Expressen > Nyheter

Saturday, 23 November, 03:47

Expressen - 12 sep 11 kl. 18:33

Maria Larsson backar om fosterbarnBarnminister Maria Larsson bjuder in de rdgrna fr att diskutera ekonomisk upprttelse till fosterbarnen, sger hon till TT. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maria, Larsson, backarom , fosterbarn
BT - 18 sep 14 kl. 14:49

Maria Larsson faller på kryssen

Två KD-ministrar, Maria Larsson och Stefan Attefall, blir av med sina riksdagsplatser - förbikryssade av namn längre ned på listorna. Nu lämnar Maria Larsson även partiledningen.Maria Larsson, som i och med valet får lämna sin statsrådspost som barn- och äldreminister, lämnar också uppdraget som vice partiledare för Kristdemokraterna nästa år.

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 14:49

Maria Larsson faller på kryssen

Två KD-ministrar, Maria Larsson och Stefan Attefall, blir av med sina riksdagsplatser - förbikryssade av namn längre ned på listorna.Nu lämnar Maria Larsson även partiledningen.
Maria Larsson, som i och med valet får lämna sin statsrådspost som barn- och äldreminister, lämnar också uppdraget som vice partiledare för Kristdemokraterna nästa år.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 13 kl. 20:13

Kallar Maria Larsson kallar sin egen politik för socialism?

SOCIALIST. Idag lanserade Socialdemokraterna ett förslag om allmän förskola från två års ålder. Den kristdemokratiska ministern Maria Larsson har dock sin alldeles egen verklighetsuppfattning.

Alliansfritt Sverige - 04 jun 12 kl. 11:00

Maria Larsson likställer vårdnadsbidrag och rösträtt

HEMMAFRUBIDRAG. Det finns ett retorisk knep som ibland kan tas till, nämligen att byta ut ett ord mot ett annat för att få en mer slagkraftig jämförelse. Men då ska också det man byter ut saker mot vara jämförbart.

Dagen - 23 feb 12 kl. 03:00

Orättvist mot Maria Larsson

Det är nästan alltid man med stor respekt läser vad Lars Adaktusson skriver. Krönikan i Dagen 21 februari hade också en del viktiga poänger. Jag blev dock väldigt besviken när han tog Maria Larssons hantering av fosterbarnsfrågan som ett exempel i sin argumentering.

Magazin24 - 27 sep 14 kl. 10:17

Maria Larsson ska representera Sverige

TRIATHLON Nästa sommar arrangeras VM i långdistans i triathlon för elit och age group (AG) i Motala och en som får representera Sverige i AG är Maria Larsson från Köping. Det är lördagen den 27 juni som VM i långdistans i triathlon går av stapeln i Motala. Det kommer att vara både elittriathleter och age group, åldersklasser.

BT - 10 sep 11 kl. 10:03

Maria Larsson: Inga pengar åt fosterhemsbarn

Tusentals människor som for illa i fosterhem får ingen ekonomisk ersättning, uppger äldreminister Maria Larsson för TT. Därmed går regeringen emot ett tidigare utredningsförslag.
Tidigare i år föreslog utredningen att de tusentals personer som placerats i fosterhem på 1900-talet skulle få en offentlig ursäkt och en ersättning.

Alliansfritt Sverige - 04 nov 11 kl. 16:00

Maria Larsson: ?Visa civilkurage? - även om du får få sparken


DUMHETER. I offentlig vård gäller meddelarskyddet - personal får berätta om missförhållanden. I privat vård kan det i stor utsträckning klassas som företagshemligheter, och omfattas inte av meddelarskyddet.

Regeringen - 09 jul 14 kl. 09:55

Maria Larsson tar emot Alkoholleverans-utredningens betänkande

I dag tar barn- och äldreminister Maria Larsson emot betänkandet "Privat införsel av alkoholdrycker, Tydligare regler i konsekvens med svensk alkoholpolitik". I samband med överlämnandet håller utredaren Jörgen Hettne en pressträff där även Maria Larsson medverkar. Pressträffen startar 11.

Alliansfritt Sverige - 04 aug 14 kl. 12:47

Maria Larsson är ansvarig för att 3700 barn vräkts

3700 barn har vräkts från sina hem. 2007 lovade ansvarig minister, kristdemokraten Maria Larsson, att barn inte skulle vräkas. Och regeringen avsatte inga pengar för att leva upp till nollvisionen, säger Anna Johansson, socialchef på Stockholms Stadsmission, till Dagens Arena.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Utegångsförbud utlyst i Bogotá

Bogotás borgmästare har infört utegångsförbud i Colombias huvudstad Bogotá enligt AFP..

Expressen - 3 timmar sedan

EU-kommissionen kan vara olaglig

Allt tyder på att den nya EU-kommissionen kommer att kunna tillträda redan den första december. Frågan är bara om kommissionen kommer kunna göra några lagliga beslut då den saknar en brittisk kommissionär, skriver SVT. .

Expressen - 3 timmar sedan

Man allvarligt skadad efter knivattack

Under fredagskvällen har en man i 20-årsåldern hittats allvarligt skadad i Vasaparken i centrala Västerås. – Det ser ut som att han har blivit allvarligt knivskuren, säger Torsten Hemlin på polisens ledningscentral till Aftonbladet. .

Expressen - 4 timmar sedan

Trump: Hongkong skulle varit utplånat på 14 minuter

Donald Trump har räddat Hongkong från att utplånas. I alla fall enligt presidenten själv. Detta efter att han övertalat Kinas president, Xi Jinping, om att inte gå in med militära styrkor mot demonstranterna.

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinna beställde klänning – fick 25 000 Ecstasy-piller

Ett par i Österrike fick minst sagt en chock när de öppnade paketet som skulle ha innehållit klänningar som kvinnan köpt på nätet. I lådan låg 25 000 Ecstasy-piller..

Expressen - 4 timmar sedan

Klimataktivist kritiseras för Förintelsen-uttalande

Den brittiska klimatrörelsen Extinction Rebellions brittiske grundare Roger Hallam anklagas för att spela ner Förintelsens betydelse i historien, skriver Sveriges Radio.Uttalandet har skapat stor upprördhet i Tyskland – men även den brittiska grenen av rörelsen kritiserar sin grundare..

Expressen - 5 timmar sedan

Oscar Properties krävs på miljoner – innan midnatt

Oscar Properties skulle ha betalat cirka 600 miljoner kronor för marken där bygget av Gasklockan planeras.Men nu håller tiden på att rinna ut.Om bostadsutvecklaren inte betalar innan midnatt mot lördagen riskerar avtalet nämligen att hävas..

Expressen - 4 timmar sedan

LIVE-TV: Jessica Meir svarar på frågor från ISS

Expressen sänder direkt via Nasa TV.

Expressen - 4 timmar sedan

Rysslandsexperten: ”De vill svartmåla Ukraina”

Redan vid det amerikanska valet 2016 fanns misstankar om att Ryssland försökt styra resultatet. Nu menar flera experter, med insyn i frågan, att landet sedan ett år tillbaka drivit en kampanj för att lägga skulden för valfusket på Ukraina.  Det skriver The New York Times.

Expressen - 5 timmar sedan

Man attackerad utomhus – misstänkt mordförsök

En man i 20-årsåldern ska ha attackerats utomhus i Skäggetorp centrum på fredagskvällen.Mannen tog sig därefter till sjukhus och beskrivs vara allvarligt men inte livshotande skadad.Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.