Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 20 November, 23:06

Alingsås tidning - 12 sep 11 kl. 19:03

Alingsåspolitiker kritiska till beslut om fosterbarn ALINGSÅS: Förvånade och besvikna. De båda Alingsåspolitikerna Anita Brodén (FP) och Stefan Svensson (KD) väljer nu att kritisera sina egna partikamrater i regeringen, sedan den sagt nej till ekonomisk ersättning till dem som utsatts för övergrepp på barnhem och i fosterhem..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
AlingsÅs, Alingsåspolitikerna Anita Brodén, Stefan Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alingsåspolitiker, kritiskatill , beslutom , fosterbarn
Alingsås tidning - 01 sep 13 kl. 11:02

Alingsåspolitiker åtalas för grovt tjänstefel 

ALINGSÅS: De juridiska turerna kring Tallhyddan tar nu en ny vändning. Nio politiker och en tjänsteman i Alingsås kommun stäms för grovt tjänstefel i samband med hanteringen av ärendet kring Tallhyddans bygglov..

GöteborgsPosten - 04 maj 14 kl. 13:09

Alingsås överklagar beslut om omspel

På söndagen beslutade Protestutskottet att matchen mellan Guif och Alingsås ska spelas om. Men Alingsås överklagar beslutet. – Vi anser att det är vi som har vunnit matchen, säger klubbchefen Christer Mårtensson..

Alingsås tidning - 10 sep 18 kl. 11:01

Vilka ska styra Alingsås? AT ger alternativen

Vilka ska styra Alingsås de närmaste fyra åren? Det är den stora frågan efter valet. Det finns flera tänkbara alternativ, särskilt om blockpolitiken bryts upp.

Trelleborgs Allehanda - 06 maj 14 kl. 20:53

Alingsås överklagan fick nej


Handbollsförbundets beslut att den första SM-semifinalen i handboll mellan Eskilstunalaget Guif och Alingsås ska spelas om står fast. Det står klart sedan Riksidrottsnämnden (Rin) på tisdagskvällen beslutat att inte ta upp Alingsås överklagande av handbollsförbundets beslut. Alingsås ville stå som vinnare i matchen.

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 20:53

Alingsås överklagan fick nej


Handbollsförbundets beslut att den första SM-semifinalen i handboll mellan Eskilstunalaget Guif och Alingsås ska spelas om står fast. Det står klart sedan Riksidrottsnämnden (Rin) på tisdagskvällen beslutat att inte ta upp Alingsås överklagande av handbollsförbundets beslut. Alingsås ville stå som vinnare i matchen.

Alingsås tidning - 02 feb 16 kl. 16:18

Varning för höga flöden – men lugnt i Alingsås

Nu är det höga flöden i våra vattendrag igen, men det är inte någon omedelbar fara för översvämning i Alingsås de närmaste dagarna. Regnprognosen för söndag-måndag är dock oroväckande. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för vattendrag i nordvästra Götaland.

Alingsås tidning - 15 okt 17 kl. 05:30

Alingsås Energi tar över Lights

Det kommunala moderbolaget Alingsås Rådhus lägger över Lights in Alingsås på dotterbolaget Alingsås Energi.
– De har varit en drivande aktör i många år, säger kommunalrådet Daniel Filipsson, moderaterna, till AT.
I år fattade Alingsås Rådhus, där Daniel Filipsson är styrelseordförande, beslut om att lägga över ljusevenemanget på Alingsås Energi.

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 14 kl. 20:55

Alingsås överklagan fick nej

Handbollsförbundets beslut att den första SM-semifinalen i handboll mellan Eskilstunalaget Guif och Alingsås ska spelas om står fast. Det står klart sedan Riksidrottsnämnden (Rin) på tisdagskvällen beslutat att inte ta upp Alingsås överklagande av handbollsförbundets beslut. Alingsås ville stå som vinnare i matchen..

SvD - 06 maj 14 kl. 20:53

Alingsås överklagan fick nej

Handbollsförbundets beslut att den första SM-semifinalen i handboll mellan Eskilstunalaget Guif och Alingsås ska spelas om står fast. Det står klart sedan Riksidrottsnämnden (Rin) på tisdagskvällen beslutat att inte ta upp Alingsås överklagande av handbollsförbundets beslut. Alingsås ville stå som vinnare i matchen.

Skånskan - 01 dec 16 kl. 18:02

Lugi överklagar ”orimligt” beslut

handboll Efter att Lugi missat att anmäla Josip Cavars övergång fråntog handbollsförbundet laget fyra poäng.
Nu överklagar Lugi beslutet till Riksidrottsnämnden. ERWP.

Alingsås tidning - 11 jun 16 kl. 05:20

Alingsås får nya laddstolpar

Prästlyckan, Mjölnaren, Albano och vid Sveaplan. Det är platserna där kommunen ämnar sätta upp laddstolpar för elbilar.
– Vi tar nu fram ett koncept som vi räknar med vara klart till i höst, säger Jan Olofzon, vd på Alingsås Energi.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Bilar krockade inne i Vårgårda

Vid kvart i fem på onsdagseftermiddagen inträffade en olycka mellan två personbilar på Stockholmsvägen i Vårgårda. Enligt SOS Alarm ska det röra sig om en frontalkrock. Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats ut till olycksplatsen.

Alingsås tidning - 14 timmar sedan

Släckte brand i motorcykel

Räddningstjänsten fick vid niotiden på tisdagskvällen rycka ut för att släcka brand i en motorcykel. Motorcykeln stod parkerad på Grindgatan och en anmälan om skadegörelse har gjorts..

Alingsås tidning - 15 timmar sedan

Vill få oss tala om psykiskt mående

Omkring 1 500 personer tar varje år sina liv. En väg ut ur dåligt mående är samtal – nu bjuder föreningen S:t Lukas in till en föreläsning om psykisk livräddning.
Självmord är ett ämne som är belagt med tabu, skam och starka känslor.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Gemensamt julfirande på Grand Hotel

Nu står det klart att det blir Grand Hotel som huserar kyrkornas gemensamma julfirande på julafton i år.
– Det är ett initiativ vi vill stötta, säger hotellets vd Anna Hartman.
I mitten av november förra året kom beskedet att det inte skulle bli något gemensamt julfirande då ingen var villig att axla ansvaret för arrangemanget, som stans kyrkor har stått bakom flertalet år dessförinnan Men bara några veckor senare kunde AT berätta att Göran Rask, som länge varit engagerad i Svenska kyrkan, erbjöd sig att hålla i trådarna.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Narkotikaåtalad gömde stulna telefoner

Tidigare i år tog polis 160 gram cannabis i beslag – två män i 20-årsåldern åtalas nu för narkotikabrott. En av männen kan också knytas till mobiltelefoner som stals vid en badplats under sommaren.
I slutet av maj larmades polis till Stockslycke efter att allmänheten uppmärksammat ett bråk på en gård.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 21:33

Tonåring misstänkt för narkotikabrott

En polispatrull stoppade under söndagskvällen två personer i Alingsås. Den ena, en 16-åring kille, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han togs därför med till polisstationen för kroppsbesiktning.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 09:23

Poliskontoret i Vårgårda vandaliserat

En person greps tidigt på söndagsmorgonen efter en omfattande skadegörelse i centrala Vårgårda. Bland annat har poliskontoret på Kungsgatan fått fönsterrutorna krossade. Även Pizzeria Italia på Parkgatan har fått rutorna krossade liksom flera väntkurer vid järnvägsstationen.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 09:03

Man gripen för grov misshandel

En misshandel ska ha inträffat strax utanför Alingsås, i närheten av Sävelunds industriområde, under lördagskvällen. Polisen har i dagsläget bara knapphändiga uppgifter att komma med när det gäller händelsen. En 24-årig man ska i alla fall vara gripen, misstänkt för grov misshandel.

Alingsås tidning - 17 nov 19 kl. 05:30

Här kan 155 bostäder byggas

Nu har startskottet gått för ombyggnaden av kvarteret Hyvlaren i centrala Vårgårda där 155 nya bostäder kan byggas.
Nu har fullmäktige i Vårgårda antagit den detaljplan som möjliggör en rejäl om- och utbyggnad av centrala delar av orten. I planen ingår fastigheterna Hyvlaren 2-5, där bland annat Komvux och Räddningstjänsten ligger i dag.

Alingsås tidning - 16 nov 19 kl. 17:00

Snatteri i Alingsåsbutiker

Flera Alingsåsbutiker har de senaste dagarna råkat ut för snatterier. På fredagen åkte en 19-årig kille fast på Willys sedan han plockat på sig varor för drygt 100 kronor. Under lördagsförmiddagen ertappades en man i 60-årsåldern av personalen på Vinden Second Hand sedan han tagit varor för 70 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.