Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 18 November, 02:45

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 00:33

Nollning med rätt fokusÅTERIGEN ÄR DET höst, och jag har återupptagit min plan att utbilda mig till sjuksköterska. T-SHIRTS. För att skilja nollorna från faddrarna har alla färgkodats med t-shirts. Tröjorna har sjuksköterskornas logotyp på, och nollorna har gula t-tröjor medan faddrarna har ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
ÅTERIGEN ÄR DET, shirts

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nollningmed rätt , fokus
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Studenter hade nollning – tvingades lyssna på låt om penisar

KALMAR. När man tänker på sjömän tänker man nog på glada låtar om hav, fiskar och segel. Bildkälla
Men inte på Linnéuniversitet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nollning spårade ur – gymnasieflickor till sjukhus

VARBERG. Efter att en nollning på en gymnasieskola i Varberg spårade ur under måndagen fick fyra unga flickor föras akut till sjukhus, skriver Aftonbladet. Tre av flickorna var så svårt alkoholförgiftade att det krävdes intensivvårdsbehandling och en av dem togs till sjukhus i ambulans.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nollning spårade ur – bundna elever slagna med fiskarFriends: "Dags att förbjuda nollningar"

KALMAR. Fenomenet med nollningar fortsätter att skörda offer. För några dagar sen rapporterades det om att flera tonårsflickor i Varberg hade förts till sjukhus efter att ha hetsats att dricka stora mängder alkohol.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Studenter kritiseras – efter nollning med våldtäkts-spex

UPPSALA. Läkarstudenter i Uppsala inledde vårterminen med en nollning som också som brukligt avslutades med en fest. En fest som fick en högst otrevlig eftersmak efter att en del av underhållningen spårat ur.

BT - 26 aug 13 kl. 11:27

Elev bränd vid nollning på Lundsberg

En elev har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel.En elev vid internatskolan ska ha utsatts för en grov misshandel på skolan, skriver polisen i ett pressmeddelande.

BT - 26 aug 13 kl. 17:39

Elever brända på Lundsbergs nollning

Två elever har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel och enligt Skolinspektionen kommer skadorna från ett strykjärn.Två elever vid internatskolan ska ha utsatts för en grov misshandel på skolan, uppger polisen.

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 22:55

Elever brända på Lundsbergs nollning

Foto: Scanpix
Två elever har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel och enligt Skolinspektionen kommer skadorna från ett strykjärn. - Ett pojkstreck, förklarar skolans styrelse.

TA - 26 aug 13 kl. 23:06

Elever brända på Lundsbergs nollning

Foto: Scanpix
Två elever har fått brännskador vid så kallad nollning på Lundsbergsskolan, enligt polisen. Nio personer misstänks för grov misshandel och enligt Skolinspektionen kommer skadorna från ett strykjärn. - Ett pojkstreck, förklarar skolans styrelse.

BT - 31 mar 11 kl. 09:48

17-åring åtalad för grov misshandel efter nollning på Almenäs

En 17-årig Boråskille åtalas för två fall av grov misshandel efter att Sven Eriksonsskolans så kallade nollning spårade ur vid Almenäs i augusti förra året. 17-åringen åtalas för att tillsammans med fler andra oidentifierade ungdomar ha attackerat en annan elev med ett batongslag i huvudet och sparka honom mot huvudet och kroppen när han låg på marken. En annan elev fick flera batongslag mot huvudet och misshandlades på samma sätt som det förstnämnda offret när han låg försvarslös på marken.

GöteborgsPosten - 13 sep 11 kl. 06:58

Nollning gick snett ? förbud övervägs

Polhemsgymnasiet överväger att förbjuda nollning. Förra veckan gick nollningen för ettorna överstyr och flera föräldrar hörde av sig till skolledningen om förnedringar och kränkningar..

BT - 13 sep 11 kl. 07:57

Fylla vid nollning blir politisk fråga

Ungdomar som dricker sig berusade vid skolstartens så kallade nollning blir nu en fråga för politikerna.
? Det har blivit en trend i hela Borås att man super den dagen, säger Moa Hultin, vice ordförande i elevkåren på Sven Eriksonsgymnasiet.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.