Kristianstadsbladet > Nöje

Monday, 18 November, 00:42

Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 06:30

Konsumentens ansvar att hålla koll på arrangemangenLäs villkoren noga så undviker du att känna dig blåst. Det är Konsumentverkets råd till biljett- köparna..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Konsumentverkets, Malin Fors, Konsumentverket, Ticnet, Mattias Hallgrim, Ticnets, Kulturbolaget, Malmö, Mona Franke Lundgren, KB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsumentens, ansvaratt , hålla, koll, arrangemangen
Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 06:30

Konsumentens ansvar att hålla koll

Inställt, flyttat, stängt. Varje år tvingas tusentals fans avboka resor och hotell när konserter ställs in och föreställningar byter datum. Men biljettförsäljaren har inget formellt ansvar att informera om ändringar.

DN - 01 aug 17 kl. 18:10

Datainspektionen: Omöjligt hålla koll på drönarna

Privatpersoner och företagare behöver inte längre söka tillstånd för att fotografera med drönare. Drönarpiloten får nu ett stort ansvar för att hålla koll på personuppgiftslagen. Datainspektionen, myndigheten som ska skydda medborgarnas personliga integritet, varnar för att man inte har möjlighet att hålla koll på att reglerna följs..

Skånskan - 17 mar 16 kl. 14:47

Viktigt att hålla koll på pensionen för sundspendlare

Danmark Den som jobbar i Danmark måste själv hålla koll på sin pension, inte minst om hen sedan återvänder till den svenska arbetsmarknaden. Det är en av de saker som Øresunddirekt och Pensionsmyndigheten informerar om på Malmö C den här veckan.Malmö C är ett av de sista stoppen på Pensionsmyndighetens informationsturné på tågstationer i Sverige.

Dagen - 04 sep 18 kl. 16:58

Ta ditt ansvar – snälla gå och rösta på söndag!

Ta ditt ansvar – snälla gå och rösta på söndag!.

Dagen - 04 sep 18 kl. 16:58

Ta ditt ansvar – snälla gå och rösta på söndag!

Ta ditt ansvar – snälla gå och rösta på söndag!.

SVT - 26 mar 19 kl. 10:51

Datainspektionen: ''Vi kommer att hålla koll på drönarutvecklingen''

Datainspektionen har ansvar för tillsynen av myndigheters användning av exempelvis drönare. De höjer ett varningens finger för en ökad användning av polisen. – Det gäller att polisen undersöker hur övervakningen påverkar människors rättigheter, säger Nils Henckel, jurist på Datainspektionen..

Supermiljöbloggen - 24 mar 16 kl. 08:21

”Snabbmatskedjorna tar inte sitt ansvar för den ökande antibiotikarestistensen”

Den ökande antibiotikaresistensen riskerar att åter ta oss till en tid när dagens lättbehandlade sjukdomar ofta kan ha dödlig utgång - en utveckling som rikserar leda till en global folkhälssokatastrof, skriver Jan Bertoft, generalsekreterare för Sveriges Konsumenter, i en debattartikel på Supermiljöbloggen idag.  Sveriges Konsumenters undersökning visar att tre av fyra restaurangkedjor inte tar sitt ansvar i en av mänsklighetens viktigaste hållbarhetsfrågor - den ökande antibiotikaresistensen. Hög användning av antibiotika i jordbruket är en av bovarna och här har multinationella restaurangkedjor genom sin köpkraft stor potential att vara en mycket starkare kraft mot förändring.

Dagensanalys.se - 10 jun 16 kl. 09:35

Konsumenternas beteende har ändrats – Fem trender att ha koll på!

En del i Salesforce Essentials var en föreläsning av Rachel Botsman. Hon är forskare och författare inom ämnet kollaborativ ekonomi och menar att vi måste inse att konsumenternas beteende har ändrats radikalt de senaste 3-7 åren. Men med nya beteenden måste även du som leverantörer hänga med, annars riskerar du snart att dina kunder vänder sig till konkurrenterna.

YLE - 08 sep 16 kl. 16:09

Svenska stjärnan har ingen koll på Laine – ”Finland har många som är bättre än han”

Ishockeylejonens superlöfte Patrik Laine får mycket spaltutrymme också i svensk press, men Stanley Cup-vinnaren Niklas Hjalmarsson har inte brytt sig om att studera Laine inför kvällens match. – Jag har ingen koll på honom, faktiskt. Det ska bli kul att se vad han har för nivå.

YLE - 17 feb 17 kl. 14:48

Jonathan har ansvar för tusentals tomatplantor och tre humlebon

Jonathan Nordberg byggde sitt första växthus när han bara var 19 år gammal. Vi hälsar på och upptäcker att ett växthus inte bara huserar tomater, utan också humlor och andra viktiga insekter. Följ med på en rundtur!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.