Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 November, 20:52

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 19:37

Två döda, en i rullstol ? kirurgen jobbar ändåBengt Wallner fortsätter operera trots att 130 ingrepp granskas.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Wallner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, dödaen i , rullstol, kirurgen, jobbar, ändå
Sydsvenskan - 21 jun 11 kl. 06:30

"Män i rullstol har en klar fördel"

"Kommer jag att kunna knulla?" Mathias Simonsson jagade läkaren i sjukhussalen. Sjutton år, förlamad från midjan och ner efter en trafik­olycka, rullade han efter urologen för att få ett svar.

Sydsvenskan - 29 sep 14 kl. 05:30

Lång väntan på nödvändig rullstol

Min 87-åriga mamma bor på ett äldreboende i Malmö.Sedan en tid tillbaka har hennes allmäntillstånd försämrats så till den grad att hon har hjälp med alla dagliga rutiner utom matning. Hennes syn försämras för varje dag som går och hon har balanssvårigheter.

YLE - 19 feb 15 kl. 10:59

Aron bestiger berg i rullstol

Det krävs en enorm vilja att bestiga ett berg om man sitter i rullstol, men det går. Det säger svenske äventyren Aron Anderson som föreläser på Närpes vuxeninstitut i kväll torsdag. När han var 9 år opererades han för cancer i ryggen och hamnade i rullstol.

Dagen - 02 aug 11 kl. 03:00

"Jag predikade helande från min rullstol"

Uppsala. I helgen var Suzette Hattingh sist ut som talare på Europakonferensen. För Dagen berättar bönekvinnan bland annat om benoperationen som gick snett och satte henne i rullstol.

Uppsalanyheter.se - 17 sep 15 kl. 13:12

Nattillsyn uteblev - äldre hittades död i rullstol

En äldre kvinna i rullstol lämnades av hemtjänsten på kvällen vid 20:30 och en nattillsyn skulle ske men planeraren glömde att faxa till nattpatrullen - på morgonen hittades kvinnan död i sin rullstol. Kommunen lex-Sarah anmälde det inträffade och nu godkänns anmälan.En äldre kvinna i rullstol lämnades av hemtjänsten på kvällen vid 20:30 och en nattillsyn skulle ske men planeraren glömde att faxa till nattpatrullen - på morgonen hittades kvinnan död i sin rullstol.

Skånskan - 10 aug 16 kl. 06:00

Personal flyr från kirurgen

Kristianstad Doktorer, sjuksköterskor och undersköterskor flyr från kirurgen på Centralsjukhuset i Kristianstad. Den senaste omorganisationen skapade kaos och personalen känner stor oro sedan chefen för kliniken har begärt tjänstledigt.I somras skrev personalen på kirurgiska klinikens två avdelningar ett brev till kirurgens verksamhetschef Leif Haendler om sin arbetsmiljö och uppsägningarna.

Sydsvenskan - 06 nov 15 kl. 04:00

Limhamns butikstrappor stoppar dem med rullstol

Jag har tittat på vilka möjligheter man har i Limhamn att besöka affärer om man är rullstolsburen och använder manuell rullstol eller elrullstol. Jag tittade på två gator: Linnégatan från Kalkbrottsgatan till rondellen vid Västanväg och Järnvägsgatan från Sveagatan till Bockgatan. Längst dessa sträckor finns 95 butiker eller motsvarande.

Dagen - 24 jan 11 kl. 18:10

Marcus Birro blev lurad av flicka i rullstol - utsänd av TV3

En krönika i Expressen har i helgen skapat debatt kring poeten Marcus Birro. Nu avslöjas att hela händelsen som krönikan utspelar sig kring var en "dolda kameran"-inspelning. - Det känns förvånansvärt bra att ha blivit blåst, säger Marcus Birro när han exklusivt kommenterar händelsen för Dagen.

Kristianstadsbladet - 12 okt 12 kl. 09:43

Från Sveriges starkaste dräng till rullstol

Foto: Annica Jönsson
För tio år sedan var Peter Seth Sveriges starkaste dräng två gånger om. Där emellan har han bland annat suttit i rullstol efter en motorcykelolycka. ?

Nyheter 24 - 22 nov 13 kl. 14:02

Aaron "Wheelz" Fotheringham utmanar tyngdlagen - i rullstol

Säg extremsport och parkåkning och de flesta tänker på skateboard, snowboard, skidor eller BMX. Få tänker "rullstol". Tills nu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.