Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 22 November, 12:46

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 06:02

Bidrag är fiskarnas halva inkomstSvenska fiskare får 88 miljoner euro i bidrag ? nästan lika mycket som de får betalt för den fisk de drar upp, 90 miljoner euro, rapporterar miljöorganisationen Oceana enligt Södermanlands Nyheter. Och bidragen som europeiska fiskare får är betydligt större än vad EU uppgett, säger Oceana. Europeiska Fiskerifonden har rapporterat att bidragen var en miljard euro för 2009..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Oceana, Södermanlands Nyheter, EU, Fiskerifonden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bidragär , fiskarnashalva , inkomst
UNT - 16 apr 12 kl. 11:03

Fick bidrag trots inkomst

Försäkringskassan kräver tillbaka flera hundra tusen kronor från två Uppsalabor som under flera år har fått bidrag trots att de har haft inkomster..

NSD - 13 sep 11 kl. 06:00

Bidrag är fiskarnas halva inkomst

Svenska fiskare får 88 miljoner euro i bidrag - nästan lika mycket som de får betalt för den fisk de drar upp, 90 miljoner euro, rapporterar miljöorganisationen Oceana enligt Södermanlands Nyheter..

Expressen - 13 sep 11 kl. 06:31

Bidrag är fiskarnas halva inkomst

STOCKHOLM. Svenska fiskare får 88 miljoner euro i bidrag - nästan lika mycket som de får betalt för den fisk de drar upp, 90 miljoner euro, rapporterar miljöorganisationen Oceana enligt Södermanlands Nyheter. .

YLE - 03 jun 15 kl. 12:55

Fiskarnas säkerhetstävling avgjord

I många internationella jämförelser listas fiskarens yrke ofta som ett av världens farligaste. I Centralförbundet för Fiskerihushållnings säkerhetstävling hittades många nya idéer som förbättrar fiskarnas arbetssäkerhet. Yrkesfiskarna är experter på sina egna arbetsförhållanden.

Skånskan - 12 maj 16 kl. 01:00

Leva på bidrag inget hållbart alternativ

Opinion Det svenska välfärdssystemet går ut på att alla som kan måste jobba. Det är ett system som har många fördelar men också är känsligt för utnyttjande. Inte allt för många kan leva på den gemensamma bidragskassan.

Cornucopia - 29 dec 16 kl. 13:12

Var sjunde klarar sig inte en månad utan inkomst

Länsförsäkringar har publicerat en rapport med det passande namnet Medelklass utan medel. Där framgår det att var sjunde svensk inte klarar sig en månad utan inkomst på grund av obefintligt sparkapital. Hur ser det ut för dig?

YA - 20 maj 13 kl. 03:55

Lika inkomst för alla?

Andersson och Bengtsson har samma inkomst, netto. Så får Andersson 1 000 kronor mer, och Bengtsson 800 kronor mer.
Då blir Bengtsson fattigare.

Alliansfritt Sverige - 02 feb 12 kl. 19:27

KD vill tvätta bort ordet bidrag från vårdnadsbidraget


FAMILJEFÖRETAG. Kristdemokraterna lanserade igår årets mest verklighetsfrånvända politiska utspel. Vi förklarar galenskapen - steg för steg.

Cornucopia - 10 apr 18 kl. 19:34

Är du top 1% i inkomst eller förmögenhet?

Som vi kom fram till i förra inlägget räcker det med en nettoinkomst på 24 000:- SEK i månaden för att vara en av de top 1% med högst inkomst i världen, och 7 000 000:- SEK i nettoförmögenhet för att vara top 1% mest förmögna i världen. Vilket eller vilka av detta är du? Svara nedan.

Cornucopia - 15 apr 18 kl. 18:21

83% av bloggens läsare har 1% högst inkomst i världen - 16% har 1% högst förmögenhet i världen

Förra veckans enkät om bloggläsarnas förmögenheter och inkomster är nu klar. Hela 82.9% av läsarna tillhör den procent som globalt har högst nettoinkomst och 16.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Solen kan titta fram över ovanligt molnigt Skåne i helgen

Bara tolv soltimmar över västra Skåne i november – en sjättedel av fjolårets siffror..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Thule satsar stort i Hillerstorp

Börsnoterade Thule, tillverkare av bland annat takboxar, investerar 100 miljoner kronor i sin anläggning i Hillerstorp i Gnosjö kommun. Investeringen inrymmer ett utvidgat testcenter plus en utökad produktion av takräcken. I dag jobbar närmare 400 perso.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Pensionspengar satsas i krisdrabbade Oscar

Statliga Fjärde AP-fonden har beslutat att delta i finansiellt utsvultna bostadsbolaget Oscar Properties emission av nya aktier. Fonden, som är en de större ägarna av preferensaktier, har kommit fram till att emissionen "långsiktigt förväntas ge god avk.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Statsvetare: Löfven sitter säkert

Socialdemokraterna kommer att fortsatta tappa väljare, men partiledare Stefan Löfven sitter säkert. Än så länge. Det säger den S-märkta statsvetaren Stig-Björn Ljunggren.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lagarde vill se ökade investeringar

De europeiska länderna måste spendera mer för att hjälpa tillväxten i en tid av spänningar inom handelsområdet och geopolitisk osäkerhet, säger Christine Lagarde i sitt första stora tal i rollen som Europeiska Centralbankens nya chef. – Europa måste var.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Avishai Cohen startar världsturné i Göteborg

Jazzbasisten, sångaren och tonsättaren Avishai Cohen kommer till Göteborg nästa år. Den 23 januari spelar han i Göteborgs Konserthus tillsammans med Göteborgs Symfoniker. Med sig har han Elchin Shirinov på piano och Mark Guiliana på trummor.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sydkorea stannar i samarbete med Japan

Sydkorea kommer att fortsätta försvarssamarbetet med Japan, som innebär att länderna delar underrättelser med varandra. Beskedet kom bara sex timmar innan tiden för samarbetet skulle gå ut. Japans premiärminister Shinzo Abe säger efter att ha fått beske.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Israelisk press: Netanyahu borde avgå

Israel riskerar att skadas av Benjamin Netanyahus sätt att hantera åtalet mot honom, enligt ledarskribenter i Israel. Från flera olika håll uppmanas premiärministern nu att avgå. Utredningarna har pågått i ett par år.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Burman besegrade Cologna i Gällivare

Jens Burman vann på 15 kilometer i fri stil i längdskidåkningens Sverigepremiär i Gällivare. Burman, som i helgen var snabbast på samma distans i Bruksvallarna, noterade tiden 31.33,1 och var 15,4 sekunder före tvåan Johan Häggström i mål.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tidigare landslagsstjärna till Kristianstad

IFK Kristianstad plockar in tung rutin i truppen till nästa säsong. 36-årige Fredrik Petersen, som har vunnit Champions League och tagit OS-silver med Sverige, har skrivit på för två säsonger med den skånska handbollsklubben. Bolltrollaren, som är värva.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.