IDG > IT

Friday, 22 November, 03:16

IDG - 13 sep 11 kl. 04:53

3. H&M: Ett mytomspunnet miljardprojektNr H&M byter affrssystem fr 76 000 medarbetare i 37 lnder r det inte bara ett av de absolut strsta svenska it-projekten just nu, utan ocks ett av de hemligaste..
Läs mer på IDG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 3 H&MEtt , mytomspunnet, miljardprojekt
Västerbottens Folkblad - 29 mar 11 kl. 11:11

Skellefteåbo blir vd för miljardprojekt

STORUMAN Mikael Lindmark lämnar parkarbete för ett annan parkarbete. MILJARDJOBB. Skellefteå kommuns Mikael Lindmark byter gatu- och parkarbete till att ansvara för ett miljardprojekt i Blaikenområdet i Storumans kommun.

SmålandsPosten - 11 nov 16 kl. 10:54

Miljardprojekt ska presenteras

På måndag kommer bland andra Länsförsäkringar att presentera ett miljardprojekt, som ska hjälpa till att lyfta såväl Kalmar som regionen..

Dagens PS - 01 feb 17 kl. 06:50

Hotellkungens nya miljardprojekt

Den norske miljardärens hotell poppar upp som svampar i jorden runt om i Norden. Den senaste investeringen är på en miljard kronor och blir ett nytt hotell och kongresscenter på Köpenhamns flygplats Kastrup. Det nya hotellet – ett Comfort Hotel – invigs enligt plan 2020 och får 500 rum samt ett kongresscenter på 3.

GöteborgsPosten - 23 feb 17 kl. 21:27

Lisebergs miljardprojekt får klartecken

Under torsdagskvällens kommunfullmäktige gav man klartecken till Lisebergs kommande miljardprojekt; äventysbad och hotell. Projektet - som är värt nästan 2 miljarder - är Lisebergs största hittills..

Kristianstadsbladet - 21 aug 17 kl. 18:20

"Chippen" blir president för arabiskt miljardprojekt

Christian ”Chippen” Wilhelmsson är nära en stor roll i ett gigantiskt miljardprojekt i hemstaden Dubai. Det är Sportbladet som avslöjar att den förre Mjällbyspelaren blivit vald till president för en av de största idrottsanläggningarna i Förenade Arabemiraten..

GöteborgsPosten - 15 sep 17 kl. 11:27

Ska trängselskatt finansiera fler miljardprojekt?

Att gå med på medfinansiering i form av trängselskatt av stora infrastrukturprojekt, som den olönsamma Västlänken, gav inte fler statliga satsningar till Göteborg och Västsverige. Nu väntar nya planerade miljardprojekt som kräver ny medfinansiering. Kommer trängselskatten att bli kvar efter år 2037?

GöteborgsPosten - 15 sep 17 kl. 11:27

Ska trängselskatt finansiera fler miljardprojekt?

Att gå med på medfinansiering i form av trängselskatt av stora infrastrukturprojekt, som den olönsamma Västlänken, gav inte fler statliga satsningar till Göteborg och Västsverige. Nu väntar nya planerade miljardprojekt som kräver ny medfinansiering. Kommer trängselskatten att bli kvar efter år 2037?

Sydöstran - 01 okt 19 kl. 16:17

NKT tilldelas miljardprojekt – ”Största genom tiderna”

Under tisdagen gjorde Claes Westerlind sin första arbetsdag som ny platschef på NKT i Karlskrona. Han tar över en arbetsplats i medvind – då de i förra veckan blev utsedda som leverantör för ett miljardprojekt..

Corren - 25 jan 11 kl. 12:55

Saabs obemannade flygplan är ett miljardprojekt

I dag lämnade Saab över nyckeln till franska händer. Nyckeln till det obemannade flygplanet som har en prislapp på 3,7 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 15 feb 11 kl. 07:55

Stenbeck och Lundins okända miljardprojekt

Då Jonas Nordlander sålde Tradera till Ebay gavs han två val. Ryssland eller Indonesien. Snart väntas Lundin och Stenbecks ryska investering värderas till en miljard dollar..

Fler nyheter från IDG

IDG - 11 dec 18 kl. 10:13

Klarna ger stöd för Apple Pay


Klarnas kortkunder kan nu betala med mobilen eller med klockan..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

Konverteringsfeber får Knowit att köpa ny digitalbyrå


Konsultbolaget Knowits digitalbyrådel fortsätter att växa med förvärv..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:30

It-jättarna fördömer ny anti-krypteringslag – "underminerar mänskliga rättigheter"


Apple, Google, Microsoft , Facebook och flera andra it-bolag dömer ut Australiens nya lag som ger långtgående befogenheter för polisen att ta del av krypterade data..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:35

Swish ligger nere – går inte att göra betalningar


Betalappen Swish gick ner under tisdagsmorgonen – vilket innebär att kunder inte kan genomföra betalningar..

IDG - 11 dec 18 kl. 09:02

Google+ läckte data från 52 miljoner användare


En ny API-bugg i Google+ öppnade privata data för 52 miljoner användare. Utvecklare hade tillgång till personuppgifterna under en hel vecka..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:02

Inte bara finmekanik – hundra utvecklare krävs för att driva svenska succéklockan


Klockföretaget Daniel Wellington har på bara ett par år vuxit till ett globalt företag som omsätter över tre miljarder kronor. En nyckel i det här har varit en storsatsning på teknik och inte minst på molnet..

IDG - 11 dec 18 kl. 06:06

Webbens viktigaste säkerhetsprotokoll uppgraderat – här är nyheterna i TLS 1.3


Säkerhetsprotokollet TLS är nu officiellt släppt i den nya versionen 1.3. Nyheterna inkluderar flera åtgärder som förbättrar både säkerhet och prestanda..

IDG - 10 dec 18 kl. 16:28

Tre gick lottlöst ur den stora frekvensauktionen


Det första steget av auktionen i 700 MHz-bandet är nu avslutat och det blev ett hårt slag för Tre som inte lyckades ta hem något frekvenstillstånd..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Kinesisk domstol går på Qualcomms linje – säljstopp för äldre Iphone i Kina


Qualcomm verkar ha vunnit en åtminstone tillfälligt viktig seger mot Apple i Kina – en domstol har stoppat försäljningen av många Iphone-modeller..

IDG - 10 dec 18 kl. 15:48

Mozilla "djupt oroliga" över att Microsoft dödar Edge


Microsoft överger webbläsaren Edge till förmån för en ny Chromium-baserad webbläsare. Detta oroar Mozilla som blir det enda kvarvarande alternativet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.