SvD > Ekonomi

Thursday, 21 November, 01:00

SvD - 12 sep 11 kl. 22:55

?Är övertygad om att det kommer gå vägen?Muller tror på besked i veckan..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är övertygadom att det kommer , , vägen
BT - 10 sep 14 kl. 08:18

Så snabb är nya vägen

Sällsynta grodor och oförutsedd berggrund bidrog till att sinka Förbifart Sjöbo, men i morgon öppnas vägen äntligen för trafik. BT skickade ut två bilar för att kolla tidsvinsten med den nya rutten. I morgon öppnas nybygget Förbifart Sjöbo för trafik, men redan under gårdagen fick BT testa vägen.

HBL - 10 feb 14 kl. 14:02

Studio HBL • Barbro Teir åter på Mannerheimvägen 18

För sex år sedan lämnade chefredaktör Barbro Teir Hufvudstadsbladet för att bli vd för Söderströms förlag. Där drev hon igenom fusionen mellan de två stora finlandssvenska förlagen Schildts och Söderströms, företaget som numera kallas S & S.  Från och med 1 mars återvänder Teir till Hbl, företaget som i dag heter KSF Media, och det nya jobbet som vd och ansvarig utgivare för koncernens sex tidningar.

BT - 05 dec 14 kl. 20:47

"Är övertygad om att det kommer bli en fin stund"

I morgon spelas Klas Ingessons minnesturnering. Vännerna från 94-laget har slutit upp och hyllar initiativet. – Jag tror att det kan bli en bra start på Klas Ingessons stiftelse, så att den kan göra bra saker i framtiden, säger Tomas Brolin.

BT - 05 dec 14 kl. 20:47

"Är övertygad om att det kommer bli en fin stund"

I morgon spelas Klas Ingessons minnesturnering. Se alla laguppställningar i artikeln. Vännerna från 94-laget har slutit upp och hyllar initiativet.

BT - 05 dec 14 kl. 20:47

Kennet Andersson: "Är övertygad om att det kommer bli en fin stund"

I morgon spelas Klas Ingessons minnesturnering. Se alla laguppställningar i artikeln. Vännerna från 94-laget har slutit upp och hyllar initiativet.

Barometern - 28 jul 13 kl. 20:18

Stenhård attityd som inte räcker hela vägen

Ellinor Olovsdotter, aka Elliphant, har på egen hand mer attityd än vad hela Rocksverige kan skrapa ihop tillsammans. Det gillar jag verkligen. Och på Emmabodafestivalens sista eftermiddag vill hon så mycket att hon nästan spricker.

HBL - 04 jan 15 kl. 05:49

Farligt gods på järnvägen oroar i Åbo

I början av december läckte salpetersyra ut från en tankvagn på bangården i Åbo. Olyckan aktualiserade riskerna med de stora kemikalietransporterna genom centrala Åbo. Räddningschefen är inte övertygad om att säkerheten är garanterad framöver.

GöteborgsPosten - 17 jun 15 kl. 21:08

Asllani: Vi kan gå hela vägen

Onsdagskvällen blir en nervpärs för Sverige som får hoppas att resultaten går deras väg. Om så sker är Kosovare Asllani övertygad om att laget kan gå riktigt långt.– Då går vi hela vägen.

Nerikes Allehanda - 04 okt 16 kl. 05:15

Flyktingvågen gav landsbygden hopp

I dagarna har landsbygden lyckats hamna lite på agendan. Dels via programmet ”Resten av Sverige” en dokumentärserie där journalisten Po Tidholm beskriver en landsbygd i förändring. Om det någon gång i media rapporteras från landsbygden så förmedlas ofta bilden av en döende landsbygd.

Expressen - 23 apr 17 kl. 07:17

"Varför skulle jag inte bli lika bra som pappa? Jag har ju en Salming-gen"

Hon kan inte säga exakt vad det är. Men Bianca Salming är övertygad. Det finns en "Salming-gen".

YLE - 31 maj 17 kl. 17:53

Stjärnbacken Henrik Tallinder ska visa vägen för TPS i vinter

Frågar man TPS ishockeysupportrar höll nog de flesta bägge tummarna för att Henrik Tallinder skulle fortsätta en säsong till. Det var precis vad den svenska veteranbacken valde att göra och nu ser 38-åringen fram emot ännu en säsong i Åboklubben. Beslutet att fortsätta en tredje raka säsong i TPS växte fram relativt snabbt efter uttåget i våras i kvartsfinalserien mot Helsingfors IFK.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.