Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 12 November, 09:08

Västerbottens Folkblad - 12 sep 11 kl. 20:09

Man befaras ha drunknatSORSELE En man befaras ha drunknati kvll i Vatjoforsen, Blattnicksele. SORSELE En man befaras ha drunknati kvll i Vatjoforsen, Blattnicksele. Tv mnvar ute ochfiskadefrn en bt nr en av mnnen trillade i vattnet. Kompisen har skt efter honom i cirka? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man befarasha , drunknat
Expressen - 10 apr 15 kl. 15:35

Ung man befaras drunknat i Sundsvall

Ett stort sökuppbåd letar efter en ung man som försvann i det iskalla vattnet i Inre hamnen i Sundsvall. Vid 14.26 inkom larmet att han försvunnit när han simmat ut för att hämta en bortsparkad fotboll.

Expressen - 08 okt 16 kl. 15:29

Flotte hittad – två befaras ha drunknat

Två personer befaras ha drunknat utanför Piteå. Det är två personer i 40-årsåldern som befaras ha drunknat efter att delar av en flotte har hittats, skriver lokaltidningen NSD. – Någon har hittat delar av en flotte, säger Ulf Svärdsudd vid räddningstjänsten i Piteå..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ung man befaras ha drunknat

En ung man befaras ha drunknat på torsdagskvällen i sjön Stora Mörken utanför Bestorp, drygt två mil söder om Linköping.Mannen och en annan man hamnade i vattnet när deras båt kantrade. Båda männen bärgades ur vattnet, men den ena ska ha drunknat, skriver Östgöta-Correspondenten.

YLE - 03 maj 14 kl. 08:16

Oravaisbo befaras ha drunknat

En man i 30-årsåldern misstänks ha drunknat i Oravais på fredag kväll. Mannen är från orten och enligt polisen befaras han ha drunknat vid 21-tiden på fredag. Mannen var ute med motorbåt och hamnade av någon orsak i vattnet och han ska genast ha sjunkit.

BT - 04 jun 11 kl. 22:22

Man befaras drunknad i Nittorp

Räddningstjänst och polis söker just efter en man som befaras ha drunknat i Lillsjön i Nittorp. Larmet kom in vid 21.30-tiden på lördagskvällen om att en man drunknat i trakterna kring Nittorp.

Expressen - 12 jun 11 kl. 21:29

50-åring befaras ha drunknat i Hofors

En 50-årig man befaras ha drunknat i Hofors. Han gav sig ut på fisketur på lördagskvällen och på söndagen hittades hans båt drivandes med tändningen påslagen..

NSD - 14 jun 11 kl. 22:15

Man befaras ha drunknat i å

En man befaras ha drunknat i Nyköpingsån i kväll. Larmet kom strax innan klockan nio om att två män hade fallit i ån och att en av dem blödde från huvudet. En av männen lyckades ta sig upp, men den andre sköljdes med strömmen..

UNT - 27 jun 11 kl. 20:00

Äldre man befaras ha drunknat

En man i 85-årsåldern befaras ha drunknat vid Hedesunda söder om Gävle. Vittnen som hörde mannen ropa på hjälp larmade SOS, rapporterar Gefle Dagblad på nätet. (TT).

UNT - 05 aug 11 kl. 08:55

18-åring befaras ha drunknat

En 18-årig man befaras ha drunknat efter att ha fallit över bord från en båt i Kyrkviken i Arvika natten till i dag. Sjöräddningen hade ännu på morgonen inte hittat mannen. (TT).

Nya Wermlands Tidningen - 12 nov 11 kl. 07:30

Försvunnen befaras ha drunknat i Västerdalälven

Polisen och räddningstjänsten trappade under torsdagen upp sökandet efter den man, i 20-årsåldern, från Lima som försvann för omkring tre veckor sedan. Mannen befaras ha drunknat i Västerdalälven vid Torgås, utanför Lima. Men trots att dykare letade i vattnet under både torsdag och fredag så hittades ingen kropp i vattnet..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.