om den påstådda förskingringen av gamla förnödenheter pågick hela dagen på onsdagen. Rätten fick bland annat höra om kartonger med gamla gummihandskar hemma hos McDonald, om gröna blöjväskor i McDonalds kappsäck och om Lappvik FBK som kanske också borde ha fått en donation. På förmiddagen hördes McDonald och på eftermiddagen vittnen.

BT - 01 apr 14 kl. 08:10

Häktade aktivister på fri fot efter rättegång

I går avslutades rättegången mot de djurrättsaktivister som bland annat kastat in en yxa genom ett fönster i en dörr hemma hos en man i Dalum. Rättegången där fem djurrättsaktivister åtalas för bland annat skadegörelse, grovt olaga hot, grovt olaga tvång, mordbrand och brott mot griftefriden inleddes i slutet av januari. Men efter rättegångens sista dag släpptes två av de tre som suttit häktade.

Sydsvenskan - 08 mar 16 kl. 18:51

Kvinnor ska visst gå ut på natten. I Östersund och alla andra städer.

På studentboenden i New Delhi i Indien får killarna vara ute hela natten medan tjejerna måste vara inne redan tidigt på kvällen. Aparajita De som undervisar på Dehli universitet säger till Ekot att reglerna motiveras med att man värnar om kvinnors säkerhet. Men som Aparajita De konstaterar – reglerna minskar istället kvinnors rörelsefrihet.

Nyheter 24 - 12 jul 12 kl. 14:31

Hanna Fridén: "Måste alla kvinnor se ut som att de jobbar för Vogue?"


KRÖNIKA. Hanna Fridén om ett kritiserat bildreportaget som ledde till hot om en rättsprocess. Tomas Gunnarsson som driver bloggen genusfotografen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 16 kl. 09:36

Kvinnor som vapen och förevändning

Det kunde börjat bättre, detta nådens år 2016. Redan på nyårsnatten gick det ju åt helvete. Med fester och sprit brukar det bli fylla med bråk och misshandel i spåren.

Kristianstadsbladet - 22 okt 12 kl. 18:24

Stoppade kvinnor - får JO-kritik


I oktober förra året nekades tre kvinnor att närvara som åhörare vid en omhäktningsförhandling i Göteborgs tingsrätt. Anledningen: de bar heltäckande slöja.Nu riktar justitieombudsmannen (JO) kritik mot domaren Stefan Wikmark, som fattade beslutet med hänvisning till bestämmelser i rättegångsbalkens femte kapitel.

YLE - 07 nov 12 kl. 14:50

Rättegången mot förra YA-rektorn fortsatte

På onsdagen fortsatte rättegången mot en före detta rektor för Yrkesakademin Österbotten och hennes nuvarande make. De två står åtalade för att via ett gemensamt bolag ha förmedlat studieplatser till en grupp indiska sjukskötare. I samband med detta ska de ha utlovat arbete i Finland - löften som inte har infriats.

YLE - 07 nov 12 kl. 15:03

Rättegången mot tidigare YA-rektorn fortsatte

På onsdagen fortsatte rättegången mot en före detta rektor för Yrkesakademin Österbotten och hennes nuvarande make. De två står åtalade för att via ett gemensamt bolag ha förmedlat studieplatser till en grupp indiska sjukskötare. I samband med detta ska de ha utlovat arbete i Finland - löften som inte har infriats.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.