DN > Opinion

Friday, 15 November, 01:34

DN - 13 sep 11 kl. 00:50

?500 miljoner satsas för att skydda barn i socialvården?Maria Larsson: Regeringen avsätter en halv miljard under tre år för att stärka skyddet av utsatta barn. Regeringen har tagit skildringarna av vanvård av flickor och pojkar på största allvar. Det som hänt kan inte göras ogjort, men allt måste göras för att detta inte ska upprepas. Regeringen avsätter därför de närmaste tre åren en halv miljard - varav 140 miljoner under nästa år - för att förbättra skyddet, stödet och hjälpen till utsatta barn, skriver barn- och äldreministern..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 500miljoner , satsasför att , skydda, barni , socialvården
BT - 26 jun 11 kl. 07:00

Prostituerade försöker skydda barn

Prostituerade i turistorten Cartagena i Colombia har gått samman för att skydda barn från internationella nätverk av hallickar och sexköpare.
- Jag var prostituerad före jag ens var kvinna. Jag började som tioåring och jag har upplevt saker som du inte kan föreställa dig.

UNT - 26 jun 11 kl. 06:58

Prostituerade försöker skydda barn

Prostituerade i turistorten Cartagena i Colombia har gått samman för att skydda barn från internationella nätverk av hallickar och sexköpare. Uppskattningsvis 35 000 barn är prostituerade i Colombia. (TT).

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 11 kl. 07:00

Prostituerade försöker skydda barn

Prostituerade i turistorten Cartagena i Colombia har gått samman för att skydda barn från internationella nätverk av hallickar och sexköpare. ? Jag var prostituerad före jag ens var kvinna.

NSD - 26 jun 11 kl. 06:58

Prostituerade försöker skydda barn

Prostituerade i turistorten Cartagena i Colombia har gått samman för att skydda barn från internationella nätverk av hallickar och sexköpare..

SvD - 26 jun 11 kl. 06:58

Prostituerade försöker skydda barn

Prostituerade i turistorten Cartagena i Colombia har gått samman för att skydda barn från internationella nätverk av hallickar och sexköpare..

NT - 26 jun 11 kl. 06:58

Prostituerade försöker skydda barn

Prostituerade i turistorten Cartagena i Colombia har gått samman för att skydda barn från internationella nätverk av hallickar och sexköpare..

Blekinge Läns tidning - 07 feb 17 kl. 21:00

Lagen som ska skydda barn mot sexualbrott fungerar inte

Lagen som ska skydda barn mot sexualbrottslingar fungerar inte. Men det finns myndigheter som har rutiner där fall likt läraren i Blekinge hade upptäckts. Nu höjs röster för att lagen bör skärpas..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Vill skydda barn från hudcancer

Sambandet mellan UV-strålning och risk för hudcancer är bevisat. För att skydda unga föreslås en åldersgräns på 18 år för solarier..

Barometern - 21 aug 17 kl. 06:33

Många förskolor brister i att skydda barn från skadlig UV-strålning

Alla förskolor har mer eller mindre brister när det gäller att skydda barnen mot skadlig strålning från solen. Myndighetsnämnden kräver nu åtgärder efter inspektioner..

Nyheter 24 - 29 aug 13 kl. 12:14

Politiker vill förbjuda lakritspipan ? "Gör så att barn börjar röka""Kan skydda barn från cancer"

Lakritspipan har funnits sedan 1920-talet och är en lika självklar del av det svenska godisutbudet som sega råttor. Men snart är det över. EU har under en lång period arbetat för att förbjuda leksaker och godis som ser ut som tobaksvaror.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

”Nu slutar vi mäta väljarnas partisympatier via telefon”

Demoskop-företrädare: Vi överger nu telefonintervjuer som metod i väljarbarometern, främst på grund av bortfall och vissa mätfel..

DN - 7 timmar sedan

”Utmärkt att Margot Wallström ser bristerna i det regelverk hon medverkat till”

Björn O Gillberg: EU:s kemikalielagstiftning tillkom under Margot Wallströms tid som EU-kommissionär och ansvarig för EU:s miljöfrågor..

DN - 7 timmar sedan

”Fel information om EU-förslaget om minimilöner”

Luca Visentini, EFS: Förslaget är att ”minimilöner bör fastställas i enlighet med nationella traditioner, genom kollektivavtal eller rättsliga bestämmelser”..

DN - 7 timmar sedan

”Märkligt att priskommittén inte alls ser de etiska problemen”

SLUTREPLIK DN DEBATT 10/11. Min artikel om bristen på uppmärksamhet om forskningsetiken i den metod som i år belönats….

DN - Igår: 16:24

”The laureates’ research is not based on unethical methods”

REPLIK DN DEBATT 10/11. Bo Rothstein argues that the research that was awarded this year's Prize in the Economic….

DN - Igår: 16:16

”Naivt tro att sociala pelaren inte skulle leda till lagstiftning”

Abir Al-Sahlani (C), Europaparlamentariker: När Pandoras ask som stavas europeisk välfärdspolitik öppnas så kommer den vara svår att stänga..

DN - Igår: 16:17

”Vilka initiativ tänker regeringen ta för att undvika skarp lagstiftning?”

Tomas Tobé (M) och Sara Skyttedal (KD): Nu är det avgörande med svensk kraftsamling för att motverka lagstiftning som är problematisk för svenska modellen..

DN - Igår: 16:14

”Jag kommer att försvara den svenska arbetsmarknadsmodellen”

REPLIK DN DEBATT 12/11. Jag kommer likt arbetsmarknadens parter att med alla tillgängliga medel försvara vår modell där….

DN - I förrgår: 21:00

Per Gahrton (MP): ”Jag saknar Bertil Ohlins vänsterliberalism”

Folkpartipolitiken under min Ohlinpräglade tid i partiet var något helt annat än den bleksiktiga och högeranpassliga soppa som ersatt vänsterliberalismen..

DN - 11 nov 19 kl. 21:00

”Regeringen måste stoppa EU-förslaget om minimilön”

Karl-Petter Thorwaldsson, LO, Martin Linder, PTK, och Mattias Dahl, Svenskt näringsliv: Vi kommer att med alla till buds stående medel att försvara vår modell..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.