Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 November, 02:54

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 18:28

Barnminister ändrar sig om ersättning till fosterbarnen.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barnminister, ändrarsig om , ersättningtill , fosterbarnen
YLE - 22 jan 15 kl. 04:41

Svårare för skogsägare att få ersättning för älgskador

Ersättningarna åt skogsägarna för älgskador har sjunkit som en sten de senaste åren i Österbotten. Ändringar i skogslagen är en orsak. Ersättningarna för älgskador låg år 2009 på 336 998 euro i Österbotten, år 2014 var ersättningarna knappt 7500 euro.

Kristianstadsbladet - 19 dec 13 kl. 12:48

Mangs offer får mer ersättning


Flera av de personer som Peter Mangs sköt emot under 2009 och 2010 får nu högre ersättning. Ersättningen höjs från 75 000 till 100 000 kronor för de offer som utsatts för mordförsök - alltså blivit beskjutna men där kulan missat eller de har skadats lindrigt. Förändringen beror på att Brottsoffermyndigheten ändrar sin praxis för ersättning till personer som inte blivit allvarligt skadade.

BT - 19 dec 13 kl. 12:49

Mangs offer får mer ersättning

Flera av de personer som Peter Mangs sköt emot under 2009 och 2010 får nu högre ersättning. Ersättningen höjs från 75 000 till 100 000 kronor för de offer som utsatts för mordförsök - alltså blivit beskjutna men där kulan missat eller de har skadats lindrigt. Förändringen beror på att Brottsoffermyndigheten ändrar sin praxis för ersättning till personer som inte blivit allvarligt skadade.

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 13 kl. 12:53

Mangs offer får mer ersättning

Flera av de personer som Peter Mangs sköt emot under 2009 och 2010 får nu högre ersättning. Ersättningen höjs från 75 000 till 100 000 kronor för de offer som utsatts för mordförsök — alltså blivit beskjutna men där kulan missat eller de har skadats lindrigt. Förändringen beror på att Brottsoffermyndigheten ändrar sin praxis för ersättning till personer som inte blivit allvarligt skadade..

NT - 19 dec 13 kl. 12:48

Mangs offer får mer ersättning

Flera av de personer som Peter Mangs sköt emot under 2009 och 2010 får nu högre ersättning. Ersättningen höjs från 75 000 till 100 000 kronor för de offer som utsatts för mordförsök - alltså blivit beskjutna men där kulan missat eller de har skadats lindrigt. Förändringen beror på att Brottsoffermyndigheten ändrar sin praxis för ersättning till personer som inte blivit allvarligt skadade..

YLE - 26 aug 17 kl. 08:17

Offren som fått bestående men i knivattacken kan få ersättning

De personer som skadades i samband med knivattacken i Åbo torde ha rätt till ersättning från Statskontoret i Finland. Personer som skadats i Finland i samband med att ett brott har begåtts kan nämligen få ersättning från Statskontoret. Det här gäller finländare men också personer som är bosatta i något annat EU-land.

YLE - 08 maj 17 kl. 04:30

Robin fick narkolepsi efter vaccinering mot svininfluensa - nekas nu ersättning

Svininfluensavaccinet år 2009 ökade risken att drabbas av narkolepsi. Flera som råkade ut för sjukdomen hade ändå lindrigare symptom i början och var inte tillräckligt snabba med att ta sig till läkare. Det innebär att de kan gå miste om livslång ersättning.

PrivataAffärer - 15 okt 18 kl. 09:22

Nytt kaos på SAS – så får du ersättning för inställt flyg

SAS tvingades ställa in en mängd flygningar under sommaren, främst på grund av personalbrist i bolagets irländska dotterbolaget. Denna gång är problemen relaterade till den skandinaviska delen. – Orsaken till de inställda flygningarna är en kombination av flera faktorer, såsom personalbrist, teknik och väder.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 12 kl. 06:30

Ersättning ersätter bidrag till unga

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
Från och med årsskiftet så ska unga mellan 19 och 24 år i Trelleborg få kommunal ersättning istället för försörjningsstöd. Tanken är att ersättningen ska likna lön istället för bidrag, men om det hela är lagligt är osäkert.
?

YA - 08 feb 14 kl. 09:00

Ersättning för tågdödad hund

Arkivfoto: Bosse Nilsson
I höstas dödades en hund då den kördes på av pågatåget mellan Smedstorp och Gärsnäs. Nu får ägaren 14 263 kronor i ersättning av Trafikverket – enligt de regler Trafikverket tillämpar för ersättning.
Det var i slutet av november som en borderterrier försvann från sitt hem.

YLE - 08 aug 14 kl. 10:20

Många söker ersättning efter häftig åskvädersvecka

Den senaste tidens häftiga åskväder har fått många att söka ersättningar för skador. Vid Lokal -Tapiola i Österbotten har man tagit emot tiotal fler ersättningsansökningar än vanligt berättar Åsa Kronlund som är ersättningsdirektör. - Samtalen har gällt åskskador, stormskador, träd som har fallit över bilar och hus.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Explosion i radhus – utreds som mordförsök

Aftonbladet - 6 timmar sedan

Se hela livechatten med Alexander Isak

Aftonbladet - 2 timmar sedan

Schumachers fru svarar på kritiken

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Polisen stormar universitet i Hongkong

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Tio ändringar mot Färöarna

Aftonbladet - 4 timmar sedan

Yx-man gripen i Rosengård

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.