Dagen > Nyheter

Friday, 22 November, 15:51

Dagen - 13 sep 11 kl. 03:00

Nokiamissionens grundare erkände otrohet med manNokiamissionens grundare Markku Koivisto trädde fram hos sin församling i Tammerfors på söndagen för första gången efter att han avskedats från sina uppdrag i rörelsen. Markku Koivisto erkände att han har haft ett homosexuellt förhållande utanför sitt äktenskap.

- Jag har gått vilse från evangeliet och Guds plan. Den värsta följden har varit att jag har haft fel förhållande till Gud och min fru. Jag har begått äktenskapsbrott.
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Markku Koivisto, Tammerfors, Koivisto, Guds, Gud, Romarbrevets, Koivistos, Nokiamissionen Timo Aro-Heinilä, Nokiamissionen, Nokia Missio, Nokia Missio Church, Terhi Ranta-Ojala, Den, Finland, Nokiamissionens, Finlands, Timo Aro-Heinilä, Seurakuntalainen, RadioDei, Aalto

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nokiamissionens, grundare, erkände, otrohetmed man
YLE - 31 jan 13 kl. 15:31

Dansk proffscyklist erkände doping

Michael Rasmussen erkände på torsdagen att han använt sig av förbjudna preparat under åren 1998-2010. Cyklisten avslutar sin idrottskarriär på grund av erkännandet. Under 12 år använde sig den danska cyklisten Michael Rasmussen av förbjudna preparat som testosteron och tillväxthormoner.

YLE - 31 jan 13 kl. 15:34

Dansk proffscyklist erkände dopning

Michael Rasmussen erkände på torsdagen att han använt sig av förbjudna preparat under åren 1998-2010. Cyklisten avslutar sin idrottskarriär på grund av erkännandet. Under 12 år använde sig den danska cyklisten Michael Rasmussen av förbjudna preparat som testosteron och tillväxthormoner.

BT - 01 jun 12 kl. 12:38

Man erkände knivmord - frikänns

Den 22-årige mannen erkände att han knivhuggit sin systers sambo till döds. Men Svea hovrätt friar honom helt. Det kan ha varit mannens syster som utdelade knivhuggen, anser hovrätten.

Barometern - 06 mar 14 kl. 06:57

Kvinna erkände inbrott hos morfar ? men frias

Dotterdottern erkände att det var hon som brutit sig in hos morfadern. Hon såg till att stöldgodset överlämnades till polisen men frias trots det av Kalmar tingsrätt. Vid hemkomsten efter en resa förra sommaren upptäckte en boende i Sandåsområdet i Kalmar att någon gjort inbrott i bostaden.

BT - 15 mar 13 kl. 13:16

Mordmisstänkt erkände till slut

Under rättegångens absolut sista timmar gjorde den 44-årige mordmisstänkte helt om och erkände att han dödade sin mamma. Erkännandet kom på fredagen sedan läkare förklarat honom tillräckligt psykiskt frisk för att kunna dömas till fängelse. Kalmar tingsrätt har redan tidigare fastslagit att han var skyldig till moderns våldsamma död.

Kristianstadsbladet - 15 mar 13 kl. 13:14

Mordmisstänkt erkände till slut


Under rättegångens absolut sista timmar gjorde den 44-årige mordmisstänkte helt om och erkände att han dödade sin mamma.Erkännandet kom på fredagen sedan läkare förklarat honom tillräckligt psykiskt frisk för att kunna dömas till fängelse. Kalmar tingsrätt har redan tidigare fastslagit att han var skyldig till moderns våldsamma död.

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 14 kl. 19:37

17-åring erkände dödsskjutning

Den 17-åring som häktats för mord och mordförsök på två unga män i Norrahammar i oktober har erkänt. Enligt assistentåklagare Eleonora Dufva erkände 17-åringen i samband med den första häktningsförhandlingen. — När han tillfrågades om sin inställning erkände 17-åringen mord och mordförsök, säger Eleonora Dufva, till SVT Jönköpingsnytt.

BT - 14 nov 14 kl. 19:33

17-åring erkände dödsskjutning

Den 17-åring som häktats för mord och mordförsök på två unga män i Norrahammar i oktober har erkänt. Enligt assistentåklagare Eleonora Dufva erkände 17-åringen i samband med den första häktningsförhandlingen.- När han tillfrågades om sin inställning erkände 17-åringen mord och mordförsök, säger Eleonora Dufva, till SVT Jönköpingsnytt.

Skånskan - 23 feb 17 kl. 16:20

Svartsjuk 35-åring erkände avlyssning

VINSLÖV Det var en ångerfull 35-åring som inför rätten utan omsvep erkände att han monterat avlyssning - och spårningsutrustning, för att ha koll på den tilltänkta flickvännen. ERWP.fif(6)Kvinnan som var målsägande dök aldrig upp till rättegången som ändå kunde genomföras eftersom mannen erkände de brott som lades honom till last nämligen ofredande och olovlig avlyssning.

BT - 15 jun 12 kl. 07:18

Misstänkt erkände Shabaab-koppling

En eritreansk man, med uppehållstillstånd i Sverige, har i en amerikansk domstol erkänt att han fått militärutbildning av den islamistiska milisen al-Shabaab i Somalia.
Den 38-årige mannen greps i Nigeria i november 2009 och fördes till USA för terroråtal.
I onsdags erkände han i en domstol i New York att han gett ekonomiska bidrag till och fått militärutbildning av en terrorgrupp.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 2 timmar sedan

80-åringen låg död i tre år - Hur många fler finns som ingen frågar efter?

Att ringa sin gamla arbetskompis bara för att säga hej bygger också samhället!.

Dagen - Igår: 13:04

Svenska satsningen Mission Barnabas lär kvinnor i Bangladesh att läsa

Tord och Evabritt Johansson startade Mission Barnabas i början på 2000-talet, för att göra insatser i Bangladesh. Här dansar kvinnorna av glädje när de får lära sig läsa. Satsningen är ett litet steg på väg mot ett mer jämställt samhälle..

Dagen - Igår: 13:09

Här får barn utbildning i stället för att giftas bort

Fattiga kristna i Bangladesh skickar iväg barnen till internatskolan Home of Peace för att de ska slippa barnarbete och tonårsäktenskap..

Dagen - 4 timmar sedan

Sofia Wastesson: Gud talar till mig genom sånger

Att sjunga är för Sofia Wastesson ett sätt att vara vaken och leva..

Dagen - 4 timmar sedan

Jesusstaty får oväntad respons: Liknar Phil Collins

En nästan sju meter hög staty av Jesusbarnet fick en oväntad respons..

Dagen - 4 timmar sedan

"Vad händer om en nunna har sex?"

Reportrar ställde raka frågor till Mariavalls systrar om livet i klostret..

Dagen - 5 timmar sedan

"Helt fel att Göteborgskyrkor inte skulle bidra i utsatta förorter"

Urban Ringbäck: Esaiassons bild av kyrkan är att vi bara jobbar med de redan frälsta..

Dagen - 5 timmar sedan

Så många studerar för att bli präst i Svenska kyrkan

Uppsalas biskop Karin Johannesson: Nu har vi fakta på bordet..

Dagen - 18 timmar sedan

Björn Stigssons församling släpper lovsångsskiva

Björn Stigssons församling släpper lovsångsskiva.

Dagen - Igår: 11:28

Bibelkrönikan: Dom och upprättelse hör ihop

Alla böjda ryggar kommer att rätas upp och alla tillknycklade själar kommer att rätas ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.