BT > Nyheter

Sunday, 17 November, 16:51

BT - 12 sep 11 kl. 18:26

Vändning om fosterbarnenBarnminister Maria Larsson bjuder in de rödgröna för att diskutera ekonomisk upprättelse till fosterbarnen, säger hon till TT.
Mer text kommer. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Maria Larsson, TT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vändningom , fosterbarnen
Västerbottens Folkblad - 03 okt 11 kl. 00:09

Seger för de vanvårdade fosterbarnen

LEDARKRÖNIKAN. Högerregeringen gör en helomvänding, efter påtryckningar från oppositionen, om de vanvårdade fosterbarnen. LEDARKRÖNIKAN.

BT - 06 feb 12 kl. 15:32

Marks kommun bryter mot domen om fosterbarnen

Anders och Eva i första familjehemmet får inte träffa fosterbarnen regelbundet ? trots att det har gått tre månader sedan kammarrättens dom. I oktober beslutade domstolen att de riksbekanta fosterbarnen ska stanna i nuvarande familjehem, men de måste få regelbundet umgänge med Anders och Eva som de bodde hos sina första fyra-fem år i livet.

SR - 18 maj 11 kl. 10:19

Omplaceringen av fosterbarnen kritiserades hårt

De två fosterbarnen var en månad respektive ett år gamla när de omhändertogs och placerades i fosterhemmet. Det var den biologiska mammans dåvarande hemkommun, Vara som fattade det beslutet, eftersom man ansåg att den biologiska mamman inte var kapabel att ta hand om barnen..

BT - 22 jun 11 kl. 15:01

Fosterbarnen får inte återvända

De riksbekanta fosterbarnen får inte återvända till sitt första familjehem. Förvaltningsrätten i Jönköping meddelade sitt beslut för en liten stund sedan. Förvaltningsrätten i Jönköping konstaterar att barnen visserligen har en stark anknytning till fosterfamiljen, där de tillbringade sina första fyra år, men att de nu har varit ifrån familjen i 1,5 år och mår bra i nuvarande familjehem.

GöteborgsPosten - 30 jun 11 kl. 09:54

Överklagan om fosterbarnen

Förvaltningsrättens beslut om att inte låta fosterbarnen i Mark flytta tillbaka har överklagats. Ärendet går vidare till nästa instans..

BT - 05 jul 11 kl. 14:57

Mark överklagar om fosterbarnen

Socialnämnden beslutade idag att överklaga förvaltningsrättens beslut. Nämnden var dock oenig. Det var i förra veckan Förvaltningsrätten upphävde socialnämndens beslut att fosterbarnen skulle flytta tillbaka till deras första familjehem.

GöteborgsPosten - 05 jul 11 kl. 15:41

Nämnden i Mark överklagar om fosterbarnen

Socialnämnden i Mark överklagar förvaltningsrättens beslut om att inte låta fosterbarnen flytta tillbaka till det hem där de vuxit upp..

BT - 12 sep 11 kl. 18:27

FLASH:Vändning om fosterbarnen

Barnminister Maria Larsson bjuder in de rödgröna för att diskutera ekonomisk upprättelse till fosterbarnen, säger hon till TT.
Mer information kommer inom kort.
.

UNT - 12 sep 11 kl. 18:35

Larsson vänder om fosterbarnen

Barnminister Maria Larsson bjuder in de rödgröna för att diskutera ekonomisk upprättelse till fosterbarnen, säger hon till TT..

UNT - 28 sep 11 kl. 20:21

Regeringen backar om fosterbarnen

Regeringen backar om de vanvårdade fosterbarnen - en ersättning på 250 000 kronor ska betalas ut, uppger regeringskansliet..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

91-åring vann mot Växjö kommun

BT - 1 timme sedan

Tankovic på väg till Serie A-klubb

Anfallaren Muamer Tankovic kan vara förlorad för Hammarby och allsvenskan. Han placeras i flera klubbar i italienska Serie A. Men själv är han förtegen om framtiden..

BT - 1 timme sedan

Guiden: Sju saker du kan göra i veckan

Håkan Persson tipsar: Det här kan du göra i Borås.

BT - 2 timmar sedan

Då kan barnet få swisha själv

Egen mobil och egna pengar att swisha från ett alldeles eget konto. När är det egentligen dags för barnen? Någon fast åldersgräns finns inte.

BT - 2 timmar sedan

L vill bli nytt klimatparti

Teknikoptimism, kärnkraft och ingen klimatskam. Så vill Liberalerna bli ett klimatparti. Men partiet vill också införa vägavgifter på motorvägar där det finns bra kollektivtrafik..

BT - 2 timmar sedan

Kinhult i särspel om segernOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.