Computer Sweden > IT

Wednesday, 20 November, 02:16

Computer Sweden - 13 sep 11 kl. 03:00

1. Axfood: Han har satt sin heder på spelDetaljhandelskoncernen Axfoods SAP-implementation hör till de mest uppmärksammade i Sverige på senare år..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Axfoods SAP, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 1 AxfoodHan har , sattsin , heder, spel
YLE - 13 jan 15 kl. 10:35

Roparnäsbranden: Brandlarmet var satt ur spel

Den man som dog i en brand vid sjukhuset i Roparnäs hade själv satt brandlarmet ur spel. Han hade täckt in rummets brandvarnare med en plastpåse. Förundersökningsledaren Eero Välimäki vid Österbottenspolisen bekräftar uppgifterna om att en plastpåse ska ha använts.

Helsingborgs Dagblad - 05 maj 19 kl. 16:59

Billy Magnusson: ”Satt heder i att hålla så många nollor vi kan”

BoIS-målvakten Amr Kaddoura hade ett par viktiga räddningar i toppmötet..

Sydsvenskan - 02 jan 11 kl. 00:20

Automatik ur spel på bangården

Foto: Patrick Persson
Ingen automatik stoppar tåget så länge hastighetsgränsen hålls.
Lördagsförmiddagens tågkrasch på Malmö centralstation inträffade när en SJ-anställd växlare skulle flytta ett X2000-tåg från tågstallet till perrongen. Den lokförare som skulle köra tåget vidare till Stockholm hade då ännu inte stigit på, utan väntade på stationen tillsammans med övrig tågpersonal.

Sydsvenskan - 02 jan 11 kl. 06:30

Automatiska bromsar var satta ur spel

Tåget bromsade inte utan körde in i stoppbocken med full fart. När tåg flyttas på bangården hänger allt på föraren. Ingen automatik stoppar tåget så länge hastighetsgränsen inte överskrids.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 20:36

Stora slantar på spel för MFF i Herning

FOTBOLL Det är inte bara sportslig prestige på spel i ”Slaget om Skandinavien”. Vinnaren i torsdagens möte mellan FC Midtjylland och Malmö FF kan kvittera ut mer än 50 miljoner kronor för fortsatt spel i Europa Legaue.Det var dystra miner hos Di Blåe för en vecka sedan.

SmålandsPosten - 17 jun 13 kl. 06:51

Sveriges Åkeriföretag efterlyser rent spel

?Dagligen drabbas åkerinäringen av kriminalitet. Sveriges Åkeriföretag välkomnar att myndigheter­ och media uppmärksammar detta.

Barometern - 20 maj 14 kl. 07:10

?Den demokratiska processen är ur spel?

Nybro Bostad tänker inte analysera och ta ställning till det fastighetspaket som Nybro kommun vill sälja - trots att 220 av bolagets lägenheter ingår. Efter bostadsbolagets styrelsemöte på måndagen var ledamöterna Christina Davidson (C), Jonny Andersson (KD) och Jarl Bülow (V) rejält upprörda.
– Den demokratiska processen är satt ur spel.

DN - 20 jan 18 kl. 06:13

Delar av den amerikanska statsapparaten har satts ur spel

Washington DC. När det amerikanska folket vaknar upp på lördagsmorgonen är delar av statsapparaten satt ur spel..

Eurosport - 01 sep 11 kl. 10:02

Fotboll - Spion Jonevret varnar: Ungern har satt ett spel

BUDAPEST. Spion Kjell Jonevret hade äntligen fått grepp om ett Barbapappaliknande Ungern. Då kom skadorna och avstängningen och nu finns det frågetecken inför den viktiga matchen.

Eurosport - 01 sep 11 kl. 10:02

Fotboll - Kval till EM 2012 - Spion Jonevret varnar: Ungern har satt ett spel

BUDAPEST. Spion Kjell Jonevret hade äntligen fått grepp om ett Barbapappaliknande Ungern. Då kom skadorna och avstängningen och nu finns det frågetecken inför den viktiga matchen.

DN - 13 feb 12 kl. 06:35

Konkurrensen är satt ur spel

Konkurrensen mellan bankerna är stendöd. Trots hård kritik, inte minst från politikerhåll, väljer 9 av 10 kunder att bli kvar i sin bank visar en undersökning DN Ekonomi låtit göra. Ett faktum bankerna är väl medvetna om ?

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 11 timmar sedan

Trots alla experters invändningar – juristerna i Göteborg ger grönt ljus för Office 365


För två år sedan pausade Göteborgs stad utrullningen av Office 365 på grund av att det var oklart om sekretessbelagda uppgifter kan hanteras i en utländsk molntjänst. Sedan dess har avtalet förnyats – och nu ger stadsjuristen grönt ljus för utrullningen..

Computer Sweden - 12 timmar sedan

Svenskar dåliga på vidareutbildning – i bottenskiktet globalt


Många svenskar är väl medvetna om att globalisering och teknikutveckling kan påverka jobben framöver. Ändå är vi bland de sämsta i världen på att anpassa oss till det och vidareutbilda oss..

Computer Sweden - 13 timmar sedan

Svensk utlämnad till USA för guld- och bitcoin-bedrägeri


En svensk medborgare har utlämnats från Thailand till USA. Svensken anklagas i USA för olika bedrägeribrott och penningtvätt med både guld och kryptovalutor som ingredienser..

Computer Sweden - 15 timmar sedan

Kräver stopp för kryptering i Whatsapp – för att hindra övergrepp på barn


Många av världens polismyndigheter är på krigsstigen mot stark kryptering av privat kommunikation. Nu vill FBI att Interpol ska trycka på för att tvinga fram bakdörrar till krypteringen – för att skydda barn..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

USA förlänger licenser för Huawei-affärer


Trumpadministrationen förlänger licenserna för amerikanska leverantörer att få göra affärer med svartlistade Huawei med 90 dagar..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Vad funkar i skolan? Nu ska digitala verktyg testas och utvärderas


Det finns många digitala verktyg som är tänkta att användas i skolan. Men det är ofta svårt att veta om de verkligen ger en god effekt på lärandet. Nu ska en ny nationell testbädd ska ta fram en metod för att testa och utvärdera dem..

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Auktioner av 5g-frekvenser försenas – "det är olyckligt"


Nej, det blir ingen tilldelning av frekvenserna i 3,5 GHz- och 2,3 GHz-banden som Post- och telestyrelsen tidigare meddelat. ”Vi kan inte bjuda in innan de nya lagreglerna antagits och tolkats”, säger Anna Beckius på PTS..

Computer Sweden - Igår: 15:52

Elektronikkedjan byter namn efter 56 år – och bildar ny jätte i Sverige


Audio Video ska byta namn till Elon Ljud & Bild. Med detta och med ett varumärkessamarbete mellan Elon Group och Electra Gruppen får Sverige ”en ny stark konstellation inom hemelektronik och vitvaror”..

Computer Sweden - Igår: 15:03

USA:s högsta domstol granskar upphovsrätt till API:er


Kan man hävda upphovsrätt till ett api? Den frågan ska USA:s högsta domstol ta ställning till efter ett kontroversiellt myndighetsbeslut och protester från både tunga jurister och it-industrin..

Computer Sweden - Igår: 13:15

Amerikanska tullen får inte granska mobiler utan skäl


En federal domstol i Boston har slagit fast att den rutinmässiga undersökningen av innehållet i mobiltelefoner och datorer vid de amerikanska gränskontrollerna strider mot lagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.