GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 14 November, 07:26

GöteborgsPosten - 12 sep 11 kl. 23:02

Misstro bland läkare efter dråpåtalEfter en unikt snårig och lång utredning inleds i veckan rättegången mot den läkare som åtalats för dråp på en nyfödd flicka. Fallet har skapat osäkerhet inom läkarkåren och även sått split mellan läkare och jurister..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstrobland , läkareefter , dråpåtal
Nyan - 10 jun 16 kl. 05:48

Misstänker förhalning av penningtvättsåtal

Varför blir åtalsprövningen om misstänkt penningtvätt inte klar?

Den frågan vill två av de drabbade företagarna att justitiekansler reder ut och att han vidtar åtgärder för att få prövningen gjord.
Förra veckan skickade Erik Rustner, som driver eget tandläkarföretag, via sin advokat in sitt klagomål till JK med anledning av att förundersökningen drog ut på tiden och att den pågående åtalsprövningen går långsamt.

YLE - 20 jun 16 kl. 11:27

President Niinistö försvarar Putins besök - debatt om Ryssland på Gullranda

Ryske presidenten Vladimir Putins besök i Finland senare i sommar förbryllar de svenska deltagarna vid presidentens säkerhetspolitiska forum på Gullranda. De anser att ett besök i Sverige vore omöjligt. President Sauli Niinistö gick i svaromål och menade att svenskarna inte följer med sin tid.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

BT - 10 nov 14 kl. 22:45

Våldsam protest i Mexiko

Demonstranter som protesterade mot den påstådda massakern av 43 försvunna mexikanska studenter har drabbat samman med kravallpolis i Mexiko. Myndigheter säger samtidigt att chansen att identifiera de förmodade kvarlevorna är små. Demonstrationen var en av många som hållits efter lärarstudenternas försvinnande, en händelse som upprört många och utvecklat sig till en politisk kris för presidenten Enrique Peña Nieto.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Polisen efterlyser vittnen till Malmömord

Polisen i Malmö efterlyser vittnen till mordet på den 15-årige pojke som sköts till döds i centrala Malmö i lördags. Enligt polisen är man särskilt intresserade av iakttagelser gällande två män som färdats på cyklar mot brottsplatsen i samband med mordet..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

"Vackra ord, men pengarna saknas"

Alliansen blev kallade "klimathycklare" i budgetdebatten: "ni tredubblar tiden för gratisparkering.".

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Över en halv miljon i böter för rasistisk tweet

Manchester City-spelaren Bernardo Silva stängs av en match och får böta 50 000 pund..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Uppgifter: Öis och Gais jagar samma spelare

"Kan inte säga så mycket just nu"..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Fortfarande farligt att vistas i rasområdet

Ett större jordskred inträffade norr om Lökeberg i Kungälv. Jord- och lermassor gled ner i havet och var nära att dra med sig byggarbetare som genomförde markarbeten på platsen..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Skadegörelse på judiska gravar – två gripna

Ett 80-tal gravstenar vandaliserades på en judisk begravningsplats i den danska staden Randers i helgen. Två misstänkta män har gripits och häktats, och den ene har en ledarroll i en nazistgrupp..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Svenske DC-kaptenen tackar för sig

Johan Hedsberg har lett Sveriges Davis Cup-lag i tennis under tre år men väljer att inte förlänga sitt avtal som går ut vid årsskiftet. Hedsberg har under sin tid som DC-kapten fört upp Sveriges herrar från plats 40 på rankningen till en 15:e-plats..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Att ifrågasätta ett folkmord är att ifrågasätta alla

Vi måste fortsätta påminna om de folkmord som skett världen över för att hindra försöken att i efterhand förändra obekväma sanningar, skriver America Vera Zavala..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Visit Sweden stänger kontor i Norden

Visit Sweden avvecklar sina verksamheter i Norge och Danmark, för att i stället satsa resurserna på länder med "större tillväxtpotential"..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Svenskt Näringsliv: Facken kräver orealistiska löner

Sverige är på väg in i en sämre konjunktur. Då blir fackens lönekrav orealistiska, säger Jan-Olof Jacke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.