Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 22 November, 08:18

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 21:52

EU-budget retar tunga medlemmarEn koalition av tta lnder reser ragg mot EU-kommissionens frslag till lngtidsbudget. Bland andra Sveriges EU-minister Birgitta Ohlsson r mycket kritisk till kningstakten. Upproret startade i december med Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Nederlnderna och Finland. Nu har Sverige, sterrike och Italien anslutit sig..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-budget, retar, tunga, medlemmar
Expressen - 04 jun 15 kl. 20:37

Medlemmar hoppar av vargkommittén

I februari beslöt regeringen att starta en vargkommitté. Nu hoppar fem tunga medlemmar av. – Vi tycker att den här frågan redan är utredd.

SvD - 19 feb 11 kl. 02:00

Arbetsgivarkrav retar upp facken

Arbetsgivarnas krav på återhållsamma löneökningar retar upp facken. Det är Svenskt Näringsliv som riskerar att trigga i gång krav på revansch bland fackens medlemmar. Självklart måste den ökade....

SmålandsPosten - 22 dec 14 kl. 07:35

Nedröstad S-budget drabbar IF Metalls medlemmar

”Sverige behöver en S-ledd regering med en tydlig inriktning på rättvisare fördelning av våra gemensamma resurser.” Ulf Karlsson, Lars-Olof Petersson, Jerry Rogerstam, Stefan Jönsson, Tomas Blomster och Joakim Reimerstam ?Det politiska kaos som råder i Sverige och som resulterat i att sittande regering inte kan styra­ efter sin egen budget påverkar IF Metalls medlemmar på ett påtagligt sätt.

BT - 10 maj 13 kl. 22:10

Fristad-orkester på 17 maj retar norrmän

Om en vecka åker 30 medlemmar i Fristads ungdomsorkester till Norge för att spela på 17 maj. Något som har väckt debatt i norsk media. ?

BT - 19 nov 11 kl. 16:57

Stram EU-budget ger lägre avgift

EU vill hålla hårt i pengarna nästa år. De budgeterade utgifterna höjs med bara två procent och den svenska medlemsavgiften blir lägre än väntat.
Efter ett riktigt maratonmöte, som inleddes på fredagskvällen och avslutades en bit in på natten, enades EU:s regeringar och Europaparlamentet på lördagen om en ny budget för 2012.

Kristianstadsbladet - 19 nov 11 kl. 17:12

Stram EU-budget ger lägre avgift

EU vill hålla hårt i pengarna nästa år. De budgeterade utgifterna höjs med bara två procent och den svenska medlemsavgiften blir lägre än väntat.
Efter ett riktigt maratonmöte, som inleddes på fredagskvällen och avslutades en bit in på natten, enades EU:s regeringar och Europaparlamentet på lördagen om en ny budget för 2012.

BT - 08 feb 13 kl. 18:15

Reinfeldt nöjd över ny EU-budget

EU-ledarna har för första gången enats om en långtidsbudget som inte växer. Sveriges EU-avgift beräknas mot förväntan minska något och hamna på 32 miljarder kronor 2014. Efter över ett dygns oavbrutna budgetdiskussioner kunde statsminister Fredrik Reinfeldt presentera ett förhandlingsresultat som han beskrev som "mycket bra för Sverige".

NSD - 02 okt 11 kl. 07:02

Inställt dammbygge retar Kina

Kina begär förhandlingar med Burma sedan det väldiga dammprojektet Myitsone vid floden Irrawaddy ställts in. Peking skulle leda bygget av dammen och dess vattenkraftverk, ett projekt med en budget på motsvarande 25 miljarder kronor..

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 11 kl. 07:05

Inställt dammbygge retar Kina

Kina begär förhandlingar med Burma sedan det väldiga dammprojektet Myitsone vid floden Irrawaddy ställts in. Peking skulle leda bygget av dammen och dess vattenkraftverk, ett projekt med en budget på motsvarande 25 miljarder kronor. Men Burmas president Thein Sein stoppade dammbygget i fredags efter starka folkliga protester..

Eurosport - 14 mar 12 kl. 17:54

Fotboll - Borell: Budget-Aronica sätter gaffeln i lyx-Mata

Han retar inte bara gallfeber på Zlatan Ibrahimovic. Salvatore Aronica är en omistlig del av detta Napoli, skriver eurosport.se:s chefredaktör Kristian Borell inför kvällens möte med Chelsea i Champions League..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Pochettinos farväl: ”Tack till er alla”

Mauricio Pochettino, som fick sparken av Tottenham tidigare i veckan, lämnade ett rörande meddelande till sina spelare innan han gick. Bilder på sociala medier, postade av argentinarens assisterande tränare Jesus Perez, visar hur Pochettino – iklädd mös.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Missöde när Musk visade upp ny pickup

Tesla har visat upp sin första el-pickup. Men bilens fönster, som ska vara förstärkta och i det närmaste okrossbara, gick sönder och vd Elon Musk fick fortsätta sin presentation vid ett trasigt fordon. Teslaanställda uppmanades under evenemanget i Los A.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sextrakasserade soldater – behåller jobbet

En officer kritiseras av Försvarsmaktens personalnämnd (FPAN) för sexuella trakasserier och för att han "på olika sätt utnyttjat sin ställning gentemot underställd personal som varit i beroendeställning till honom". Trots det får han behålla jobbet och.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tv: ”Det gäller att hänga på nu”

HD-sportens Linus Ahlin, Mattias Hjälm och Daniel Rooth om matchen mot Färjestad..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Helsingborgselever: Lärarbytena är inte bra för oss

Två niondeklassare på Kubikskolan menar att de ständiga lärarvikarierna försämrar elevernas kunskaper..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Träden smartare än vi visste – luktar sig till kommande angrepp

Ny upptäckt: Tallen luktar sig till tallstekelns angrepp i förväg.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Begärs häktad för mord på försvunnen flicka

Den man som sedan i tisdags är anhållen misstänkt för mord på en flicka som är försvunnen i Uddevalla har begärts häktad, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Mannen begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för mord..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

S-toppar möts efter krisveckor

Flera opinionsmätningar de senaste veckorna har visat på ett minskat stöd för Socialdemokraterna. I dag träffas partistyrelsen – bland annat för att diskutera en mellanvalsstrategi med åtgärder på hur S ska vända opinionsläget. – Det är ett arbete som v.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Sexårig pojke fortfarande försvunnen

En försvunnen sexårig pojk i Färjestaden på Öland har fortfarande inte hittats. Under fredagsmorgonen fortsätter sökinsatsen där polisen samarbetar med frivilligorganisationer och Försvarsmakten. – Vi har sökt under natten och sökarbetet fortsätter nu u.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Miljoner ecstasytabletter i polistillslag

Miljontals ecstasytabletter har beslagtagits i stora internationella polistillslag i Nederländerna och Belgien. MDMA för motsvarande runt 1 900 miljoner svenska kronor hittades i tillslagen, som har lett till att elva människor anklagas för brott. Först.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.