SVT > Videos

Wednesday, 13 November, 00:51

SVT - 12 sep 11 kl. 20:15

Saab begärdes i konkurs av fackenFackförbunden Unionen och Ledarna begärde idag Saab i konkurs. Anledningen är att man vill säkerställa att medlemmarna ska få sina löner via lönegarantin..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Unionen, Ledarna, Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saab, begärdesi , konkursav , facken
BT - 08 sep 11 kl. 14:02

Saab allt närmare konkurs

Tingsrätten avslog Saabs ansökan om rekonstruktion. Saab tänker överklaga. Men facken står beredda att begära företaget i konkurs.

DN - 15 aug 11 kl. 10:16

Problem för köpare om Saab går i konkurs

Om Saab går i konkurs riskerar personalen och andra tillgångar att skingras snabbt. De två spekulanterna Pang Da och Youngman måste därför lämna besked snart om de vill kunna köpa hela företaget..

UNT - 21 jan 13 kl. 14:21

Begärdes häktad för mord på sin mor

Den 27-årige man som misstänks ha mördat sin mor i stadsdelen Rickomberga i Uppsala den gångna helgen begärdes på måndagseftermiddagen häktad..

Expressen - 23 jul 13 kl. 04:54

Begärdes häktade för mordet på 22-åringen

UMEÅ. Telefonen hittades ett stenkast från brottsplatsen. Nu hoppas polisen att fyndet ska kasta nytt ljus över det gåtfulla mordet på den 22-åriga kvinnan.

Expressen - 09 apr 15 kl. 10:51

17-åringen begärdes häktad för kyrkmordet

MALMÖ. Misstankarna mot den 17-åring som misstänkts för mordet vid Sankta Mariakyrkan i Malmö har stärkts. Han begärdes idag häktad av åklagare..

Västerbottens Folkblad - 20 aug 15 kl. 15:14

Begärdes häktad för rån

En 33-årig man begärdes i dag häktad av åklagare misstänkt för rån och stöld. Mannen greps av polis under måndagseftermiddagen då han försökte stjäla cyklar på Vasaplan. Åklagare beslutade senare att mannen skulle anhållas.

GT - 22 dec 16 kl. 11:29

Elev begärdes häktad för mordförsök på skola

En elev i 15-årsåldern begärdes häktad för mordförsök.Detta efter ett bråk med en annan elev på Kronans skola i Trollhättan i måndags.Då kallades ett stort polispådrag till skolan som drabbades av tragedin förra året då en beväpnad man sköt inne på skolan.

GT - 24 jan 17 kl. 08:15

Saab-toppar ställs inför rätta – efter konkursen

Huvudägaren och styrelseordföranden Victor Muller, vd:n Jan Åke Jonsson och chefsjuristen Kristina Geers.Drygt fem år efter att Saab begärdes i konkurs kliver de tidigare Saab-topparna i dag in i Vänersborgs tingsrätt – misstänkta för grov ekonomisk brottslighet.– Jag är absolut oskyldig till de här påstådda anklagelserna.

BT - 20 okt 11 kl. 16:58

Saab allt närmare konkurs

Rekonstruktören Guy Lofalk har ansökt om att Saabs rekonstruktion avbryts, enligt ett pressmeddelande från Swedish Automobile. Om tingsrätten går på Lofalks linje träder konkursansökningarna i kraft.
Det är Vänersborgs tingsrätt som avgör om rekonstruktionen ska avbrytas.

Nerikes Allehanda - 01 okt 13 kl. 17:07

Tursam begärdes i konkurs

Ett mediaföretag i Stockholm begärde Tursam i konkurs för fakturor som inte hade betalats. Den 23 september, tre dagar innan den utsatta förhandlingen, återkallade dock företaget sin konkursansökan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.