Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 22 November, 00:47

Västerbottens Folkblad - 12 sep 11 kl. 22:02

Par försökte stjäla gatsten UMEÅ Ett par i 60-årsåldern har fått strafföreläggande av åklagare för stöld, sedan de ertappats med att stjäla gatsten.UMEÅ Ett par i 60-årsåldern har fått strafföreläggande av åklagare för stöld, sedan de ertappats med att stjäla gatsten. Det ska ha ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ Ett

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Par, försökte, stjäla, gatsten
BT - 22 jan 14 kl. 13:22

Pansar mot demonstranter i Kiev

Två personer har skjutits ihjäl i demonstrationerna i Ukraina, enligt åklagare. Premiärminister Azarov kallar de protesterande "terrorister" och pansarfordon har satts in mot demonstranterna. Polisen kör nu för första gången ett pansarfordon mot demonstranterna.

BT - 22 jan 14 kl. 16:33

Bildt ger Ukrainas regering skulden

Två personer har skjutits ihjäl i demonstrationerna i Ukraina, enligt åklagare. Premiärminister Azarov kallar de protesterande för "terrorister" och pansarfordon har satts in mot demonstranterna. - Ingen tvekan om att ansvaret ligger hos regimen, säger utrikesminister Carl Bildt.

BT - 22 jan 14 kl. 17:57

Fem döda och 300 skadade i Kiev

Minst fem ukrainska aktivister har dödats och 300 skadats i dagens sammandrabbningar i Kiev, uppger sjukhuskällor för AFP. Sverige lägger skulden till oroligheterna på regeringen. - Ingen tvekan om att ansvaret ligger hos regimen, säger utrikesminister Carl Bildt.

Barometern - 22 jan 14 kl. 18:50

Fem döda och 300 skadade i Kiev

Minst fem ukrainska aktivister har dödats och 300 skadats i dagens sammandrabbningar i Kiev, uppger sjukhuskällor för AFP. Sveriges utrikesminister Carl Bildt lägger huvudansvaret på regimen. - Repressiv politik leder tyvärr till dessa resultat, säger han till TT.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.