Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:04

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 11 kl. 14:00

Två i bråk på diskotekEnligt polisanmälningarna ska den äldre killen ha fått ett flertal knytnävsslag i ansiktet av den yngre. Orsaken var en dispyt mellan de båda.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Falsterbo, Malmötrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåi , bråk, diskotek
SmålandsPosten - 29 okt 14 kl. 07:55

Monoton skildring av diskotek

Diskoteken i Sverige är en bok som hade vunnit mycket på att trimmas och göra rappare och frågan är om den tilltänkta läsarskaran är speciellt intresserad av annat än just deras diskotek?
Håkan Hjulström har kartlagt de svenska diskotekens uppgång och fall i sin bok Diskoteken i Sverige. Sagan börjar i mitten på sextiotalet.

NSD - 12 dec 11 kl. 13:08

Bankkonton och diskotek beslagtagna

Italiensk polis har beslagtagit maffiatillgångar till ett värde av 100 miljoner euro. Bland tillgångarna finns pengar på bankkonton, landområden, bilar samt ett diskotek i Rimini. Tillslaget ingår i den italienska polisens försök att komma åt maffiasyndikatet Camorran..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Två ihjälskjutna på franskt diskotek

En man som nekats inträde på ett diskotek i franska Lille på lördagskvällen, återvände senare och sköt mot gäster som lämnade nattklubben. Två personer dödades och fyra skadades, rapporterar AGI.Gärningsmannen är känd av polisen sedan tidigare..

Kristianstadsbladet - 13 jul 13 kl. 06:23

Dödligt fall på danskt diskotek


En 34-årig man avled tidigt på lördagsmorgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark.Mannen skulle glida ner för ett räcke men tappade balansen och föll sju meter och träffade bardisken.Han fördes med ambulans till sjukhuset i Kolding, men avled efter några timmar..

SvD - 13 jul 13 kl. 06:23

Dödligt fall på danskt diskotek

En 34-årig man avled tidigt på morgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på sju meter på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark..

DN - 13 jul 13 kl. 06:25

Dödligt fall på danskt diskotek

En 34-årig man avled tidigt på lördagsmorgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark..

UNT - 13 jul 13 kl. 06:23

Dödligt fall på danskt diskotek

En 34-årig man avled tidigt på morgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på sju meter på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark. Mannen skulle glida ner för ett räcke men miste balansen.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 13 kl. 06:26

Dödligt fall på danskt diskotek

En 34-årig man avled tidigt på lördagsmorgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark. Mannen skulle glida ner för ett räcke men tappade balansen och föll sju meter och träffade bardisken. Han fördes med ambulans till sjukhuset i Kolding, men avled efter några timmar..

NSD - 13 jul 13 kl. 06:23

Dödligt fall på danskt diskotek

En 34-årig man avled tidigt på lördagsmorgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark..

NT - 13 jul 13 kl. 06:23

Dödligt fall på danskt diskotek

En 34-årig man avled tidigt på lördagsmorgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark..

BT - 13 jul 13 kl. 06:25

Dödligt fall på danskt diskotek

En 34-årig man avled tidigt på lördagsmorgonen av sina skador som han ådrog sig efter ett fall på ett diskotek i Kolding på östra Jylland i Danmark. Mannen skulle glida ner för ett räcke men tappade balansen och föll sju meter och träffade bardisken.Han fördes med ambulans till sjukhuset i Kolding, men avled efter några timmar..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Vikings visade ut sig – och bort sig mot Nässjö

Efter en fin start går det nu tyngre för Tif Vikings i Hockeytvåan. 2–4 mot Nässjö på onsdagen var den sjätte raka förlusten, och nu är laget sist i tabellen. ”Nu måste vi börja spela för klubbmärket”, säger Vikings tränare Fredrik Johansson..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

”Helt rätt val av TFF”

Det finns en längtan efter att den gamla TFF-identiteten ska komma tillbaka. Då blir det perfekt att Kristian Haynes blir ny huvudtränare..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Man gripen i hamnen i Trelleborg. Bil åkte in i tankautomat i Kristianstad..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Nej till dinosaurier överklagas

Vellingeblommans lekplats har fått sällskap av två dinosaurier som är klädda i växter. En klagande granne fick rätt i mark- och miljödomstolen. Men nu har företaget överklagat..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fullt blås under höstkonsert

Musik i alla dess former och genre bjöd Kulturskolan på under kvällen. Församlingshemmet fylldes av unga spända nerver och stolta föräldrar..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Skolbussarna blir kvar i kommunal regi

Det kommer inte att bli någon utförsäljning av skolbusstrafiken i Trelleborgs kommun. Majoriteten i kommunstyrelsens arbetsutskott (KSAU) är emot att lägga ut skolbussarna på entreprenad..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Trelleborg upplevs tryggare enligt mätning

Tryggheten i Trelleborg har ökat jämfört med fjolåret, enligt kommunens och polisens trygghetsmätning. Kommunens säkerhetschef anser att satsningen på trygghetsvärdar har gett resultat, men upplevda problem med buskörning och bilar som kör för fort kvarstår..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

TA avslöjar: Här är TFF:s nye tränare – ”Var dags”

Han tog över i de två sista matcherna. Nu kan TA-sporten avslöja att Kristian Haynes tar över permanent som tränare i Trelleborgs FF..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Skola: Dödshot mot elever och lärare polisanmält

Hotelser klottrade vid Västervångskolan uppger att både lärare och elever skulle dödas. Eftersom hotet upprört föräldrar, har skolans ledning gått ut med en försäkran om att man kommer att vara extra uppmärksam. .

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Samlarmynt och guldringar stals från väska

När personen var och handlade upptäckte hen att väskan var öppen, och att någon stulit föremål som skulle säljas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.