Dagen > Nyheter

Friday, 15 November, 00:40

Dagen - 13 sep 11 kl. 03:00

Kyrka i Jönköping höll öppet för stöd i sorgenI helgen tog Jönköping farväl av hockeymålvakten Stefan Liv. Minnesceremonin i Kinnarps arena lockade tusentals människor, och efteråt kunde de som ville söka sig till kyrkan för stöd.

Det råder stor sorg i Hockeysverige efter stjärnålvakten Stefan Livs död. Men minnesceremonin i Kinnarps arena i lördags bjöd på många ljusa och fina minnen av den hyllade HV71-legendaren. Under stillsam musik visades bland annat bilder ur Stefan Livs karriär och hans familj.
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Jönköping, Stefan Liv, Kinnarps, Hockeysverige, Stefan Livs, HV71, Hans-Göran Frick, Anna, Herman, Harry, Sofiakyrkan, Magnus Carlsson, Dagen, Gud, Jaroslavl, Ryssland, Lokomotiv Jaroslavl, Sulaiman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kyrkai , Jönköping, höll, öppetför , stödi , sorgen
Magazin24 - 20 dec 12 kl. 16:29

På gång under julhelgen

Denna veckas tips på helgevenemang innehåller både saker som är på gång under helgen och under julhelgen. Här listar Magazin24 tips på evenemang fram till den 26 december. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 07 dec 12 kl. 15:34

På gång i helgen

Helgen är fylld av olika evenemang som julmarknader, luciakröningar, teatrar och konserter. Här tipsar Magazin24 om några av dem. Här följer några tips på helgens evenemang.

Magazin24 - 03 maj 13 kl. 08:06

På gång i helgen

Denna helg bjuder bland annat på teater, länsfinal i UKM, och Norsylingen. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. Fler evenemang och mer information finns på respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 19 apr 13 kl. 07:57

På gång i helgen

Denna helg bjuder pland annat på semifinal i Livekarusellen, galakväll, second hand, fars och teater. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 08 feb 13 kl. 07:02

På gång i helgen

Denna helg bjuds det bland annat på vintermarknad, revyer, vernissage och konserter. Här tipsar vi om några av helgens evenemang som arrangeras i regionen. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 12 apr 13 kl. 08:26

På gång i helgen

I helgen blir det bland annat vernissager, öppet hus på musikskolor och flera konserter. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 22 mar 13 kl. 08:28

På gång i helgen

Denna helgen bjuder bland annat på Bissen Brainwalk, Earth Hour-konsert och barnteatern Bulan och Fisen. Här tipsar vi om ett urval av helgens evenemang i de olika kommunerna. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 05 apr 13 kl. 08:36

På gång i helgen

Helgen bjuder bland annat på UKM i Köping, Arboga och Kungsör, stort vårloppis och flera konserter. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 29 nov 12 kl. 17:04

På gång i helgen

Denna helg bjuder bland annat på julmarknader, teater, konsert med Sten och Stanley och luciakröning. Magazin24 listar några av evenemangen. Under helgen pågår ett flertal evenemang i regionen.

SmålandsPosten - 05 aug 14 kl. 00:30

Klockorna ringer inte för alla

Sofiakyrkan och Kristine kyrka lät sina klockor ringa i över en timme när nazisterna demonstrerade i Jönköping. Det är den mest spelade ljudfilen på P4 Jönköpings webb någonsin. Syftet var att överrösta slagorden, men också att varna för fara.

Magazin24 - 17 maj 13 kl. 07:11

På gång i helgen

Denna helg bjuder bland annat på Pre Summer Meet, teaterskolefestival och Kulturveckan. Här tipsar vi som vanligt om några av helgens evenemang. För fler evenemang och mer information, besök respektive kommuns hemsida.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 9 timmar sedan

Kristet råd stämplas som kommunistisk terrorgrupp

Nu protesterar kyrkor i omvärlden. "Kyrkor tillsammans tar ofta ställning för särskilt utsatta grupper.".

Dagen - 7 timmar sedan

Israel och Hamas har gemensamt intresse av lugn

Dagens Israelkorrespondent Arne Lapidus om hur regionen påverkas av det uppflammande våldet..

Dagen - 9 timmar sedan

Dagen bjuder in till nystartad gala

I Ryttargårdskyrkan i Linköping utses en rad pristagare. "Det känns som en fantastisk satsning", säger Felicia Ferreira, chefredaktör..

Dagen - 10 timmar sedan

Systembolaget slår tillbaka mot kritiken

Efter stark kritik mot en undersökning om alkoholens kostnader för samhället, svarar nu Systembolaget..

Dagen - 11 timmar sedan

Vatikanen riskerar bankrutt år 2023 enligt ny bok

Påve Franciskus pekas ut som ansvarig för en allt värre situation..

Dagen - 11 timmar sedan

”Vi präster lever som i en sekt”

Polska präster ber påven gripa in mot en av landets ärkebiskopar som anklagas för mobbning, korruption, lyxliv och fylleri..

Dagen - 12 timmar sedan

Erna Solberg: Kristendom kommer prägla Norge i århundraden

Norges statsminister skriver en debattartikel i Vårt Land om kristendomens ställning i Norge, där hon konstaterar att kyrkan är en viktig del av den norska kulturen..

Dagen - 12 timmar sedan

Europadomstolen gav konvertit rätt i Schweiz

Fallet kan få konsekvenser även i Sverige.

Dagen - 14 timmar sedan

Tre dagars bön utlyst i Bolivia

Katolska nyvalda interim-ledaren Jeanine Anez svor presidented med handen på Bibeln..

Dagen - 14 timmar sedan

Bodil Jönsson: ”Blott en dag” handlar inte om att leva i nuet

Succéförfattaren om varför vi har gott om tid och hur vi kan öva oss i kärlek..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.