Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 12 November, 15:02

Västerbottens Folkblad - 13 sep 11 kl. 00:38

Norsk shopping lyfterStorumans detaljhandel



STORUMAN Att Umes handel kar r kanske fga frvnande. Men nst efter Ume var det Storuman som hade starkast utveckling i detaljhandeln i lnet mellan 2009 och 2010. STORUMAN Att Umes handel kar r kanske fga frvnande. Men nst efter? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norsk, shopping, lyfterStorumans, detaljhandel
Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 06:30

Överklagande av C4 Shopping fick inte gehör

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Länsstyrelsen avvisar Fastighetsägarna Syds överklagande av detaljplanen för C4 Shopping i Hammar. Fastighetsägarna Syd anses helt enkelt inte ha rätt att överklaga.
C4 Shoppings vd Per Persson blir mycket glad när han får veta vilket beslut som fattats.

Expressen - 11 apr 19 kl. 12:59

Norsk shopping i billiga Sverige slår nytt rekord

Den norska köpfesten fortsätter i rekordtakt.Nu omsätter gränshandeln i Sverige 15 miljarder kronor – den högsta summan någonsin.– Omkring 80 procent av våra kunder är norrmän, säger Ludvig Öberg som driver matbutiken Gränslöst köpcentrum tillsammans med sambon Anna Strandgren..

Helsingborgs Dagblad - 24 nov 11 kl. 14:16

Årets shopping-helg i USA

I helgen står mycket på spel för USA:s detaljhandel. Årets viktigaste shopping-helg drar igång på fredagen med Black Friday, klämdagen efter Thanksgiving Day. Detaljhandelns branschorganisation i USA, NRF, räknar med att 152 miljoner amerikaner ger sig ut i trängseln i helgen, för att köpa årets julklappar.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Norsk detaljhandel minskar

Norges detaljhandel sjönk 1,1 procent i oktober jämfört med månaden före. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en ökad detaljhandel med 0,4 procent. Den oväntat svaga detaljhandeln minskar behovet av åtstramning från den norska centralbanken.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 11:01

Oväntat lyft för norsk detaljhandel


Norges detaljhandel ökade med 0,5 procent i april, visar nationell statistik. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en minskad detaljhandel på 0,3 procent i april. - Privatkonsumtionen har lyft mer än vad vi räknat med, säger Steinar Juel, chefekonom på Nordea Markets i Oslo.

UNT - 28 maj 14 kl. 11:01

Oväntat lyft för norsk detaljhandel

Norges detaljhandel ökade med 0,5 procent i april, visar nationell statistik. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en minskad detaljhandel på 0,3 procent i april.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 14 kl. 11:03

Oväntat lyft för norsk detaljhandel

Norges detaljhandel ökade med 0,5 procent i april, visar nationell statistik. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en minskad detaljhandel på 0,3 procent i april. — Privatkonsumtionen har lyft mer än vad vi räknat med, säger Steinar Juel, chefekonom på Nordea Markets i Oslo.

DalaDemokraten - 28 maj 14 kl. 11:01

Oväntat lyft för norsk detaljhandel

Norges detaljhandel ökade med 0,5 procent i april, visar nationell statistik. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en minskad detaljhandel på 0,3 procent i april..

TA - 28 maj 14 kl. 11:01

Oväntat lyft för norsk detaljhandel


Norges detaljhandel ökade med 0,5 procent i april, visar nationell statistik. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en minskad detaljhandel på 0,3 procent i april. - Privatkonsumtionen har lyft mer än vad vi räknat med, säger Steinar Juel, chefekonom på Nordea Markets i Oslo.

SvD - 28 maj 14 kl. 11:01

Oväntat lyft för norsk detaljhandel

Norges detaljhandel ökade med 0,5 procent i april, visar nationell statistik. Det kan jämföras med en snittprognos bland analytiker på en minskad detaljhandel på 0,3 procent i april..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.