SvD > Inrikes

Friday, 22 November, 04:44

SvD - 12 sep 11 kl. 17:29

?Syftet är att skydda barnen?Italiensk politiker åtalad för att ha slagit sin son. Dom faller i morgon..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syftetär att , skydda, barnen
Expressen - 22 okt 19 kl. 14:49

Sofia och Carl Philips plan för att skydda barnen

Carl Philip och Sofia har personlig erfarenhet av hatfulla kommentarer – enligt prinsessan ärrar de själen än i dag.Redan nu agerar prinsparet kraftfullt för att skydda sina egna barn från hårda och fördömande ord.– Vi pratar med barnen, det kan man inte börja tillräckligt tidigt med, säger Sofia.

YA - 09 okt 14 kl. 03:55

Skydda barnen från ondskan

Vuxenvärlden behöver öppna ögonen för det obehagliga faktum att allt fler barn tycks utnyttjas, bland annat för sexuell posering på nätet.
Att allt fler unga lockas av galningar med en sjuk dragning till att såra och skada dem för egen vinnings skull. Mellan 2009 och 2013 ökade anmälningarna från 127 till 637 fall.

Regeringen - 04 feb 15 kl. 15:24

Handlingsplan för giftfri vardag ska skydda barnen

Kemikalieinspektionen överlämnade idag en slutrapport till regeringen för uppdraget Handlingsplan för en giftfri vardag 2011-2014. Regeringen ger Kemikalieinspektionen ett nytt uppdrag att fortsätta arbetet med en giftfri vardag 2015-2017 med särskilt fokus på att skydda barn. Målet är att Sveriges förskolor och skolor ska bli giftfria.

DN - 10 maj 17 kl. 12:27

Fortfarande hett att skydda barnen med sprutan

Föräldrar i Sverige viftar bort vaccinationsmotståndarna och fortsätter att skydda sina barn med sprutan. Det visar Folkhälsomyndighetens och Läkemedelsverkets årliga rapport..

Expressen - 22 nov 18 kl. 18:30

Shopping är knark – skydda barnen från Black Friday

Det är inte det minsta konstigt att barnen tjatar om att få grejer.Gunilla Brodrej föreslår föräldrar att börja prata om konsumtion som en drog..

Världen Idag - 05 sep 19 kl. 20:30

”Skydda barnen från vårdens experiment”

Föräldrar till barn som har eller haft könsdysfori vädjar nu i en debattartikel i DN att vården ska sluta experimentera med barnen. I stället för att bekräfta avståndstagandet från den egna kroppen bör man i möjligaste mån undvika ingrepp som man kan komma ångra i framtiden, menar man..

YLE - 27 apr 17 kl. 12:17

Kläder och skugga bäst för barnen - nästan två tredjedelar har bränt huden i solen som barn

Ungefär två tredjedelar av finländarna uppger att de bränt sig i solen som barn, visar en enkät som Strålsäkerhetscentralen har gjort. Det bästa sättet att skydda barnen för en överdos av sol är att försöka placera dem i skuggan där UV-strålningen är cirka hälften mindre än i direkt solljus. Strålsäkerhetscentralen och övriga nordiska strålskyddsmyndigheter påtalar i ett gemensamt ställningstagande vikten av att det finns tillräckligt med skugga för barn på lekplatser och friluftsområden.

Dagen - 19 apr 11 kl. 03:00

Låt barnen vara barn

Vi gör vad vi kan som föräldrar för att skydda våra barn från olyckor och sjukdomar. Ser till att barnen sätter på sig hjälmen när de cyklar till skolan, precis som lagen förordar, och som är till för att förhindra konsekvenserna av en allvarlig huvudskada. Vi ser till att barnen vaccineras mot barnsjukdomarna.

Posh24 - 17 dec 14 kl. 15:07

Angelina Jolie anlitar Internetexperter för att skydda sina barn!

Angelina Jolie, 39, och hennes make Brad Pitt, 50, har själva hållit sig borta från all form av social media men de förstår att deras barn inte kommer kunna göra det på samma sätt.

Angelina säger dock till People att hon inte är säker på om deras barn är redo för den "nya farliga världen". För att skydda barnen har Angelina och Brad anlitat ett gäng Internetexperter som övervakar det som barnen kan utsättas för via Internet och sociala medier.

Skånskan - 30 okt 19 kl. 11:42

Utredning om fallet med de gömda barnen är klar – visar på allvarliga brister i skyddsnätet för barn

Ystad Ann-Marie Begler har utrett fallet med de gömda barnen i Ystad och rapporten, som presenterades för kommunen i dag på förmiddagen, visar på allvarliga brister i skolpliktsbevakningen och anmälningsskyldigheten enligt socialtjänstlagen.Det var för ett år sedan som socialförvaltningen i omhändertog fyra barn i en familj i Ystads kommun. I nio år hade kommunen trott på föräldrarna att barnen fick hemskolning digitalt genom en utbildning i USA för att de reste mycket mellan olika länder på grund av deras företag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.