Sydsvenskan > Opinion

Thursday, 14 November, 11:56

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 00:03

Risk att hanteraNyheten frn Frankrike igr togs emot med hjrtat i halsgropen. Men lyckligtvis var det nnu p mndagskvllen ingenting som tydde p egentliga likheter mellan olyckan i Japan och explosionen vid Marcoule-verket norr om Marseille.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskatt , hantera
Ekonomistas - 21 jun 16 kl. 07:11

Allt du behöver veta om risk och osäkerhet

Det är mycket här i världen som är osäkert. Det mesta faktiskt. Och ändå måste vi hela tiden fatta beslut om hur vi ska agera trots denna osäkerhet.

Sydsvenskan - 28 aug 11 kl. 00:05

"Vården måste hantera verkligheten"

Det är inte fel av vården att ge flickor som lever med krav på att vara oskulder på brölloppsnatten rådet att sticka sig själva i underlivet. Det skriver Sara Johnsdotter, ­docent i medicinsk antropologi vid Hälsa och samhälle på Malmö högskola.
Hur mycket ska politisk förändringsvilja få kosta enskilda individer?

Dagensanalys.se - 08 mar 18 kl. 13:35

Hantera tillgången till Google Analytics genom användargrupper

I ett företag är det inte säkert att man vill att alla med tillgång till Google Analytics ska kunna komma åt alla delar i verktyget. Att hantera allas individuella access är dock ett omfattande arbete, i synnerhet om det är flera konsulter och hög personalomsättning. Med Googles nya användargrupper blir det enklare att hantera vilka personer som har tillgång till vilka delar av Analytics.

BT - 10 nov 11 kl. 11:04

Rehn: "Risk för ny recession"

EU-kommissionen spår svag ekonomisk utveckling i Europa de närmaste åren.
- Det finns risk för en ny recession, säger EU:s ekonomikomissionär Olli Rehn.
Samtidigt fortsätter räntefrossan att breda ut sig i eurozonen.

DalaDemokraten - 19 aug 15 kl. 18:10

Extrem risk för skogsbränder

Extremt stor risk för skogsbrand i stora delar av Sverige – Råd till allmänheten Det långvariga vackra och torra vädret i stora delar av Sverige har lett till att brandriskprognosen för utsatta lägen visar extrem stor risk för skogsbrand. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap – MSB varnar allmänheten och ger här råd och tips för att minska risken att starta en skogsbrand. Prognoser visar att risken för skogsbrand kommer att bli extremt hög, framförallt längs de östra kusterna i Götaland och på Gotland.

VA - 25 mar 11 kl. 11:10

Höga råvarupriser störst risk mot global ekonomi

25 mars Världsekonomin utvecklade sig positivt under fjolåret och återhämtningen har fått bättre fäste. Den största risken för att återhämtningen ska komma av sig verkar vara stigande råvarupriser, med åtföljande högre inflation och ränteläge. Det skriver Swedbanks chefekonom Cecilia Hermansson i bankens månadsbrev.

DI - 11 okt 11 kl. 14:32

Analytiker: Risk att löneökningarna blir för låga

I våras pekades höga löneökningar i den kommande avtalsrörelsen ut som en viktig risk för Riksbanken att hantera, men i takt med att konjunkturutsikterna har förmörkats har dessa risker minskat betydligt. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt..

E24 - 24 jan 12 kl. 06:00

Japan: "betydande risk" om inte skuld hanteras - azumi

Att låta Japans statsfinanser försämras ytterligare skulle innebära en "betydande risk mot en stabil ekonomisk tillväxt" och ansträngningar för att hantera statsskulden måste göras "så snart som möjligt"..

Sydsvenskan - 01 apr 14 kl. 05:30

Varmare klot risk att räkna på

Hotet från klimatförändringarna är exceptionellt. Men den politiska lösningen kan vara att hantera dem som vilken risk som helst..

BT - 09 apr 14 kl. 08:00

Polis varnar: Utbildning ökar risk för skjutningar

Poliser i Västra Götaland utbildas nu i så kallad taktisk konflikthantering och vissa poliser anser att den ökar risken för skjutningar. – På utbildningen blev det mycket diskussion om att det här leder till fler skjutningar. Om man inte är erfaren och har jobbat länge finns risk att man skjuter snabbare, säger en polis i Borås som vill vara anonym.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

”Idol”-Dao: Unga söker hjälp hos mig

För "Idol"-deltagaren Dao Di Ponziano blev kändisskapet mer än bara sång och musik. När hon öppnade sig om psykisk ohälsa började följarna söka stöd på sociala medier. – Det handlar om mobbning, psykisk ohälsa, självskadebeteenden och dödsångest, säger.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Misstänkt för dubbelmordet i Arlöv ska psykundersökas

Tingsrätten vill ha utrett om mannen kan ha haft en allvarligt psykisk störning..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Alliansen mot IS möts efter USA:s reträtt

Sveriges utrikesminister Ann Linde (S) är en av deltagarna när den internationella militäralliansen mot IS i dag möts i Washington DC. USA:s utrikesminister Mike Pompeo, som är värd för mötet, lär få svara på frågor om landets plötsliga tillbakadragande.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Är det så dumt att lägga av nu?

Tåget börjar gå om Zlatan vill sluta på topp..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Åklagaren överklagar matchfixningsmålet

Den fällande domen i matchfixningsmålet mot den förre fotbollsspelaren och hans vän överklagas till Högsta domstolen av åklagaren. – Högsta domstolen måste bedöma hur pass allvarligt man ska se på matchfixning, säger Johan Lindmark till Dagens Nyheter..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Pet Shop Boys till Sverige i sommar

Pet Shop Boys kommer till Sverige nästa år för en konsert. Den 17 juni spelar den brittiska duon i Globen i Stockholm, meddelar arrangören Live Nation. Sverigebesöket är en del av Europaturnén "Dreamworld: The greatest hits live".

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nöjesteatern 80-årsjubilerar – satsar på operett med ”Babsan” på scen

"Glada änkan" blir Nöjesteaterns första operett på 23 år..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Daimler sparar – många får gå

Tyska lyxbilstillverkaren Daimler, med Mercedes-Benz i portföljen, ska spara en miljard euro, över tio miljarder kronor, fram till 2022. Mängder av jobb kommer att ryka, berättar bolaget. Bakgrunden är en kostsam växling till utsläppsmässigt grönare bil.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Jazztrumpetare som gärna löser problem

Jan Allan uttrycker sig helst med musik..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Pressat Washington vann efter straffar

Washington fortsätter att vara NHL:s allra bästa lag. Men man fick det oväntat tufft mot Philadelphia. Segern, den elfte på tretton matcher, kom först efter straffläggning (2–1).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.