Computer Sweden > IT

Sunday, 17 November, 03:22

Computer Sweden - 13 sep 11 kl. 03:00

Mobilen nästa för tidrapporteringenAnställda ska kunna tidrapportera direkt efter genomförd arbetsuppgift, snabbt och enkelt oberoende av var de är. Flera tunga investerare har satsat på mobilappen från Timezynk..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Timezynk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mobilennästa för , tidrapporteringen
Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 15:35

Vi tittar alltmer på sport via mobilen

Trendbrott i videokonsumtion via mobilen – innehåll som är längre än 10 minuter blir allt mer populärt och sport likaså. Global Video Index, som visar videotrender online avslöjar bland annat att europeiska konsumenter tittar mer och mer på sport via mobiltelefonen i jämförelse med resten av världen. Vi tittar mer och mer på längre videomaterial, oavsett vilken enhet som används, och video i mobilen fortsätter att öka.

HBL - 21 okt 13 kl. 14:56

Mobilen är en kreativ kompis

Nyckelbarnen med hemnyckeln hängande i ett snöre om halsen är typiska sjuttiotalssymboler. I dag är barn med en smartmobil i näven en minst lika vanlig syn. Mobilen, rätt använd, är en god följeslagare visar färsk forskning.

Dagensanalys.se - 01 jun 17 kl. 10:00

Många vill blockera annonser i mobilen men vet inte hur

AdBlock Plus var nyfiken på varför människor i Europa och USA blockerar annonser när de surfar på datorn men inte när de använder mobilen. De bestämde sig därför, tillsammans med GlobalWebIndex, att ta reda på varför. Det är idag fler personer som blockerar annonser i mobilen än på datorn, om man räknar in Asien.

Dagensanalys.se - 13 feb 18 kl. 15:30

Mobilen viktigaste plattformen för onlineköp

E-handeln fortsätter att växa och drivs i första hand av mobilen under fjärde kvartalet 2017. Det visar Salesforce Shopping Index, som sammanställt över 500 miljoner onlineköp. Analysen sammanställer över 500 miljoner onlineköp för att utröna trender inom onlinehandeln och noterbart för den nordiska marknaden är följande: E-handeln i norden växte med 26% under årets fjärde kvartal, jämfört med 16% globalt.

Dagensanalys.se - 24 jan 17 kl. 13:07

Vi spenderar redan mer tid på mobilen än våra datorer – och nu shoppar vi helst på den också

Vi har skrivit en del om att smartphonen blivit den enskild största plattformen för nätsurfande i världen. Nu kommer en studie som bekräftar detta, och konstaterar att vi använder mobilen mer än datorn i våra vardagsliv. Men studien överraskar också: det visar sig att vi helst använder mobilen för att handla online.

Dagensanalys.se - 08 maj 17 kl. 10:01

Jämför inte viewability i mobilen med desktop

I takt med att mobilanvändningen ökar flyttar annonsörerna också dit, även om förflyttningen sker långsammare än användarbeteendet. På grund av detta kan man i branschen höra oroade röster som noterat att viewabilityvärdena sjunker som en följd av detta- det är känt sedan tidigare att mobilannonser ger lägre viewability än desktop. Men det mest oroande är att många drar den felaktiga slutsatsen att mobilannonser är mindre effektiva.

Dagensanalys.se - 26 feb 18 kl. 12:06

E-handel i mobilen ökar, men konsumenter föredrar mobilhemsidan framför appen

Ända sedan den smarta mobilen såg dagens ljus har den haft en ökande inverkan på människors shoppingbeteende. Idag bedöms en tredjedel av alla köp involvera en mobiltelefon på något sätt. Dock har inte användandet av appar fått samma genomslag, och företag uppmuntras numera att ha enkla och bra mobilsidor framför appar.

Kristianstadsbladet - 07 apr 11 kl. 08:26

Vårt behov av mobilen

Det som från början enbart var en rörlig telefon har utvecklats till en multimaskin.
"Var är du?" är den passande titeln på Katarina Bjärvalls underhållande och tänkvärda bok om mobilen.

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 15 kl. 20:45

Ingenting är viktigare än det som händer i mobilen

Jag ser henne på långt håll. Nämen, är det inte...? "Hej, Lena, det var inte i går!

Dagensanalys.se - 15 mar 17 kl. 15:04

Mobilen driver på konsumtionen av annonsfinansierade videotjänster globalt

Ooyala publicerade idag rapporten Globala Videoindex för fjärde kvartalet 2016 som analyserar tittarbeteenden och videotrender världen över. Rapporten avslöjar att mobila enheter driver den ökade konsumtionen av annonsfinansierad video globalt och att mobilen fortsatt är den primära enheten för videokonsumtion online oavsett region. Fjärde kvartalet 2017 stod mobila enheter för 54 procent av all konsumtion av video online globalt.

HBL - 27 nov 13 kl. 19:30

Hängivet fan fick första Jolla-mobilen

Esboabiturienten Harri Huttunen lade beslag på världens första Jolla-mobil som fanns till salu för allmänheten. – Det känns otroligt. Jag har följt Jollas utveckling varje dag från starten, säger han.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - Igår: 10:46

Det här glöms bort när robotarna kommer in på företagen


När företagen nu automatiserar i allt högre grad – så glömmer de bort att vidareutveckla medarbetarna. Men för att automatisering ska ge full effekt måste medarbetarna vara med i planen från början..

Computer Sweden - Igår: 09:52

Klart: Det blir strid om Pentagons 95-miljardersaffär


Amazon uppgav på torsdagen att de kommer att ta strid om Pentagons enorma molnupphandling, värd motsvarande 95-miljarder kronor – och uttrycker oro för att politiken kommit i vägen för en rättvis upphandlingsprocess..

Computer Sweden - Igår: 09:11

Uppgifter: Granskning av Google i USA utökas – även Android under lupp


De 48 amerikanska stater som granskar om Google följer konkurrensreglerna ska nu vidga sin undersökning. Nu handlar det inte bara om annonsaffärerna utan även sök och Android..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Betalar hellre utpressare än investerar i it-säkerhet – "en pedagogisk utmaning"


It-attacker oroar svenska företag mer än en lågkonjunktur. Samtidigt verkar det finnas en gräns där man hellre betalar lösen för ransomware än fortsätter minska risken genom investeringar i it-miljön..

Computer Sweden - I förrgår: 13:13

Sysco har fått up ögonen för Sverige


En månad efter sitt senaste svenska förvärv slår norska Oraclespecialisten till igen..

Computer Sweden - I förrgår: 12:53

Googles insamling av sjukjournaler utreds – kan bryta mot lagen


Google har nu full tillgång till känsliga uppgifter om 50 miljoner amerikaner, detta som en följd av ett samarbetsavtal med vårdföretaget Ascension. Nu ska myndigheterna utreda om någon av parterna har brutit mot lagen..

Computer Sweden - I förrgår: 10:49

Molntjänster visar kraftig tillväxt i hela världen


Den globala marknaden för publika molntjänster fortsätter växa kraftigt – nästa år går försäljningen upp med 17 procent..

Computer Sweden - I förrgår: 10:37

Interxion bygger ut datacenter i Stockholm – största satsningen hittills


Datacenterbolaget Interxion gör sin största satsning någonsin i Sverige. Nu investeras en kvarts miljard i nästa högsäkerhetsdatacenter..

Computer Sweden - I förrgår: 09:49

Bankvärlden nästa för Google – ska erbjuda privata konton


Nu ska Google-konton kunna öppnas också på banken. Nästa år ska privata insättningskonton erbjudas i samarbete med Citigroup via appen Google Pay..

Computer Sweden - I förrgår: 06:02

Verifiera betalningar? Då är det mobilt bank-id som gäller för svenskarna


Mobilt bank-id är det överlägset bästa sättet att verifiera betalningar. Det säger svenska folket i den senaste upplagan av rapporten Sverige betalar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.