Expressen > Nyheter

Friday, 22 November, 03:04

Expressen - 12 sep 11 kl. 22:35

Bottenval av norska FremskrittspartietHgerpopulistiska Fremskrittspartiet gr mot brakfrlust i lokalvalet i Norge. Enligt NRK:s vallokalsunderskning tappar partiet drygt fem procentenheter Den tidigare partiledaren Carl I Hagen medger att Breiviks terrordd ligger bakom. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bottenvalav , norska, Fremskrittspartiet
FriaTider - 14 nov 13 kl. 07:28

Norska Fremskrittspartiet: Det är synd om Sverige

Ehsan Fadakars kontroversiella krönika om Norge kommenteras nu av norska Fremskrittspartiet. Partiets talesman menar att det är synd om Sverige som har ett så dåligt debattklimat..

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 11 kl. 09:38

Storkrig i norska Fremskrittspartiet

Det pågår fullt krig inom det högerpopulistiska norska Fremskrittspartiets ledning. Förre partiledaren Carl Hagen blev så rasande när han petades som kandidat till den viktiga posten som ledamot i Nobelkommittén att han omedelbart avgick från sina poster i partitoppen och utrymde sitt kontor..

NT - 16 nov 11 kl. 09:37

Storkrig i norska Fremskrittspartiet

Det pågår fullt krig inom det högerpopulistiska norska Fremskrittspartiets ledning. Förre partiledaren Carl Hagen blev så rasande när han petades som kandidat till den viktiga posten som ledamot i Nobelkommittén att han omedelbart avgick från sina poster i partitoppen och utrymde sitt kontor. Den frispråkige Hagen pekar i ett fem sidor långt brev i 18 punkter ut sin efterträdare Siv Jensen som huvudfiende och anser sig "illa behandlad och förödmjukad"..

SvD - 11 jun 11 kl. 09:48

Fremskrittspartiet går bakåt i Norge

Det norska Fremskrittspartiet har fallit till den lägsta nivån på tio år i opinionsmätningarna. Medan populisterna ökar i övriga Norden, och då främst i Finland, har Siv Jensen problem med formen både bokstavligt och politiskt sett..

Nyheter 24 - 20 feb 14 kl. 07:09

Framgångsrik SD-profil hoppar av: "Toppen tar aldrig till sig förslag"Ska kopiera Fremskrittspartiet

HELSINGBORG. Allan Jönsson har suttit i Sverigedemokraternas partistyrelse och varit partiets starkaste röst i Bjuv – den skånska kommunen där SD fick nästan 20 procent av rösterna 2010."Tar aldrig till sig förslag från fotfolket"I början av februari startade ett antal före detta SD-politiker Framstegspartiet.

Kristianstadsbladet - 30 mar 14 kl. 05:43

Fremskrittspartiet backar


Norska Fremskrittspartiet faller till den lägsta nivån sedan 1997 i en ny opinionsmätning som Ipsos MMI gjort för Dagbladet. Regeringspartiet minskar till 12,8 procent. Samtidigt ökar koalitionspartnern Høyre till 27,6 procent.

BT - 30 mar 14 kl. 05:43

Fremskrittspartiet backar

Norska Fremskrittspartiet faller till den lägsta nivån sedan 1997 i en ny opinionsmätning som Ipsos MMI gjort för Dagbladet. Regeringspartiet minskar till 12,8 procent. Samtidigt ökar koalitionspartnern Høyre till 27,6 procent.

SvD - 30 mar 14 kl. 05:43

Fremskrittspartiet backar

Norska Fremskrittspartiet faller till den lägsta nivån sedan 1997 i en ny opinionsmätning som Ipsos MMI gjort för Dagbladet. Regeringspartiet minskar till 12,8 procent. Samtidigt ökar koalitionspartnern Høyre till 27,6 procent..

UNT - 30 mar 14 kl. 05:43

Fremskrittspartiet backar

Norska Fremskrittspartiet faller till den lägsta nivån sedan 1997 i en ny opinionsmätning som Ipsos MMI gjort för Dagbladet. Regeringspartiet minskar till 12,8 procent, medan koalitionspartnern Hoyre ökar till 27,6 procent.(TT).

NT - 30 mar 14 kl. 05:43

Fremskrittspartiet backar

Norska Fremskrittspartiet faller till den lägsta nivån sedan 1997 i en ny opinionsmätning som Ipsos MMI gjort för Dagbladet. Regeringspartiet minskar till 12,8 procent, medan koalitionspartnern Hoyre ökar till 27,6 procent.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

SOS International: Sverige osäkraste landet i Norden

När SOS International listar världens säkraste länder finns alla de nordiska länderna med på listan.Alla utom Sverige.Sverige är visserligen säkert att resa till – men snäppet farligare än Norge, Danmark, Finland och Island..

Expressen - 3 timmar sedan

Gretas segelbåt ser ut att undfly tropiska stormen

Klimataktivisten Greta Thunberg, 16, har under sin nya seglats över Atlanten drabbats av tufft väder.Och nu närmar sig nya hårda vindar.Men besättningen på båten ser ut att klara sig undan stormen Sebastien som under fredagen riskerar att utvecklas till orkan..

Expressen - 3 timmar sedan

En person till sjukhus efter olycka – fick klippas loss

En person har förts till sjukhus efter en kollision mellan två bilar i Krylbo.En person är förd till sjukhus med ambulans efter att först ha suttit fastklämd. – En person har inte iakttagit väjningsplikt, säger Jan Materne vid polisen i region Bergslagen..

Expressen - 4 timmar sedan

Insats i parkeringshus vid Malmö C

Flera polispatruller åkte på torsdagskvällen till ett parkeringshus bakom Malmö C efter larm från en väktare.Där blev en person medtagen misstänkt för narkotikabrott..

Expressen - 5 timmar sedan

Trafikolycka på E22 – minibuss i diket

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till en trafikolycka på E22 i höjd med Mörrum på torsdagskvällen.Enligt Sydöstran handlar det om en smitningsolycka..

Expressen - 6 timmar sedan

Man på demensboende försvunnen – i månader

Samma dag som mannen flyttade in på demensboendet i Angered i somras försvann han.Nu – tre månader senare – är han fortfarande försvunnen.– Det är otroligt beklagligt att det här inträffat, säger Anna Hildesson, sektorschef inom äldreomsorgen i Angered.

Expressen - 6 timmar sedan

Hittelön utlovad för blinda hunden Pepsi

Den blinda Jack Russel-tiken Pepsi grävde bakom huset med sin kompis Siri.När det var dags för mat kom bara Siri tillbaka – nu har Pepsi varit försvunnen i över en vecka.– Pappa har utlyst en hittelöning nu, vi har inget att förlora säger matte Natalie Akrell..

Expressen - 6 timmar sedan

Person sparkades ner på tågspår av beväpnad man

En person har blivit nedsparkad på ett tågspår av en beväpnad man, skriver Aftonbladet. Polisen är på väg till Sundbybergs station. .

Expressen - 6 timmar sedan

De infekterade bråken bakom SD:s opinionsframgång

Sverigedemokraterna går som tåget i opinionen och använder Sölvesborg som politiskt skyltfönster. Men samtidigt präglas stora delar av partiet av infekterade bråk, petningar, avhopp och uteslutningar. ”I det stora hela tror jag inte att det har någon större betydelse.

Expressen - 7 timmar sedan

Vanessa fick 48 timmar att leva – för två år sedan

Vanessa Lundahl ignorerade alla tecken in i det sista. Tillslut blev det svart på vitt: En stor tumör i hjärnan som fick läkarna att ge henne 48 timmar kvar att leva. Nu har det gått två år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.