Computer Sweden > IT

Thursday, 21 November, 23:15

Computer Sweden - 13 sep 11 kl. 04:57

De har de tuffaste jobben i It-Sverige
Axfood, SEB och H&M. Det r de tre fretag vars cio:er har de tuffaste uppdragen i landet just nu. Den gemensamma nmnaren r gigantiska och dyra frndringsprojekt med komplex it i centrum..
Läs mer på Computer Sweden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De har de tuffaste, jobbeni , It-Sverige
SVT - 08 maj 14 kl. 16:51

Pfizer tyst om jobben i Sverige

Läkemedelsjätten Pfizer, som efter köpet av Pharmacia 2002 lade ned större delen av den svenska verksamheten, har inte uttalat sig om vad som skulle hända med jobben i Sverige vid en fusion med Astra Zeneca. Det oroar både Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven..

VA - 06 sep 17 kl. 10:47

Det här är de sämst betalda jobben i Sverige just nu

De här jobben ger minst på kontot varje månad i Sverige. .

Computer Sweden - 07 nov 19 kl. 06:02

Var skapas de nya it-jobben i Sverige?


Sverige har inte fått fram någon it-jätte som ensam sväljer hundratusentals anställda. I stället skapas de nya it-jobben hos ”unicorns”, nischade startups och framför allt ute hos de allt mer digitaliserade industribolagen..

Sydsvenskan - 24 apr 12 kl. 23:12

Jobben som Sverige behöver

Efter miljardförluster väntar ett hårt sparpaket för ST-Ericsson.Globalt får 1 700 anställda gå. Men verksamheten i Lund drabbas inte av uppsägningar, enligt uppgifter i gårdagens Sydsvenskan.

P3 - 23 feb 15 kl. 05:00

Här är jobben i Sverige som kanske inte finns om 20 år

Ungdomsarbetslösheten i Sverige är högre än i hela EU totalt enligt framtidsministern och den kan snart bli ännu högre..

SvD - 20 apr 16 kl. 03:34

”Trump är ett hot mot jobben i Sverige”

Sverige är starkt beroende av USA när det gäller ­export av varor och tjänster. Vårt välstånd bygger på att det sitter en frihandelsinriktad president i Vita huset. Det blir dock inte fallet om Trump – eller Sanders – blir president, skriver Carl B Hamilton..

Västerbottens Folkblad - 28 dec 16 kl. 11:28

Lista: Här är de sämst betalande jobben i Sverige

Genomsnittslönen i Sverige är 32 000 kronor i månaden, men låglönegrupperna ligger långt under den nivån skriver Dagens Industri. Löneskillnaden mellan män och kvinnor är fortsatt stor. Lönegapet är på 13 procent enligt en sammanställning som SCB gjort.

BT - 16 mar 11 kl. 10:31

Sverige har inte råd att ligga på sofflocket

Den nuvarande mandatperioden har hittills haft ett lägre reformtempo än den tidigare. Om Sverige ska kunna behålla en tätposition i den globala ekonomin så måste vi växla upp, skriver Kenneth Krantz och Annika Lundius. Hur bra går det för Sverige?

Alliansfritt Sverige - 09 sep 14 kl. 19:39

Visita: unga kommer inte att förlora jobben om restaurangmomsen höjs

Snart får någon av er läsare skriva om den sänkta restaurangmomsen. För vi orkar inte skriva fler inlägg om denna verkningslösa reform. Visita har länge sökt stöd för momssänkningens effekter.

Alliansfritt Sverige - 11 sep 14 kl. 18:17

Visita kan inte bevisa att unga kommer förlora jobben om arbetsgivaravgiften höjs

Visita varnar mycket för den så kallade "dubbelstöten" som kommer att drabba unga vid en S-ledd regering. I ett par år har de sökt med ljus och lyckta för att finna stöd fler unga kommer att bli arbetslösa om momsen och arbetsgivaravgiften återgår till tidigare nivåer. Först försökte Visita sökat stöd för momssänkningens effekter.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 9 timmar sedan

Ny nordisk operatörsfusion ska utmana Telia och Telenor


De nordiska operatörerna IP-Only och Global Connect, som båda ägs av investmentbolaget EQT, ska gå samman. ”Att bli större öppnar upp för möjligheter i den här sektorn”, säger Martin Lippert, som blir vd..

Computer Sweden - 9 timmar sedan

Svårt med GDPR? Ny ISO-standard hjälper din organisation att följa lagen


Informationssäkerhet och dataskydd blir en allt viktigare fråga för de flesta företag och organisationer. Den nya ISO-standarden ISO 27701 är framtagen för att hjälpa organisationer med att följa GDPR..

Computer Sweden - 13 timmar sedan

Medius köpprocess glider lättare med Wax


Svenska mjukvarubolaget Medius tar nu ett hårdare grepp om hela köpprocessen genom att köpa brittiska Wax Digital som specialiserat sig på upphandlingslösningar..

Computer Sweden - 17 timmar sedan

Stoppar utrullning av molnbaserat HR-system – "finns en osäkerhet"


Efter den diskussion som blossat upp om hur offentlig sektor kan använda utlandsägda molntjänster har Försäkringskassan pausat en utrullning av sitt nya molnbaserade HR-system. Nu ska de utreda hur de ska gå vidare..

Computer Sweden - Igår: 13:40

Intresset för integritetsfrågor ökar – "data privacy" raket på Google Trends


Antalet sökningar på termen ”data privacy” har aldrig varit högre än nu, detta enligt statistik från Google Trends..

Computer Sweden - Igår: 13:23

Qualcomm: 200 miljoner 5G-mobiler under 2020


Tack vare den ökade kommersialiseringen i Kina och nya chipp som klarar av flera saker samtidigt kommer utrullningen av 5g-nätet att gå snabbare än utrullningen av 4g-nätet..

Computer Sweden - Igår: 12:33

Crystones tekniktrassel fortsätter: "Detta är hemskt!"


Loopia-ägda Crystone fortsätter att ha problem med driften i den nya serverhallen i Vallentuna norr om Stockholm. De missnöjda kunderna upplever timslånga perioder av avbrott..

Computer Sweden - Igår: 09:52

Microsoft Teams drar ifrån rivalen Slack


Microsofts samarbetsverktyg Teams ökar farten och är nu uppe i över 20 miljoner användare. Det innebär att man ökar avståndet till rivalen Slack som låg på 12 miljoner användare i oktober..

Computer Sweden - Igår: 09:26

Tim Cook: "Många blandar ihop innovation med förändring"


Marknadsandelar och att vara först är inte viktigast för Apple. Det är att vara bäst som gäller. Det och mycket annat bjöd Apples vd Tim Cook på igår under en intervju på Salesforces stora event Dreamforce..

Computer Sweden - Igår: 06:04

Efter 30 år i Akalla – nu flyttar Microsoft in mitt i smeten


I veckan gick flyttlasset för Microsofts 600 anställda i Sverige. Bort från det klassiska kontoret i Akalla till nya lokaler så centralt i Stockholm det går att komma. "Det har varit lite separationsångest", säger marknadschefen Therese Treutiger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.