SVT > Videos

Thursday, 21 November, 15:44

SVT - 12 sep 11 kl. 20:21

HMAB varslar 35



Tv tredjedelar av personalstyrkan varslas. Det tuffa beskedet lmnade ledningen p torvfabriken HMAB i Sveg p mndagen. Underskottet r hittills i r cirka 40 miljoner kronor..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HMAB, varslar35
Länstidningen i Jämtland - 29 dec 15 kl. 16:46

HMAB överklagar torvbrytningsnej i Lillhärdal

HMAB överklagar länsstyrelsens beslut att säga nej till torvbrytning på Brättesflon B i Lillhärdal. Det var i början på december som länsstyrelsen fattade beslutet och i måndags sände HMAB in sin överklagan, som avgörs i regeringsrätten..

ÖstersundsPosten - 30 dec 15 kl. 05:51

HMAB överklagar torvbrytningsnej på Brättesflon B

HMAB överklagar länsstyrelsens beslut att säga nej till torvbrytning på Brättesflon B i Lillhärdal. Det var i början på december som länsstyrelsen fattade beslutet och i måndags sände HMAB in sin överklagan, som avgörs i regeringsrätten..

ÖstersundsPosten - 21 feb 14 kl. 23:50

Brand på HMAB i Sveg

Strax före tio på kvällen kom larm om brand i ett torvlager på HMAB på Industrigatan i Sveg..

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 12 kl. 06:30

Trelleborgs hamn varslar 10

Trelleborgs hamn varslar om tio uppsägningar. Bakgrunden är att företagets kombiterminal blivit av med sin största kund. ?

Västerbottens Folkblad - 17 jan 12 kl. 19:44

Norra skogsägarna varslar i Ostvik

SKELLEFTEÅ Nu riskerar 20 personer att bli utan jobb i Ostvik. Norra Skogsägarna varslar samtliga anställda vid byns komponentfabrik. SKELLEFTEÅ Nu riskerar 20 personer att bli utan jobb i Ostvik.

BT - 10 jun 13 kl. 17:14

Seko varslar 2 800

Fackförbundet Seko varslar om konflikt mot arbetsgivarparten Almega. Sammanlagt berörs runt 2 800 anställda. Fackförbundet Seko varslar om konflikt mot arbetsgivarparten Almega för medlemmar i telekom- och järnvägsbranschen.

Barometern - 07 mar 14 kl. 10:26

Tågjätte varslar i Kalmar

Veolia Transport som kör Öresundstågen varslar 26 personer om uppsägning från depån i Kalmar. Barometern skrev för några veckor sedan om att Veolia varslar personal. Tågjätten vann nyligen upphandlingen för att köra Öresundstågen de kommande fem åren.

Cornucopia - 15 jun 18 kl. 10:59

Villabyggandet har fallit 19% i landet - Anebyhus varslar

I linje med Myresjöhus minskade försäljning med 20% föll nybyggnationen av villor (småhus) med 19% under årets första kvartal. I främst Stor-Göteborg ökar dock byggandet av småhus. Även Anebyhus varslar nu.

Sydsvenskan - 09 mar 11 kl. 10:07

Transport varslar om flygkonflikt

Arkiv: David J. Phillip AP 2007
Transport varslar om konflikt mot flyget. LO är missnöjt med det löneavtal arbetsgivarna erbjuder.

DI - 16 maj 11 kl. 18:54

Ännu en Saab-leverantör varslar

Ännu en leverantör varslar på grund av det osäkra läget hos Saab. Det är Trollhättan Terminal AB (TTAB) som varslar 35 anställda..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.