Opinionen.se > Opinion

Monday, 18 November, 17:51

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fånge tog sitt liv i Malmö
En manlig intern på Kirsebergsanstalten i Malmö hittades vid tio-tiden på måndagsförmiddagen hängd i sin cell. Mannen var ännu vid liv och fick hjärt-lungräddning innan han fördes med ambulans till sjukhus. Hans liv gick emellertid inte att rädda och han konstaterades död på sjukhuset.Kirsebergsanstaltens chef vill inte kommentera om personalen kände till att mannen var självmordsbenägen, uppger TV4 Nyheterna Malmö..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Malmö, Kirsebergsanstalten, TV4 Nyheterna Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fånge, tog, sitt, livi , Malmö
YLE - 02 okt 16 kl. 09:00

Munthers vän tog sitt liv efter negativt beslut

Asylsökande Munther Al-Assaf var bekant med en person som tog sitt liv efter ett negativt asylbeslut. Stämningen på asylboendena är låg och många flyktingar går på antidepressiva. Ett negativt beslut blev droppen som fick bägaren att rinna över.

SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 09:30

Fler tog sitt liv under 2013

I går, den 10 september, var det suicidpreventiva dagen. Under 2013 tog 1?600 personer sitt liv i landet, en högre siffra än på många år.

News55 - 19 mar 18 kl. 17:01

Kulturhuset Stadsteatern: Benny Fredriksson tog sitt liv

I lördags informerade Kulturhuset Stadsteatern att den tidigare vd:n Benny Fredriksson avlidit under en vistelse i Australien. Han utsågs till teaterchef 2002 och blev 2013 vd för Kulturhuset Stadsteatern, men i början av december i fjol avgick Fredriksson från sin tjänst efter att ha fått omfattande kritik i media för sin ledarstil, bl a genom ett upprop från ett 40-tal anställda som i Aftonbladet krävde hans avgång. Samtidigt hade han i sitt arbete byggt upp en mycket framgångsrik teater med många stora publiksuccéer.

Nyheter 24 - 31 jan 12 kl. 10:24

Speeds änka: "Jag sov i bilen när han tog sitt liv"


Louise Speed och Gary Speed bråkade bara timmar innan legendaren tog sitt liv. WARRINGTON. Gary och Louise Speed hade varit på en fest under kvällen den 26 november när ett gräl startade.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Autistisk pojke lurades på internet – tog sitt liv

STORBRITANNIEN. Det var i augusti förra året som det hände. Den milt autistiska 17-åringen Joseph Edwards föll offer för en en elak internetbluff – och tog sitt liv.

News55 - 08 maj 17 kl. 11:00

90-åring nekades plats på boende – tog sitt liv

Det var i samband med att den 90-årige mannen led av svåra smärtor till följd av flera frakturer på ryggen som han ansökte om att få en plats på ett särskilt boende, men han nekades plats av Eslövs kommun. En tid senare hade den äldre mannen tagit sitt liv. – Man behandlade inte ens hans önskemål och lyssnade inte på det.

BT - 05 jan 15 kl. 10:09

Patient tog sitt liv ? vårdcentral anmäls

En vårdcentral i Borås kommun har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg enligt lex Maria. Enligt anmälan utfördes inte en suicidalriskbedömning på en patient som tog sitt liv under pågående behandlingstid. Patienten ska vid ett par tillfällen sökt vård vid vårdcentralen och fått diagnos stress och sömnstörning.

DN - 19 apr 17 kl. 17:10

Elvaårig pojke tog sitt liv efter skämt på sociala medier

En 11-årig pojke i Michigan tog sitt liv efter att hans 13-åriga flickvän fejkade ett självmord via sociala medier.  – Han var så oskyldig, så godhjärtad och så naiv att han helt trodde på henne och tog sitt eget liv, säger pojkens mamma till The Washington Post.   .

Nyheter 24 - 13 jan 12 kl. 10:52

Tog sitt liv - bara veckor efter It gets better-videon


Trots att det blev bättre orkade Eric James Borges till slut inte. Det numera världskända It gets better-projektet går ut på att homosexuella, bisexuella och transpersoner berättar om sina erfarenheter från unga år för att tala om att det blir bättre och är värt att kämpa vidare. Projektet startade som en reaktion på att många mycket unga personer som pekats ut som och mobbats för att de varit homosexuella eller på andra sätt avvikande från normen tog sitt liv.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

13-åriga Linn tog sitt liv – nu släpps 46-årige nätpedofilen fri

Han dömdes för att ha utnyttjat fler unga flickor, bland annat 13-åriga Linn som efter det inträffade tog sitt liv – nu ska den nu 46-årige nätpedofilen släppas från fängelset. Det är SVT Örebro som rapporterar att mannen kommer att släppas om en månad.LÄS MER: Polisen varnar: Dina semesterbilder i pedofilers bildbankerMannen dömdes till tre och ett halvt års fängelse och blir nu villkorligt frigiven efter att ha avtjänat två tredjedelar av strafftiden.

SVT - 20 apr 17 kl. 13:35

Lindas son tog sitt liv: ”I dag är sorgen djupare”

Att förlora sitt barn är varje förälders värsta mardröm. För Linda Kvickström blev mardrömmen verklighet när hennes son William tog sitt liv endast 15 år gammal. Nu berättar hon om känslorna och livet efter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.