Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 13 November, 06:48

Nyhetskanalen - 12 sep 11 kl. 21:35

Höyre går mot norsk valsegerEn prognos byggd på förhandsrösterna till fylkesvalet gör enligt NRK Höyre till valets segrare med 25,3 procent, en uppgång med över sex procentenheter, följt av Arbeiderpartiet med en mindre uppgång till 33,2 procent.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
NRK Höyre, Arbeiderpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Höyre, gårmot , norsk, valseger
BT - 07 okt 13 kl. 20:58

Norsk polis kan komma beväpnas

Norska Høyre och Fremskrittspartiet har enats om ett regeringsprogram. På en presskonferens på måndagskvällen bekräftade Høyres Erna Solberg, tillträdande statsminister, och Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen att de bildar en minoritetsregering. Överenskommelsen har godkänts vid separata partimöten under måndagen.

Kristianstadsbladet - 09 sep 13 kl. 21:20

M: Vi vill gratulera Höyre


Moderaternas partisekretare Kent Persson följer Höyres valvaka på plats i Oslo. - De första prognoserna visar på att Höyre gör en valframgång. Vi vill gratulera Höyre och Erna Solberg för en väl genomförd valrörelse, säger han till TT.

BT - 09 sep 13 kl. 21:23

M: Vi vill gratulera Höyre

Moderaternas partisekretare Kent Persson följer Höyres valvaka på plats i Oslo. - De första prognoserna visar på att Höyre gör en valframgång. Vi vill gratulera Höyre och Erna Solberg för en väl genomförd valrörelse, säger han till TT.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 13 kl. 21:23

M: Vi vill gratulera Höyre

Moderaternas partisekretare Kent Persson följer Höyres valvaka på plats i Oslo. ? De första prognoserna visar på att Höyre gör en valframgång.

Affärsvärlden - 09 sep 13 kl. 13:35

Høyre: Norsk utförsäljning av SAS på agendan

En utförsäljning av norska statens 14-procentiga innehav i SAS bör ske, men inte förrän pris och andra omständigheter är de rätta, och det brådskar inte. Det säger Svein Flåtten, talesman i ägarfrågor i Norges största borgerliga parti Høyre..

UNT - 09 sep 13 kl. 21:20

M: Vi vill gratulera Höyre

Moderaternas partisekretare Kent Persson följer Höyres valvaka på plats i Oslo. Han gratulerar Höyre och Erna Solberg för en väl genomförd valrörelse. Persson vill ännu inte tala om hur en kommande norsk regering kan se ut.

DN - 07 okt 13 kl. 20:52

Høyre och Fremskrittspartiet bildar ny norsk regering

Norska Høyre och Fremskrittspartiet har enats om ett regeringsprogram. På en presskonferens på måndagskvällen bekräftade Høyres Erna Solberg, tillträdande statsminister, och Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen att de bildar en minoritetsregering.    .

GöteborgsPosten - 10 sep 13 kl. 15:58

Valseger med besk eftersmak

Att segrande Höyre vill släppa in främlingsfientliga Fremskrittspartiet i Norges regering är ytterst beklagligt..

NSD - 21 mar 13 kl. 10:25

Högern rasar i norsk opinion

Konservativa Höyre rasar medan Arbeiderpartiet (Ap) går fram. Därmed har Norges två största partier bytt plats när det gäller väljarsympatier, framgår det av finanstidningen Dagens Naeringslivs senaste opinionsmätning..

Kristianstadsbladet - 26 jun 13 kl. 13:18

Svenska M slagträ i norsk valrörelse


Svenska friskolor och de nya Moderaterna har blivit slagträn i den norska valrörelsen.Högerledaren Erna Solberg, som kan bli statsminister och som inspirerats av Fredrik Reinfeldts framgångar, får värja sig.Den sittande S-ledda regeringen med anhängare anklagar Höyre och de andra borgerliga partierna för att vilja öppna för friskolor enligt svensk modell om de vinner valet i höst.

Kristianstadsbladet - 16 aug 13 kl. 22:17

Borgerlig ledning i norsk mätning


Med bara någon vecka kvar till det norska valet drar oppositionen ifrån den av Arbeiderpartiet ledda regeringen enligt en opinionsundersökning som publicerades på fredagen.Stödet för Erna Solbergs Høyre är drygt 31 procent, med de fyra oppositionspartierna tillsammans når 59 procent, uppger NRK.Statsminister Jens Stoltenbergs Arbeiderparti får 29,7 procent i mätningen, men dess två koalitionspartier når inte över fyraprocentsspärren till stortinget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.