Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 12 November, 08:59

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 00:03

Vilken allianssoppaI annonser den senaste tiden har knda politiker berttat att de avstr frn sin lunch fr att istllet ge pengarna till svltande p Afrikas horn.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilken allianssoppa

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minnesord om Stig Bohman

Förre direktören Stig Bohman, Mölle, har avlidit i en ålder av 88 år..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Satsning på soldrönare med obegränsad flygtid

Den italienska försvars- och flygteknikgruppen Leonardo har investerat i Skydweller Aero, som utvecklar drönare som drivs med solenergi. Planen är att få fram drönare som kan flyga i stort sett obegränsat, utan att behöva energipåfyllning utifrån, enlig.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tårgas mot protester i Hongkong

Polis i Hongkong har avfyrat tårgas mot studenter vid City University i Kowloon, dagen efter det att en demonstrant blev skjuten och en man sattes i brand under oroligheterna i staden. En del kollektivtrafik ligger nere, vägar är avstängda och universit.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

”Otroligt farligt” brandläge

Brandläget i östra Australien beskrivs av premiärminister Scott Morrison som "otroligt farligt". Tiotals terrängbränder rasar på olika håll, inklusive nära femmiljonersstaden Sydney. – I går kväll vid 22-tiden fick vi besked att sonens förskola är stäng.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Källa: Trump skjuter på hot om biltullar

USA:s president Donald Trump väntas skjuta upp beslutet om tullar på import av bilar och bildelar från EU i ytterligare sex månader. Det erfar Politico vars källa tillägger att det alltid råder osäkerhet kring Trumps slutliga avgöranden när det gäller h.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Otrygg familj flyttar från Möllevången i Malmö – i Staffanstorps nya reklamfilm

”Ingen tanke här på att vi pekar ut Malmö”, säger kommundirektören..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Flinck: ”Jag ska vara med i Melodifestivalen”

Thorsten Flinck är enligt egen utsago klar för Melodifestivalen 2020. Det berättar han för tidningen TTELA inför sin spelning i Trollhättan på tisdagen. – Jag ska vara med i Melodifestivalen, men mer än så kan jag inte berätta, säger Thorsten Flinck.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

WSJ: Google tar in hälsouppgifter i hemlighet

Sökjätten Google arbetar i ett hemligt projekt tillsammans med ett sjukvårdsbolag som går ut på att samla in miljontals amerikaners hälsovårdsuppgifter, rapporterar Wall Street Journal.. Google drog i gång "Project Nightingale" förra året tillsammans me.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Boeing: 737 Max i luften i januari igen

Flygplanstillverkaren Boeing bedömer att flygplansmodellen 737 Max kommer att kunna flyga kommersiell trafik igen i januari nästa år. Det innebär att bolaget flyttar fram flygstarten för olycksplanet en månad. Flygplansmodellen har efter två katastrofal.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Patti Smith ser tiden försvinna i ”Apans år”

Rockstjärnan reser och drömmer i ”Apans år”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.