SVT > Videos

Thursday, 21 November, 19:26

SVT - 12 sep 11 kl. 20:16

Stor sekretess kring terrorgripnaDom fyra unga mn i Gteborg som misstnks fr terrorbrott sitter fortfarande frihetsbervade. Polis och klagare vgrar att kommentera fallet, ngot som vcker kritik..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, sekretesskring , terrorgripna
Nyan - 16 jun 15 kl. 13:04

Stor sekretess kring Arla-möte

Vid elvatiden samlades representanter för Arla Finland och åländska mjölbönder på hotell Savoy för ett möte. Enligt Arlas presskontakt fortsätter mötet ännu. Stämningen inne på Savoy var spänd idag på förmiddagen.

GöteborgsPosten - 19 jan 19 kl. 18:53

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 19 jan 19 kl. 18:59

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

UNT - 19 jan 19 kl. 18:53

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige..

Dagensanalys.se - 20 sep 18 kl. 00:58

En stor del av internetanvändarna oroar sig över sekretess

Över hälften av alla internetanvändarna oroar sig över sin data och sekretess enligt undersökning som är genomförd av Ofcom i England. Här är några flera orosmoln som hänger över användarna: – Hälften säger att de själva upplevt någon form av ”online harm” vilket inkluderar allt från spam, virus, malware, identitetsstöld och bedrägeri. – Att skydda barnen anses vara en prioritet mot mobbning, farligt innehåll och troll.

Regeringen - 26 sep 11 kl. 14:12

Utredning överlämnar betänkande om insyn och sekretess i skolan

Tisdagen den 27 september 2011 lämnar utredningen om sekretess för uppgifter i skolväsendet och vissa andra utbildningsformer och verksamheter sitt betänkande "Skolans dokument - insyn och sekretess" till utbildningsministern Jan Björklund. Utredningen presenteras vid en webbutsänd pressträff kl. 11.

Sydsvenskan - 07 okt 11 kl. 00:03

"Sekretess är ett grundvärde för forskningen"

Läsarkommentar: Ljuset kommer från Lund i striden om ADHD-­forskningen, hävdar Sydsvenskan i en ledare (2.10). Konflikten är verklig - goda argument står mot varandra, skriver tidningen vidare.

Dagensanalys.se - 17 mar 19 kl. 16:18

Reklamfilm från Apple hylla sekretess – något vi svenskar aldrig får uppleva

Sekretess, personlig integritet och säkerhet är slagord som mullrar fram i korridorerna. Och visst är det något vi alla ska tänka på, tycker Apple. I deras senaste reklamfilm hyllas iPhone som den säkra mobilen.

Sydsvenskan - 27 jan 17 kl. 08:09

Terrorgripna i Österrike ville bilda gudsstat

De 14 personer som greps i en stor razzia i Österrike i går misstänks ha kopplingar till terrorrörelsen IS. Myndigheterna tror också att de har haft planer på att bilda en teokratisk stat i landet. Åttahundra poliser deltog i den stora insatsen som kom.

UNT - 27 jan 17 kl. 08:09

Terrorgripna i Österrike ville bilda gudsstat

De 14 personer som greps i en stor razzia i Österrike i går misstänks ha kopplingar till terrorrörelsen IS..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.