Hela Gotland > Nyheter

Wednesday, 20 November, 20:11

Hela Gotland - 13 sep 11 kl. 04:00

Efterlyste haveri- kommissionJonas Niklasson, (C), interpellerade i frgan och undrade om signalerna om vad som var p gng gtt fram och vilka lrdomar regionen gjort av vad som hnt..
Läs mer på Hela Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterlyste, haveri, kommission
DN - 20 apr 15 kl. 00:05

”Det behövs en statlig haveri­kommission för att utreda sjuksköterskornas villkor”


Akut situation. Det finns i dag hela vårdavdelningar utan en ­enda fast anställd ­sjuksköterska. Det innebär att åratal av specifik ­erfarenhet försvinner, samordningen försämras och ytterst att ­ vården försämras, skriver överläkaren Åke Andrén-Sandberg..

BT - 17 dec 13 kl. 18:26

MP: Kommission, inte kepsutredning

En utredning om ordning och reda i skolan. Det blev nyheten från utbildningsminister Jan Björklund när riksdagen debatterade Pisa-rapporten. - Det är inte en kepsutredning utan en skolkommission som behövs, sade miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin.

DN - 14 apr 17 kl. 14:20

”Haveri för påvens pedofilkommission”

Rom. Vatikanens interna kommission som skall förebygga pedofilbrott inom katolska kyrkan håller på att haverera. Två medlemmar som själva utnyttjats av präster i sin barndom har lämnat kommissionen i protest mot att man inte ens kan komma överens om att sexuella övergrepp måste anmälas..

Dagens PS - 24 jul 17 kl. 08:12

Löfven om IT-skandalen: ”Det är ett haveri”

I ett pressmeddelande kommenterar statsminister Stefan Löfven (S) avslöjandena kring outsourcningen it-driften på Transportstyrelsen. ”Det är ett haveri som skett på Transportstyrelsen. Regeringen har därför bytt ut ledningen för myndigheten och säkerställt att berörda myndigheter har vidtagit åtgärder för att begränsa skadeverkningarna”, skriver han enligt Dagens Nyheter och berättar att han på måndagseftermiddagen kommer att hålla presskonferens tillsammans med Jonas Bjelfvenstam, generaldirektör på Transportstyrelsen, Anders Thornberg, generaldirektör på Säkerhetspolisen och Micael Bydén, överbefälhavare på Försvarsmakten.

BT - 12 nov 12 kl. 13:09

Kommission kan stärka mänskliga rättigheter

I dag avgörs det om Sverige får en plats i FN:s råd för mänskliga rättigheter (MR). Om så blir fallet är det välförtjänt. Den svenska regeringen har under året bland annat bidragit till att FN har antagit en resolution om yttrandefrihet på internet och fått en specialrapportör om MR-läget i Iran.

Kristianstadsbladet - 14 nov 12 kl. 09:19

Kommission med mission

Kb anser: Tonio Borgs reaktionära åsikter upprör. Det är inget skäl att underkänna honom som EU-kommissionär.
Han har kallats både extrem och dinosaurie, EU-kommissionens tilltänkte hälsokommissionär Tonio Borg som troligen tar över den maltesiska stolen efter mutmisstänkte John Dalli.

Nyan - 07 feb 16 kl. 15:10

EU-kommissionär inbjuden till Åland

EU-parlamentariker Nils Torvalds har lämnat över en formell inbjudan från lantrådet Katrin Sjögren (Lib) till EU-kommissionär Tibor Navracsics från Ungern att besöka Åland.
– Det är dags för en EU-kommissionär att besöka Åland, skriver Europaparlamentariker Nils Torvalds i ett pressmeddelande.

Tibor Navracsics är ansvarig i kommissionen för utbildning, kultur, ungdomsfrågor och idrott.

Barometern - 23 nov 13 kl. 09:44

Sverige behöver en kommissionär

Inför EU-valet 2009 löd Centerpartiets valmanifest: Europas förenta krafter. Nu är det annat ljud i skällan. Partiets valplattform inför nästa års Europaparlamentsval är betydligt mer EU-kritisk.

BT - 14 jan 14 kl. 14:37

Kommission ska granska svensk skola

Regeringen tillsätter en skolkommission med utländska experter som ska granska och analysera kvaliteten i svenska skolan. Kommissionen ska bestå av utländska forskare och experter och arbeta helt självständigt och oberoende under ledning av OECD. Det meddelade utbildningsminister Jan Björklund vid en presskonferens.

YLE - 17 jul 14 kl. 19:15

Katainen börjar som EU-kommissionär

Jyrki Katainen inleder i morgon sin karriär som EU-kommissionär. Han börjar med ekonomifrågorna som han ärvde efter Olli Rehn, men då den nya kommissionen tillträder i november eller senare vill han arbeta med att förbättra Europas konkurrenskraft. Katainen eftersträvar inte längre någon av topposterna i EU-organen..

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - 1 timme sedan

Körde bil onykter och utan körkort

En 46-årig man åtalas vid Gotlands tingsrätt sedan han misstänks ha kört bil såväl kraftigt berusad som utan körkort vid ett tillfälle tidigare i år..

Hela Gotland - 2 timmar sedan

Gotland har högst antibiotikaanvändning

Gotland är sämst i landet på att snåla med antibiotika..

Hela Gotland - 3 timmar sedan

GT-journalist nominerad till nationellt pris

På Gotland vet vi redan vad han går för, Magnus Ihreskog..

Hela Gotland - 4 timmar sedan

Pensionerade syrror är en dyr historia

Regionen betalar allt mer för gotlänningars vård i andra landsting..

Hela Gotland - 4 timmar sedan

Sparförslaget klubbat: Folkan drabbas hårdast

Gotlands folkhögskola blir den stora förloraren, och utbildningar riskerar att läggas ner efter regionens beslut gällande ett sparbeting..

Hela Gotland - 5 timmar sedan

Polisen varnar för ny våg av bankbedrägerier

Under onsdagen har det gjorts flera anmälningar om bankbedrägerier mot äldre på Gotland..

Hela Gotland - 6 timmar sedan

Mataffären ger rabatt till barnfamiljer

Hoburgshallen ger rabatt till alla barnfamiljer på Gotland..

Hela Gotland - 7 timmar sedan

"Någonting som har varit väldigt tabubelagt"

Under tisdagskvällen föreläste höjdhopparen Linus Thörnblad om mental ohälsa i Visby..

Hela Gotland - 7 timmar sedan

Andrahandsuthyrning: Se upp för nya reglerna

Priserna för andrahandsuthyrning fortsätter stiga..

Hela Gotland - 8 timmar sedan

Lindvall efter operationen: Så mycket kärlek

Regiondirektör Peter Lindvall genomgick en stor hjärtoperation i oktober och har varit sjukskriven från sin tjänst sedan i september..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.