Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 15 November, 10:53

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 04:07

Nordanstig: En person skottskadadPolisen arbetar nu med ett misstnkt mordfrsk som intrffat i Ede utanfr Bergsj. Vakthavande uppger att man fick larm om att en person skjutit sig sjlv strax innan halv tv och patruller beordrades till platsen. Den skottskadade frdes in till? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NordanstigEn person , skottskadad
NSD - 13 sep 11 kl. 05:02

Man svårt skottskadad

En man har fått livshotande skottskador i Nordanstig i Hälsingland. Förundersökning om försök till mord, alternativt mord, är inledd, skriver Gävleborgspolisen på sin hemsida..

SVT - 29 feb 16 kl. 14:52

Nordanstig satsar minst pengar på kultur

Kulturnyheternas granskning visar att endast 0,7 procent av kommunens totala kostnader i Nordanstig går till kulturen. ”Men det betyder inte att det inte finns kultur”, säger Helena Brusell, kulturentreprenör i Nordanstig..

Kristianstadsbladet - 14 mar 13 kl. 19:38

Inställt i Nordanstig


Kommunfullmäktige i Nordanstigs kommun har ställt in sitt sammanträde, för andra månaden i rad. Orsaken är att det kommit in för få ärenden. - Vi brukar ställa in ett om året, men att det blir två är ovanligt, säger Stig Jonsson, kommunfullmäktiges ordförande i Nordanstig, till P4 Gävleborg.

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 10:41

Nordanstig hotas med skolvite

Nordanstigs kommun i Gävleborgs län riskerar att få betala 600 000 kronor i vite på grund av bristerna kring sina förskolor och skolor. Ansvariga politiker saknar en tydlig bild av verksamheten, enligt Skolinspektionen.Myndigheten konstaterar att eleverna i Nordanstig lämnar grundskolan med sämre resultat än rikssnittet, och så har det sett ut sedan 2005.

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 15 kl. 10:41

Nordanstig hotas med skolvite

Nordanstigs kommun i Gävleborgs län riskerar att få betala 600 000 kronor i vite på grund av bristerna kring sina förskolor och skolor. Ansvariga politiker saknar en tydlig bild av verksamheten, enligt Skolinspektionen.Myndigheten konstaterar att eleverna i Nordanstig lämnar grundskolan med sämre resultat än rikssnittet, och så har det sett ut sedan 2005.

Polisen - 03 dec 15 kl. 10:47

Nordanstig är först i Hälsingland med medborgarlöften

Polisen och kommunen har undertecknat medborgarlöften. Löftena handlar om ett nytt poliskontor och en säkrare trafikmiljö. Nordanstig är först ut bland hälsingekommunerna att underteckna medborgarlöften..

Sydsvenskan - 15 apr 16 kl. 11:32

Nordanstig drabbas av teleavveckling

Nordanstigs kommun i norra Hälsingland är den plats i landet som drabbas allra hårdast när Telia avvecklar fast telefoni och bredband för landsbygdsabonnenter. Totalt 67 procent hushåll berörs, därefter följer Eksjö (64 procent) och Finspång (50 procent) när Telia stänger sitt kopparnät i höst. Enligt tidningen Land Lantbruks och Skogsland som genomfört granskningen behöver många enskilda företag i Nordanstig köpa ett mobilt bredband till en kostnad för cirka 20 000 kronor per år.

Länstidningen i Jämtland - 11 mar 18 kl. 16:12

Ishallstak kollapsade i Nordanstig i natt – sportchefen: "Tack och god natt"

Tidigt på söndagsmorgonen nåddes klubben Gällsta IK, i Nordanstig, av beskedet att deras ishall rasat. – Halva hallen har rasat, men vad det beror på vet vi inte, säger klubbens sportchef Thomas Lundholm..

Kristianstadsbladet - 01 jun 14 kl. 17:32

Man hittades skottskadad

En 25-årig man hittades på söndagseftermiddagen skottskadad i Osby. Mannen vårdas på sjukhus och polisen har upprättat en anmälan om mordförsök.
– Det har hänt 13.

Kristianstadsbladet - 19 jan 18 kl. 11:02

Skottskadad man hittad i bostad i Stockholm

En skottskadad man har hittats i en bostad på Östermalm i Stockholm. Polisen larmades till platsen strax efter klockan 10. - Vi fick samtal om att en person ska vara skottskadad och när i kommer till platsen konstaterar vi att personen är skottskadad men är vaken talbar.

SmålandsPosten - 19 jan 18 kl. 11:02

Skottskadad man hittad i bostad i Stockholm

En skottskadad man har hittats i en bostad på Östermalm i Stockholm. Polisen larmades till platsen strax efter klockan 10. - Vi fick samtal om att en person ska vara skottskadad och när i kommer till platsen konstaterar vi att personen är skottskadad men är vaken talbar.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.