DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 20 November, 11:03

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

”De kör alldeles för fort!”Invånarna i Ingevallsbo är förgrymmade. Deras vädjan om sänkt fartgräns genom byn har fått avslag i två instanser.

.
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Ingevallsbo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De kör, alldelesför , fort
Västerbottens Folkblad - 18 apr 16 kl. 09:59

Svenskarna kör alldeles för fort

Staten måste börja köra fortare om de ska komma ikapp bilisterna. En majoritet av svenskarna fortsätter nämligen köra alldeles för fort. 54 procent av svenskarna kör för fort på vägarna, och myndigheterna har som mål att åtta av tio svenskar ska köra inom hastighetsbegränsningarna år 2020.

Trelleborgs Allehanda - 21 jun 13 kl. 06:00

Här kör varannan bilist för fort

Foto: Claes Nyberg
Hälften av alla bilar som passerar genom Södra Åby håller inte hastighetsgränsen på 30 kilometer i timmen. Det visar två mätningar som Lars-Olof Olsson, vägombud och ordförande i Motormännen Sydvästra Skåne, gjort i byn.
-Den värsta fartsyndaren var en personbil som körde i 67 kilometer i timmen, säger Lars-Olof Olsson.

NSD - 18 okt 13 kl. 13:05

"Det körs alldeles för fort här"

Det råder förstämning i Bälinge sedan en kvinna och hennes tre månaders baby blivit påkörda.Nu vill byborna se bättre vägar och mer ansvarsfulla bilister.? Det körs alldeles för fort här.

Västerbottens Folkblad - 10 apr 19 kl. 19:55

EPA:n gick alldeles för fort

Vid halv tre-tiden på onsdagseftermiddagen stoppade polisen en EPA-traktor som körde alldeles för fort. Händelsen utspelades sig i Nordmaling. Fordonet togs i beslag för teknisk undersökning och en anmälan om olovlig körning upprättades..

Skånskan - 25 jun 19 kl. 15:06

Epa-traktor gick lite väl fort

ESLÖV Vid 23-tiden på kvällen uppmärksammade en polispatrull en Epa-traktor, formellt kallad A-traktor, som såg ut att gå alldeles för snabbt.
Enligt polispatrullens bedömning körde fordonet i 60 till 70 kilometer i timmen när den kom körande på Halabacken i Eslöv.
Patrullen stoppade fordonet och den 15-årige föraren visade upp ett körkort med AM-behörighet.

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 10:41

Bil brakade in på hans tomt – ”Folk kör alldeles för fort i området”

Ivar Wenster fick sitt gamla staket förstört när en bil brakade in på tomten i samband med olyckan på Bergåsa under fredagsmorgonen. – Folk kör alldeles för fort i området – och man är ju orolig att något barn råkar illa ut..

Länstidningen i Jämtland - 14 nov 19 kl. 10:00

Insändare: Allt för många kör allt för fort

Det är alltför många bilförare som kör alldeles, alldeles för fort. Både inne i tätbebyggda....

YA - 26 aug 13 kl. 07:00

Nästan åtta av tio kör för fort här

Foto: Moa Dahlin
På 50-vägen i Nybrostrand kör nästan åtta av tio fordon för fort. Det framgår av en färsk trafikmätning av Trafikverket.? De höga hastigheterna innebär ett otroligt påfrestande buller som vi som bor nära vägen lider av.

Nyan - 07 jun 16 kl. 05:48

Här kör 4 200 för fort – varje vecka

Idrottsgatan är en av många gator i Mariehamns innerstad där maxhastigheten är 30 km i timmen. Idrottsgatan är samtidigt en av de 30-gator där många kör alldeles för fort utan att lagbrottet har några effekter alls.

De boende har länge fört diskussioner med stadens tjänstemän och på sistone också mot politiker för att få en ändring tillstånd.

Nya Wermlands Tidningen - 06 feb 13 kl. 07:30

"De pratar förfärligt fort i radio"

Det pratas alldeles för fort i radio nu för tiden. Och ibland även i tv, särskilt i sportprogram. Det tycker Hilding i Kristinehamn som undrar varför det är så?.

Posh24 - 07 okt 13 kl. 20:45

6 barnstjärnor som blev vuxna alldeles för tidigt!

Att vara barnstjärna är inte alltid en dans på rosor, och som vi sett flertalet gånger tenderar de att växa upp för fort, och hamna i olika typer av destruktiva beroenden och beteenden. Vi har läst på om sex stjärnor som blivit vuxna alldeles för tidigt - så klicka på bilderna och läs om dem allihop!
.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.