SVT > Videos

Friday, 22 November, 06:39

SVT - 12 sep 11 kl. 21:02

Experter oense om diabeteskostExperter oense om diabeteskost. Faktum r att den vetenskapliga grunden r svag bde fr de traditionella rden och fr nya dieter som fresprkar mer fett och mindre kolhydrater..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, oenseom , diabeteskost
SR - 19 apr 14 kl. 09:00

Experter oense om skifferoljans betydelse

Det finns en ny teknik för att utvinna skiffergas och skifferolja, så kallad fracking. Men experterna är oense om vad den kommer att betyda. Marian Radetzki, nationalekonom och gästprofessor vid Luleå tekniska universitet, ser en revolution på energimarknaden framför sig..

DN - 22 nov 15 kl. 18:52

Experter oense om Säpokritik

Säpo har fått omfattande kritik i utredningen av den terrormisstänkte 22-åringen. Frågan är om experter varit allt för snabba med att döma myndighetens arbete. ”Man ska vara försiktig med att dra förhastade slutsatser”, säger Anne Ramberg generalsekreterare i Sveriges Advokatsamfund..

Nyteknik - 14 mar 18 kl. 13:14

Experter oense kring hoten mot undervattenskablarna

Storbritannien fruktar ryska attacker mot undervattenskablar i Atlanten – och The Times reporter kunde obehindrat ta sig in vid två av landningsplatserna. Experter avfärdar dock hotbilden..

Nyteknik - 06 maj 11 kl. 16:06

Experter oense om helikopter vid attacken

En ny unik smyghelikopter eller en modifierad Black Hawk? Kommentarerna går isär när det gäller de hemliga USA-helikoptrar som attackerade Bin Ladens gömställe i Pakistan..

IDG - 05 dec 12 kl. 07:11

Experter oense kring pensioneringen av XP

Meningarna går isär huruvida Microsoft borde lägga ned supporten för Windows XP eller inte..

DalaDemokraten - 22 okt 13 kl. 05:50

Experter oense om återfallsrisken

FALUN På måndagen hölls förhandling i Förvaltningsrätten om Sture Bergwall ska fortsätta tvångsvårdas på rättspsykiatriska kliniken i Säter. ? Bedömningen från -91 ....

GöteborgsPosten - 01 okt 14 kl. 09:19

Experter oense om saltets farlighet

Hälsofarligt – eller alldeles lagom? Svenskarnas saltvanor är föremål för en het debatt. Ny forskning från bland annat Göteborg utmanar etablerade sanningar..

PrivataAffärer - 27 okt 14 kl. 14:49

Experter oense om oljan

Oljepriset har sjunkit rejält de senaste månaderna men experterna är oeniga om den framtida utvecklingen. Mycket hänger på om Opec skruvar åt kranarna eller inte....

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Experter oense om längden på svampsäsongen

Höstnöje. Svampkonsulenterna är ense om att det är ovanligt mycket kantareller i år. Fengersforsbon Liza Johansson tror på att det kan bli en lång svampsäsong, men det håller inte Eva-Lena Johansson från Karlstad med om..

GT - 29 sep 17 kl. 16:22

Experter oense om nazisternas tillstånd

Stjärnadvokaten Leif Silbersky tycker det är "en skam" att nazistiska Nordiska motståndsrörelsen tillåts demonstrera mitt i Göteborg.Eva-Maria Svensson, professor i rättsvetenskap, ger honom mothugg.– Man kan tycka att det är bra eller dåligt, men lagen är väldigt tydlig när det gäller demonstrationsfriheten, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.