Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 November, 13:23

Aftonbladet - 13 sep 11 kl. 06:15

Sjöng Dylan för sitt ex ? åtalasKvinnnan uppskattade inte när ex-pojkvännen spelade gitarr nedanför balkongen? tillsammans med en manskör: ?Jag tyckte jag gjorde något fint.?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Dylan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöng, Dylanför , sittex åtalas
Kristianstadsbladet - 24 maj 11 kl. 06:30

Dylan - en man för alla tider

Foto: Hasse Persson/Scanpix
Tiden går. Bob Dylan fyller 70 år i dag. Den amerikanske folkrockikonen, född 24 maj 1941 som Robert?

Skånskan - 29 mar 17 kl. 13:09

Dylan tar emot sitt Nobelpris

Äntligen! När Bob Dylan är i Stockholm i helgen för att ge två konserter kommer han även att ta emot sitt Nobelpris i litteratur. ERWP.

Kristianstadsbladet - 08 okt 11 kl. 06:30

Men bara Dylan vet

"Dylan - En kärlekshistoria" (Norstedts)Om Bob Dylan finns det många frågor och tusen teorier. När musikjournalist Håkan Lahger försöker närma sig Dylan ger han sig ut på en resa som tar honom till platser och människor som alla gör bilden av en ikon allt färgrikare.
HÅKAN LAHGERNY BOK.

BT - 13 sep 12 kl. 19:52

Dylan hyllar rockens rötter

En gång i veckan i nästan tre år, från maj 2006 till april 2009, sändes satellitradioshowen Theme Time Radio Hour. Värd var ingen mindre än Bob Dylan. Varje program, en timma långt, innehöll ett särskilt tema och Dylan snackade avspänt om till exempel väder, pengar och blommor.

Kristianstadsbladet - 20 jan 13 kl. 14:52

Dylan inbjuden att hylla Dylan


Bob Dylan har bjudits in att hylla poeten Dylan Thomas för att markera dennes hundraårsdag nästa år. Firandet ska äga rum i Thomas födelsestad Swansea i Wales. Enligt politikern Geraint Davies, som personligen bjudit in Dylan, är förhoppningen att han ska införliva Thomas texter i sin egen musik.

SmålandsPosten - 19 jun 14 kl. 08:51

Bygdens son före Dylan

Sylvester Schlegel blir den artist som öppnar för Bob Dylan när han spelar i Sverige om en knapp månad. – Nu händer det grejer och det känns ganska overkligt, säger han. I mars var Sylvester Schlegel med i den förs­ta deltävlingen i årets melodifestival som soloartist med låten Bygdens son.

Uppsalanyheter.se - 12 aug 18 kl. 12:28

Recension: Variationsrik Country i Parksnäckan med Dylan Earl och Doug Seegers

Recension: Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen. Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen.   Dylan Earl and The Reasons Why och Doug Seegers och hans svenska band bjöd på ett brett spektrum av musik.

Skånskan - 19 nov 16 kl. 01:00

Kommer – kommer inte? Dylan väntar till våren

ERWP.fif(1)Ända se­dan Svenska Akademiens stän­diga sek­re­te­ra­re Sara Danius kun­gjorde att Bob Dylan får årets No­bel­pris i lit­te­ra­tur – till i stort sett al­las stora för­vå­ning – har spe­ku­la­tionerna varit många om han vill ta emot priset och om han kommer till pris­ut­del­ningen.
Nå­got när­va­ro­krav på utde­lningen finns inte.

BT - 02 jul 11 kl. 10:17

Geldoff och Dylan spelar ikväll

Den ene talar med emfas om nöden i tredje världen.
Den andre säger inte mycket.
Två Bob spelar i kväll.

Sydsvenskan - 28 maj 15 kl. 11:26

Bob Dylan till Malmö i höst

Bob Dylan lägger till en spelning i Malmö under sitt Sverigebesök i höst. Sedan tidigare är det känt att han spelar på Stockholm Waterfront den 5 och 6 oktober, och nu får även det nya konserthuset Malmö Live besök av Dylan och hans band den 10 oktober.Bob Dylan gav ut sitt 36:e album i ordningen, "Shadows in the night", tidigare i år.

Västerbottens Folkblad - 28 maj 15 kl. 11:27

Bob Dylan till Malmö i höst

Bob Dylan lägger till en spelning i Malmö under sitt Sverigebesök i höst. Sedan tidigare är det känt att han spelar på Stockholm Waterfront den 5 och 6 oktober, och nu får även det nya konserthuset Malmö Live besök av Dylan och hans band den 10 oktober. Bob Dylan gav ut sitt 36:e album i […].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.